Darkmark RPG Forum
Poze cu noi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Poze cu noi (/t-poze-cu-noi--3272)

Re: Poze cu noi - Alice Morris - 06 Nov 2010

Sam, esti foarte dragutza si costumul de Halloween e genial

Re: Poze cu noi - Samantha Hawkins - 06 Nov 2010

multumesc fetelor raman recunoscatoare chiar nu ma asteptam sa va placa asa mult costumele [cu atat mai putin fata mea Finna]. Fuste, bluze suprapuse, machiaj, par tapat, 1-2 accesori si asta a fost. Dar ne-am pus toate imaginatia la cale si a iesit superb. Au venit si de la alte clase sa ne ajute cu coregrafia, am legat noi prietenii, etc...

si a mai fost un tip [printre multi altii] costumat bine de tot in vampir [Edward] si urca el frums pe scena sa-si zica replica (ii cerea concursul) si face: cu o fata absenta si cu o voce si un accent de milioane:
"Where is my Bell?"

s-a pus toata sala pe ras Finna)
alta poza (eram pe laptop, dar e cam aiurea, nu e buna decat de Photomanipulation >_<")

Re: Poze cu noi - Isabella River - 06 Nov 2010

Sam, esti superba. ;; )
Si.. uu, ai peruuusi? Love

Re: Poze cu noi - Samantha Hawkins - 06 Nov 2010

eh, sa nu exageram Isa
Dap. O scumpete de perus, Coco [ignorati numele comun, aveam 10 ani cand l-am numit ]
Din pacate e cam batran si... erm, sa zicem ca nu mai are mult de trait xD
La cat il chinuiam cand eram mica acum il dragalesc zilnic
Si mi-e ciuda ca daca nu ar fost parintii asa anti-animale-in-apartament ar mai fi avut o pereche si un acvariu cu pesti alaturi Finna) (la caini sau pisici nici nu mai indraznesc sa visez T_T)

scuzati offtopicul

Re: Poze cu noi - Rosalie Vivienne Alden - 06 Nov 2010

Wow,Sam sunt super pozele.
Foarte tari si costumeleLove

Re: Poze cu noi - Bella Emily Rose - 06 Nov 2010

Cum de nu am vazut poza ?
E bestiala

Re: Poze cu noi - Isabella River - 06 Nov 2010

Samantha Hawkins Wrote:eh, sa nu exageram Isa
Dap. O scumpete de perus, Coco [ignorati numele comun, aveam 10 ani cand l-am numit ]
Din pacate e cam batran si... erm, sa zicem ca nu mai are mult de trait xD
La cat il chinuiam cand eram mica acum il dragalesc zilnic
Si mi-e ciuda ca daca nu ar fost parintii asa anti-animale-in-apartament ar mai fi avut o pereche si un acvariu cu pesti alaturi Finna) (la caini sau pisici nici nu mai indraznesc sa visez T_T)

scuzati offtopicul

Pai nu exagerez.

Vai, si eu am avut o gramada de perusi. Si pe primul meu perus tot Coco il chema. Dar eram si eu mica atunci. Si cand a murit mi-a parut asa rau. Imi aduc aminte ca am plans.

Meh, anyway.. it happens. Wink

Re: Poze cu noi - Evelyn Steel - 06 Nov 2010

Ciudata coincidentaFinna.
Si eu am un perus foarte dragalas si tot Coco il cheama.Am mai avut un porcusor de guineea super dragalas dar a murit anul trecut iar cum parinti nu prea suporta animalele nu pot visa la altu deci ma multumesc doar cu Coco.
Cred ca am papagali de la 8 ani.Unii au murit..alti au zburat dar nu puteam sa stau fara papagal asa ca faceam cum faceam si tot imi luam altul desi plangeam mult cand imi mureau.Sad.

Re: Poze cu noi - Jade A. Crawford - 07 Nov 2010

waaw..prima poza ma sperie
super costume, super fete super perus, daca tot suntem la subiectul asta
am avut si eu 2 Micky si Roco

Re: Poze cu noi - Scarlett Soul - 09 Nov 2010

Chiar esti super draguta Ev
De fapt toate sunteti ...
Frumoasele mele =))