Darkmark RPG Forum
breathe no more. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: breathe no more. (/t-breathe-no-more)

RE: Edge of Glory - Rosalie Vivienne Alden - 23 May 2012

Geniala! Love

RE: Edge of Glory - Ivy Thibault - 23 May 2012

E super setul pentru tine, Lex Love De fapt, ştiai asta Finna

RE: Edge of Glory - Lexie Stryder - 23 May 2012

thankies everyone>Happywide<

@Isa: am sa il refac maine x_x e groaznic
[Image: isaavblurtext.png] [Image: isasigblurtext.png]

PS: am decis sa nu ma mai semnez pe semnaturi, insa pentru asta va trebui ca seturile facute de mine sa nu fie purtate pe alte forumuri/site-uri. Daca vreti neaparat, atunci spuneti-mi si ma voi semna >Happywide<

RE: Edge of Glory - Isabella River - 23 May 2012

• Oh, stii bine ca eu nu le port pe alte site-uri. >Happywide< (si cred ca stim amandoua despre ce e vorba, parca am discutat odata pe tema asta =)))) Happywide)

Asa. Love Multumeeesc. Love Imi place mult cum l-ai facut, desi fata Ninei e putin prea alba. X_X Insa nu e nevoie sa il refaci, sis. :3 >Happywide< Multumesc din nou. Love

RE: Edge of Glory - Freyja Maegan Guðríðr - 23 May 2012

Imi place 8->

RE: Edge of Glory - Rosalie Vivienne Alden - 24 May 2012

E pur si simplu genial! Love

RE: Edge of Glory - Lexie Stryder - 24 May 2012

thankies ^_^

si Isa, si daca vrei si daca nu, eu tot am mai facut o varianta pentru ca nu eram multumit de ala [-x parca mi-a iesit mai bine Thinking
[Image: isaavblur2.png] [Image: isablursig2.png]

oricum, tu alegi >Happywide<

RE: Edge of Glory - Freyja Maegan Guðríðr - 24 May 2012

Lex, vin si eu cu o comanda pentru Cally
Imagini:asta sau asta ori asta

Nu vreau si avatar
daca ai putea s-o folosesti pe prima si sa stergi umbrele de pe maini ar fi perfect Love
si, pe oricare o folosesti, sa-i schimbi ochii intr-un verde mai inchis
Text:Sing, little bird. Sing for your little life.
Sa nu pui prea mult surface blur, please :3 , sau daca pui, sa scazi din opacitate

Thanks Heart

PS: ultimul set e ultra-genial Love

RE: Edge of Glory - Hayley M. Alden - 24 May 2012

FFFFUUUUUU, ce frumoase sunt ultimile semnăturiLove! Din moment ce mi-am schimbat iarăși play-by - ul, aș avea și eu o comandă pentru tineBlush:

Imagini: 1 , 2 sau 3 sau oricare imagini cu Simone Simons.
Text: Vide, gusta, senti, bibe
Aș prefera să fie ceva mai întunecat, în care să nu se regăsească numai texturi, ci și câteva imagini, care să fie, pentru exemplu , un castel sau orice altceva Whistle .

Sunt sigură că vei face o muncă extraordinară și să știi nu am nevoie imediată de semnătură, poți să o faci oricând ai tu chef Kiss.

RE: Edge of Glory - Isabella River - 24 May 2012

• Acum salvam imaginea cu prima semnatura si ce-mi vad ochii ? O___O O alta minunatie. Love Love Multumesc, sis, dar ti-am zis ca nu e nevoie sa te chinui atat. :3 >Happywide< Stii ca apreciez enorm ! >Happywide<

P.S. - Am ajuns asa tarziu ca am avut de invatat si am si lenevit o gramada in seara asta. O_O =)))) >Happywide<