Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 08 Jul 2010

Mi'a placut asta
Deci , pana diseara sper sa avem un next
Si data asta poate va fi mai lung

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 08 Jul 2010

Ce-i asta?
Ce mi-a dost dat ochilor sa vad?!
Complot impotrima mea, ha' ?

Bell.. multumesc, si da, stiu ca tu erai oricum un fan.. Aaa.. adica.. asa stiam, asa speram.. asa.. cred.
Ma rog, ai inteles tu.
Incerc sa mai scriu si in seara asta..
Maine, sau vineri cel tarziu, aveti nextul.. Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 10 Jul 2010

Sper sa va placa.. Stiu ca nu e cine stie ce..

Chiar nu vrei sa incetezi ?
Te bat

E foarte tare partea a treia
De abia astept urmatorul capitol

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 10 Jul 2010

OFF: Imi cer scuze pentru dublu-post..

ON: Am scris partea a III-a a capitolului.. [Image: 71.gif]

Capitolul XI - Partea a III-a
Un nou început..

[Image: dc3d2250d4228f95a195e1637a91b882.gif]

13. septembrie. 2010
Luni

Dragã Jurnalule,

Ziua de astãzi va fi diferitã. Trebuie sã fie.. Voi zâmbi ºi totul va pãrea normal. Zâmbetul meu va spune.. „Sunt bine, mulþumesc. Da.. mã simt mult mai bine.” Nu vreau sã fiu fata tristã care ºi-a pierdut pãrinþii. Va fi.. un nou început. Va fi diferit. Voi fi o persoanã nouã. Este singura cale prin care voi reuºi.
Mi-am dorit sã aflu secretul atât de bine pãzit al lui Matt O’Neil. Ei bine, am reuºit. Dar acum îmi doresc sã nu o fi fãcut. Asta este lumea lui, nu a mea.. Nu ºtiu dacã voi putea face faþã..
ªi.. ar mai fi ceva.
Mi-am dorit ca aceastã varã sã fie diferitã. Mi s-a îndeplinit dorinþa. Dar trebuie sã recunosc.. nu aºa cum am vrut eu. Nu în acel sens. Ci în cu totul, ºi cu totul altul..
Pãrinþii mei nu mai sunt. Matt, bãiatul, sau.. în fine, pe care îl iubesc atât de mult.. e un Vampir. Da. Nu e ceea ce mi-am dorit.
Dar sper cã magia abia începe..

Mi-am închis jurnalul ºi l-am pus la locul lui obiºnuit. Între restul cãrþilor din biblioteca mea. Marea majoritate a cãrþilor mele erau cu Vampiri, ce ironie, ºi.. deci aveau coperþile negre. Iar jurnalul meu.. avea tot neagrã coperta. Pus acolo, atât de.. evident, nu atrãgea deloc atenþia.
Cu câteva zile în urmã îmi doream nespus de mult sã întâlnesc un Vampir. Adicã.. Vampirii fuseserã subiectul meu preferat de foarte mult timp. Toate cãrþile, toate serile petrecute în faþa calculatorului pe site-uri ºi.. tot restul. Nu credeam prea mult cã existã. Acum.. cred. Chiar cred.
ªi îmi doresc sã nu fi fost aºa.
Pânã la urmã.. lumea asta mi se pare oarecum strãinã. Foarte strãinã.
M-am îmbrãcat ºi mi-am pus geanta cu cele câteva cãrþi pe umãr.
Prima zi de ºcoalã. Clasa a XI-a B. Ce frumos sunã..
Voi face ca totul sã parã cât mai normal posibil astãzi. Nu vreau sã primesc mila nimãnui, doar din cauza morþii pãrinþilor mei. Sau din orice alt motiv. Mã voi întâlni cu Jennifer, vom merge împreunã la ºcoalã ºi totul va fi normal.
Normal..
Cât îmi lipsea adevãratul sens al acestui cuvânt.
M-am uitat la ceas. 12:15. Perfect. Jennifer probabil deja mã aºtepta afarã. Chiar înainte sã ies din casã, am aruncat o privire spre raftul al treilea al bibliotecii mele. Jurnalul. M-am dus ºi l-am luat, punându-l în geantã. Simþeam nevoia sã îl am cu mine dintr-un motiv necunoscut. Acolo era scrisã toatã viaþa mea. ªi pot spune.. uneori chiar este.. periculos sã þii un jurnal.. Mai ales dacã scrii în el tot ce îþi trece prin cap, tot ce gândeºti, tot ce faci..
Aºa fac eu.
Chiar când am deschis uºa blocului am dat de chipul zâmbitor al prietenei mele.
- Hei, Jenn..
- Bunã, Tess! Pregãtitã?
Nu înþelesesem la început întrebarea aceea simplã. Apoi m-am dezmeticit din gândurile mele ºi am rãspuns încercând sã zâmbesc:
- Da.. Sigur!
Încercam din rãsputeri sã nu o privesc în ochi pe Jenny. O singurã privire ºi totul ar fi fost pierdut.
- Tess.. eºti sigurã cã eºti bine?
M-am oprit ºi mi-am plecat privirea. Pe cine pãcãleam? Era vorba de Jennifer, pânã la urmã. Una dintre persoanele care mã cunoºteau cel mai bine. Dar nu aveam de gând sã îmi implic prietenii în situaþia asta. Oricât de greu mi-ar fi sã le ascund totul..
- Da.. Da, sunt bine.

Sper sa va placa.. Stiu ca nu e cine stie ce..

Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 10 Jul 2010

Iarasi se subestimeaza fata asta

Quote:Ziua de astãzi va fi diferitã. Trebuie sã fie.. Voi zâmbi ºi totul va pãrea normal. Zâmbetul meu va spune.. „Sunt bine, mulþumesc. Da.. mã simt mult mai bine.” Nu vreau sã fiu fata tristã care ºi-a pierdut pãrinþii.

Si asta imi aduce aminte de ceva The Vampire Diaries?

Quote:Mi-am închis jurnalul ºi l-am pus la locul lui obiºnuit. Între restul cãrþilor din biblioteca mea. Marea majoritate a cãrþilor mele erau cu Vampiri, ce ironie, ºi.. deci aveau coperþile negre.

Carti cu vampiri Ce mi-as dori si eu asa o biblioteca

Quote:Pânã la urmã.. lumea asta mi se pare oarecum strãinã. Foarte strãinã.

Foarte frumoasa propozitia asta Nu glumesc,are ceva special

Un capitol la fel de perfect ca si celelalte

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 10 Jul 2010

Isa, cum ai putut sa ma scoti pe mine de pe lista ta de fani? daca nu eram de fata nu inseamna ca nuti citesc ficul si nu am fost singura care nu am fost de fata

deci, am citit ultimele 3 bucati de capitole si am ramas fara cuvinte este, super wow imi place ca Matt e vegetarian si imi place mult citatul cu jurnalul din capitolull "Visul" esti foarte talentata si imi place mult cum ai descris acea fetita tot in capitolul "Visul"
mai am totusi un cuvant de zis: NEXT

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 10 Jul 2010

Normal ca ma subestimez.. Am avut si vremuri mai bune.. Si cand zic ''vremuri'' ma refer la capitole/fic-uri. [cum ar fi ''Iubire fara de sfarsit'' Thinking]
Intotdeauna este loc de mai bine. Stii.. ''Tintiti perfectiunea.'' God, parca-as fi tata. 8->

Da, un citat din pagina de jurnal este din The Vampire Diaries, episodul 1.

Da, eu chiar am o gramada de carti cu Vampiri. Si nu ma mai satur.
Dar cred ca imi place sa citesc din perspectivele mai multor scriitori/scriitoare despre Vampiri si etc. etc.

Thanks, Dess and Bells.. [uu.. ce rima Finna]

Multumesc, Alice, pai.. mna..
Oricum ma bucur sa stiu ca iti place..
Partea cu Visul mi se pare ca e cea mai buna.

O sa vad cand ma apuc de next.. sper pana marti.. Ca dupa nu stiu daca voi mai putea scrie.. ; ))

Multumesc din nou tuturor.. >Happywide<

Re: P.S. - Te iubesc II - Clark Salvatore - 11 Jul 2010

Isabella daca te atrage asa mult subiectul vampiri sa nu te uiti niciodata la filmul Vampires Suck.Mai ales daca esti fana Twilight.

Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 11 Jul 2010

De ce sa nu se uite?
OK,recunosc ca filmul pare o prostie si faza ca eu nu aud vocile actorilor din film( nu stiu de ce,poate am o problema cu castile sau asa e filmul ).Nu pare decat o parodie amarata

Re: P.S. - Te iubesc II - Helena Daphne Rose - 11 Jul 2010

^Eu m-am uitat si nu m-a impresionat asa mult. Nici n-am ras Si NU sunt fana twilight

Asa...revenind la ficul Isei
E super capitolul Si imi place ca ai folosit gandurile Elenei din primul episod VD
Quote:Normal..
Cât îmi lipsea adevãratul sens al acestui cuvânt.
Si mie imi lipseste cateodata...Love
Next-ul cand vine? >Happywide<