![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Re: Rottweiler - Alice Morris - 09 Jun 2010 Matt Ichigo Carter Wrote:Si care era ultimul animal de casa?iti zic pe mess, daca nu stii la ce ma refer Re: Rottweiler - Matt I. River - 09 Jun 2010 Spune aici Si ca sa nu fie off, desi nu conteaza pentru ca eu sunt Regele Off, crezi ca Petrika o sa o poata antrena si pe micuta mea, Iss? Daca da, atunci o sa fac naveta Galati - Botosani sa o vad in fiecare luna m/ Re: Rottweiler - Isabella River - 09 Jun 2010 In primul rand, Alice, un Rott nu necesita mai multa atentie decat antrenament, si asta pana pe la 1 an. [ desi antrenamentul continua si dupa, un Rott invata toata viata ] Si nu trebuie scos afara mai mult de doua ori pe zi.. ![]() BTW: Dap, Matt, fetita.. Cum doresti.. ; ![]() Petrika.. ? Normal. El antreneaza caini de placere, nu cdere bani, cred ca o va antrena pe micuta ta o data cu Jennutza.. Ah si.. mie imi convine daca faci naveta.. ![]() ![]() ![]() Re: Rottweiler - Alice Morris - 09 Jun 2010 vrei sa spun aici? esti sigur? mai bine nu...o sa rada toata lumea cum spuneam, iti zic pe mess, dak nu mai stii ce miai zis luni ON: as vrea si eu un caine, dar nu Rott oricum, cred ca e super sa ai o catelusa asa de scumpa ca si Jenna, si cand o sa aiba pui, tu si Ichi o sa va inruditi pe bune Izzy, stiam de la mama ca un caine trebuie plimbat de 2 ori pe zi dar stiam ca trebuie plimbat dimineata, daca nu stai la curte, fiindca le place sa faca miscare multa si spunea mama ca si seara sau mrg, dupaamiaza trebuie plimbati Re: Rottweiler - Isabella River - 09 Jun 2010 Da, asa e, dar un Rott e cu totul diferit de alti caini. [ nu, nu o zic acum pentru ca am eu unul.. ] Lor le place sa faca miscare tot timpul. Dar iti spun, la 6 dimineata.. hmm.. cam pana pe la 8, va dormi sigur. [ a mea mai doarme chiar si pana la 10 dimineata ] si Carlos face exact la fel, si el are mai mult de un an.. :-j ![]() Re: Rottweiler - Isabella River - 12 Jun 2010 OFF: Se considera dublu post daca au trecut vreo 3 zile.. ? ON: Am recitit paginile in care.. toti il injuram pe ala.. care ori l-a vandut ori n-a avut grija de Rusty [ ].. Si stateam si ma gandeam.. Ca.. am inceput sa iert.. Pana la urma.. nu pot uri o persoana pana la nesfarsit.. Da.. poate ca ce a facut nu merita iertat.. Dar tot ii multumesc pentru un lucru: datorita lui o am acum pe Jenna.. la el a stat Jennutza pana cand i-a facut tata padocul.. Si atunci cand am fost sa o iau prima data si mi-a spus ca ii pare rau pentru Rusty.. nu stiu de ce, dar stomacul mi s-a strans si am facut o grimasa de.. parere de rau, atat pentru el, cat si pentru omul din fata mea care.. chiar parea sa regrete.. Anyway.. nu stiu de ce am vrut atat de mult sa spun asta.. Ma simt mai bine, oricum.. Diseara o aduc pe Jenna aici.. sper sa stea la cateva poze.. ![]() Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 12 Jun 2010 Ura Poze cu Jenna Re: Rottweiler - Isabella River - 12 Jun 2010 Dap. [ Doamne, daca ar auzi Petrika ce am spus.. ca l-am iertat pe ala.. El ar turna mii si mii de injuraturi pentru ala.. Are motivele lui.. si aici chiar are dreptate. Tot ce stie ala [ numele lui e Ionut, si ii voi spune asa, ca sa nu mai folosesc ''ala'' ] Ionut stie tot despre Rott de la Petrika [ Petroneee ] si isi mai si bate joc de el. E nesimtit, ce mai.. :-j Dar eu nu am de ce sa il urasc pentru asta pentru ca nu e treaba mea.. :-j ] Re: Rottweiler - Alice Morris - 12 Jun 2010 Isabella Luminita River Wrote:OFF: Se considera dublu post daca au trecut vreo 3 zile.. ?regulile spun ca trebuie sa astepti 5 zile, dar, nu mai conteaza Isabella Luminita River Wrote:Diseara o aduc pe Jenna aici.. sper sa stea la cateva poze..poze cu Jenna yuppy vreau si eu sati pun o intrebare: cum de iai pus numele asta? Re: Rottweiler - Isabella River - 12 Jun 2010 Alice Morris Wrote:Isabella Luminita River Wrote:OFF: Se considera dublu post daca au trecut vreo 3 zile.. ?regulile spun ca trebuie sa astepti 5 zile, dar, nu mai conteaza Stiu ce spun regulile.. ![]() ![]() Pai.. numele.. Hmm.. In urma cu ceva timp, acum cateva luni, parca, ma uitasem de plictiseala la filmele ''Balto'' stiti voi.. cu lupul ala.. sau.. jumate' caine, jumate' lup.. si era o catelusa, husky pe care o chema Jenna [ sper ca stiti ca numele se pronunta ''Gena'' ] si.. mi-a ramas in minte numele ala.. Altul mai bun nu gaseam.. plus ca nu voiam sa fie unul.. comun, ca spun asa. :-) |