![]() |
P.S. - Te iubesc II - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii) |
Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 12 Jul 2010 Dap, stiu. Acum scriu nextul. Mai astept un comm si.. poate il pun in seara asta. ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 12 Jul 2010 Next seara asta Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 12 Jul 2010 Stiu ca am intarziat, dar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Capitolul XI ~ Part One In primul rand vreau sa subliniez faptul ca iubesc pozele pe care le pui la fiecare capitol ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:- Deci ai fost aici.. Cu mine.. Mereu.. "Intotdeauna 8-> ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:ªi diferenþa aceea din vocea lui. „Nu obosim atât de repede ca voi.” Prin aceste cuvinte separa lumea lui de lumea mea. Nu era corect.. Waa, chiar nu e corect > ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:Acesta mai fãcu o ultimã grimasã, apoi cu o durere ce se putea citi în ochii lui albaºtri-verzui, se calmã. Vai..:-< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:M-am apropiat încet ºi mai inocentã ºi mai calmã ca niciodatã, buzele mele le-au atins pe ale lui. Iar atunci l-am simþit cum se calmeazã ºi el, ºi.. acceptã. Ridicã delicat încheietura uitându-se la mine ºi aºteptându-se sã renunþ, sau sã vadã pe chipul meu o urmã de nesiguranþã. Dar.. în clipa urmãtoare, am închis ochii ºi am simþit mica înþepãturã.. Matt muºcã foarte uºor. Nu mai simþeam nimic. Doar.. amorþealã.. Uhh, nu pot sa cred ca a acceptat > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:Nu ºtiu dacã faptul ca respiram greu sau miºcãrile mele stângace m-au dat de gol, dar poate cã erau simþurile lui mult prea ascuþite, pentru cã Matt se întoarse ºi m-am cufundat în braþele lui.. Frumos Asta mi-a placut cel mai mult ![]() ![]() ![]() ![]() Deeeci, pentru ca, deoarece si datorita faptului ca este o ora destul de tarzie, am sa ma opresc aici cu acest comm ![]() ![]() ![]() ![]() Partea I este suuper Si am vazut ca mai asteptai doar un comm ca sa pui next in seara asat..deeci...; ![]() ![]() PS. ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 12 Jul 2010 Matt Ichigo Carter Wrote:Ma ielti? ; Daa, iubitule.. Stai.. [sunt obisnuita sa spun ''Da''.. ![]() ![]() ![]() ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Oke, comm-ul 8-> Cee..? Te provoc sa mai spui [scrii] asta o data.. Nu mai spune asta.. Normal ca nu vreau sa scap de tine.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote:- Deci ai fost aici.. Cu mine.. Mereu.. Yep, yep.. Forever Together.. 8-> ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Ce poate fi mai frumos decat asta? Sa iti privesti iubita cum doarme, linistita, lipsita de griji 8-> Aww.. ![]() Asta imi aminteste de discutia aceea a noastra... Ei.. ma rog.. ![]() ![]() Si.. yeeey!! Am reusit sa intrec acadeauaaa !! ''^_^ ^_^: Acadeaua nu intra nici in top 100.. ![]() ![]() ![]() ![]() Isabella [ CoS ]: Yeee.. Ce tare suuunt.. ![]() 8-> ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote:ªi diferenþa aceea din vocea lui. „Nu obosim atât de repede ca voi.” Prin aceste cuvinte separa lumea lui de lumea mea. Nu era corect.. Nope, swwety, nu vreau sa il pun intr-o lumina proasta.. face tot ce face doar ca sa o proteje pe Tess.. Da, buna ideea cu energizantul.. but.. Nope. Si.. nu, tu esti ''Copilas Copacel'' ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote:Acesta mai fãcu o ultimã grimasã, apoi cu o durere ce se putea citi în ochii lui albaºtri-verzui, se calmã. Nu vaneaza iepuli si caplioale pentlu ca Isa si Matt iubesc iepulii si caplioalele.. 8-> ![]() Daa, buna faza cu ''traducerea'' gestului lui Tess. But.. inseamna altceva. > ![]() Inseamna ca ea il iubeste si ca vrea sa il faca sa uite durerea.. si.. mna.. cam asta era singurul mod de a-l ajuta in acel moment.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Nu stiu ce am dar astazi a fost o zi sangeroasa pentru mine Nu a ajuns faptul ca am vazut un baiat, saracu, cum si-a miscat genughiul stang 5 cm mai la drepata, a mai dat si sormea cu capul de calorifer cand m-am dus sa ii fac laptele si mama era in baie La naiba, daca ajungeam cu 5 secunde mai repede nu se intampla asta :-L :-< Matt.. Sau mai bine zis.. Dragos.. ti-am spus sa nu te mai gandesti la asta, si mai ales.. sa nu te invinuiesti.. Nu e vina ta.. S-a intamplat.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote:M-am apropiat încet ºi mai inocentã ºi mai calmã ca niciodatã, buzele mele le-au atins pe ale lui. Iar atunci l-am simþit cum se calmeazã ºi el, ºi.. acceptã. Ridicã delicat încheietura uitându-se la mine ºi aºteptându-se sã renunþ, sau sã vadã pe chipul meu o urmã de nesiguranþã. Dar.. în clipa urmãtoare, am închis ochii ºi am simþit mica înþepãturã.. Matt muºcã foarte uºor. Nu mai simþeam nimic. Doar.. amorþealã.. Tess l-a.. ispitit, ca sa zic asa.. [si asta imi aminteste iar de o discutie de-a noastra de azi.. ![]() Si.. nu sunt lea.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, suntem amandoi rai. Paai, in legatura cu intrebarea.. Nu, nu se transforma de la o simpla muscatura, trebuie sa aiba veninul unui Vampir in sistem ca sa se transforme. In fine, veti vedea in capitolele urmatoare. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote:Nu ºtiu dacã faptul ca respiram greu sau miºcãrile mele stângace m-au dat de gol, dar poate cã erau simþurile lui mult prea ascuþite, pentru cã Matt se întoarse ºi m-am cufundat în braþele lui.. Uhmm.. ![]() Dap, si mie mi-a placut partea aia cel mai mult.. 8-> Si.. eu chiar as vrea sa vad cum descrii.. 8-> Daca va fi asemanator cum ai incercat sa descrii saru.. uhmm.. ma rog.. ![]() ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Deeeci, pentru ca, deoarece si datorita faptului ca este o ora destul de tarzie, am sa ma opresc aici cu acest comm Dap, si abia astept sa citesc in continuare. Daa, sa fie luuung si.. heei, niciun comm de-al tau nu e plictisitor.. Si.. eu le citesc.. Si nu cred ca sunt singura.. :> Matt Ichigo Carter Wrote:Partea I este suuper Si am vazut ca mai asteptai doar un comm ca sa pui next in seara asat..deeci...; Acum ar cam trebui sa merg la nani.. Maine va fi o zi.. importanta. ''Welcome back to your hoooomee!! ![]() Plus ca dimineata vreau sa mai fac vreo doua ture de poligon. Maine sper sa postez nextul. 8-> Thanks de comm, Matt.. E mereu o placere sa citesc un comm kilometric de-al tau. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:PS. P.S. - ''Si euuuu.. ![]() @Dess.. Ok, tu ai fost prima.. O sa iti dedic acest capitol.. Adica... XII. Thanks.. ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010 Woow , Matt Mi'a placut comentariul tau kilometric Dar si al Isei e foarte tare Astept nextul Altfel , nu'ti dau cartea Chiar daca nu am terminat'o :-S Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 13 Jul 2010 Bells.. stii de ce voiam cartea azi? Ca sa am ce citi pe druuum.. ![]() Dar e ok.. Nu stiu, poate reusesc azi sa pun nextul, dar deja la 3.. am zburat.. ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010 Incearca Te rog , Isa Oricat de mic ar fi , m'as bucura sa'l pui. Si sincer , imi pare rau ca am devenit asa lenesa. Primul volum din " Jurnalele vampirilor " l'am terminat intr'o singura zi si acum stau si citesc o pagina pe zi Dar stii de ce > ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 13 Jul 2010 Dap, stiu de ce.. Si ma bucur mult pentru tine. ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Helena Daphne Rose - 13 Jul 2010 Mda , acum am citit si eu comm-ul kilometric al lui Matt Si raspunsul tau la fel de lung , Isa Sper ca atunci cand te intorci , sa ne pui next-ul... ![]() Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 13 Jul 2010 Eu cred ca raspunsul Isei a fost mai lung... |