Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 12 Jul 2010

Dap, stiu.
Acum scriu nextul.
Mai astept un comm si.. poate il pun in seara asta. Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 12 Jul 2010

Next seara asta

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 12 Jul 2010

Stiu ca am intarziat, dar...Blush Off, de la un timp nu prea am mai facut nimic, doar am stat si am ascultat muzica si m-am uitat la peretele din fata mea si..umm...cam atat Thinking? Whistle Ma ielti? ;Wink Whistle Oke, comm-ul 8-> Wink) Stiu ca abia astepti (sa scapi de mine Whistle Blush Kiss) Whistle Finna)

Capitolul XI ~ Part One

In primul rand vreau sa subliniez faptul ca iubesc pozele pe care le pui la fiecare capitol Whistle Sunt super Wink)

Isabella Luminita Carter Wrote:- Deci ai fost aici.. Cu mine.. Mereu..
- În fiecare searã. Îmi place sã te privesc cum dormi. Este foarte.. liniºtitor.

"Intotdeauna 8-> Wink) Ador partea asta, este atat de...linistitoare Ce poate fi mai frumos decat asta? Sa iti privesti iubita cum doarme, linistita, lipsita de griji 8-> Wink) Oke, acadelele nu mai sunt pe primul loc de acum incolo Whistle

Isabella Luminita Carter Wrote:ªi diferenþa aceea din vocea lui. „Nu obosim atât de repede ca voi.” Prin aceste cuvinte separa lumea lui de lumea mea. Nu era corect..

Waa, chiar nu e corect >Tounge Eu cred ca vrei sa-l pui pe Matt intr-o lumina proasta :-W Puteai sa spui si tu: "Am baut 30 de kile de energizant si astfel am rezistat in fiecare noapte" Whistle (I am...the Tree Child Whistle)

Isabella Luminita Carter Wrote:Acesta mai fãcu o ultimã grimasã, apoi cu o durere ce se putea citi în ochii lui albaºtri-verzui, se calmã.
- Eu.. nu am mai mâncat de ceva timp. Cred cã va trebui sã mã duc în pãdure sã vânez.
Alte cuvinte.. nu. Nu erau cuvintele noi pentru mine. Era contextul. Nu.. mâncase? Sã.. vâneze?
- Stai.. Tu.. adicã nu..
ªi de data aceasta Matt îmi intui întrebarea ºi rãspunse scurt:
- Nu. Eu nu. Foarte rar consum sânge uman.. ºi.. într-un mod.. indirect, ca sã spun aºa. Dar asta mã slãbeºte. Vezi tu.. acest sânge uman, ne dã o vitalitate ºi o putere mult mai mare decât sângele unor alte vietãþi.
Nu ºtiam ce sã mai spun. Am înghiþit în sec ºi fãrã sã-mi dau seama mi-am întins uºor mâna, cu încheietura finã ºi palidã în sus, spre el. Venele mele albastre spre mov se ramificau foarte simplu ºi fascinant sub pielea albã.
- Nu!

Vai..:-< Whistle Pai cum, inca un vampir vegetarian? Suuuper Si ce vaneaza mai exact? Sper ca nu iepuli si caplioale Whistle Owow, ce ciudata e partea asta Gestul lui Tess, in traducere, inseamna: "Hei, nenea vampir Uite, uite, saaangee Haide, ia o inghititura sau doua, promit ca nu musc Devil" Whistle Blush Nu stiu ce am dar astazi a fost o zi sangeroasa pentru mine Nu a ajuns faptul ca am vazut un baiat, saracu, cum si-a miscat genughiul stang 5 cm mai la drepata, a mai dat si sormea cu capul de calorifer cand m-am dus sa ii fac laptele si mama era in baie La naiba, daca ajungeam cu 5 secunde mai repede nu se intampla asta :-L Dar...asta nu are nicio legatura cu subiectul nostru... Wink)

Isabella Luminita Carter Wrote:M-am apropiat încet ºi mai inocentã ºi mai calmã ca niciodatã, buzele mele le-au atins pe ale lui. Iar atunci l-am simþit cum se calmeazã ºi el, ºi.. acceptã. Ridicã delicat încheietura uitându-se la mine ºi aºteptându-se sã renunþ, sau sã vadã pe chipul meu o urmã de nesiguranþã. Dar.. în clipa urmãtoare, am închis ochii ºi am simþit mica înþepãturã.. Matt muºcã foarte uºor. Nu mai simþeam nimic. Doar.. amorþealã..

Uhh, nu pot sa cred ca a acceptat >Tounge Wink) Pai cum, sa isi muste prietena?! o.O Adica mna...sa ii suga sangele?! Ce rea esti cu Tess, Iss Wink) O sa ii ramana semn cateva saptamani Whistle Blush Dar..am o intrebare..acum ca a muscat-o..nu o sa se transforme? Whistle Adica...mna..nu asa e normal? Wink) Blush

Isabella Luminita Carter Wrote:Nu ºtiu dacã faptul ca respiram greu sau miºcãrile mele stângace m-au dat de gol, dar poate cã erau simþurile lui mult prea ascuþite, pentru cã Matt se întoarse ºi m-am cufundat în braþele lui..

Frumos Asta mi-a placut cel mai mult Blush Nu am cuvinte..bine, am Whistle Dar..nu stau sa va plictisesc Whistle Wink)

Deeeci, pentru ca, deoarece si datorita faptului ca este o ora destul de tarzie, am sa ma opresc aici cu acest comm Wink) Dar maine il termin si va asigur...o sa fie lung si plictisitor Dar eu tot il scriu, chiar daca cineva il citeste chiar daca nu Whistle Imi place sa scriu lucruri o.O Uneori...Thinking Blush

Partea I este suuper Si am vazut ca mai asteptai doar un comm ca sa pui next in seara asat..deeci...;Wink Pui next? Whistle

PS. Blush

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 12 Jul 2010

Matt Ichigo Carter Wrote:Ma ielti? ;Wink Whistle

Daa, iubitule..
Stai.. [sunt obisnuita sa spun ''Da''.. Whistle Wink)] de ce sa te iert? Wink) Kiss

Matt Ichigo Carter Wrote:Oke, comm-ul 8-> Wink) Stiu ca abia astepti (sa scapi de mine Whistle Blush Kiss) Whistle Finna)

Cee..? Te provoc sa mai spui [scrii] asta o data..
Nu mai spune asta.. Normal ca nu vreau sa scap de tine.. Love

Matt Ichigo Carter Wrote:
Isabella Luminita Carter Wrote:- Deci ai fost aici.. Cu mine.. Mereu..
- În fiecare searã. Îmi place sã te privesc cum dormi. Este foarte.. liniºtitor.

"Intotdeauna'' 8-> Wink) Ador partea asta, este atat de...linistitoare..

Yep, yep.. Forever Together.. 8-> Love

Matt Ichigo Carter Wrote:Ce poate fi mai frumos decat asta? Sa iti privesti iubita cum doarme, linistita, lipsita de griji 8-> Wink) Oke, acadelele nu mai sunt pe primul loc de acum incolo Whistle

Aww.. Blush
Asta imi aminteste de discutia aceea a noastra...
Ei.. ma rog.. Blush Blush

Si.. yeeey!!
Am reusit sa intrec acadeauaaa !!
''^_^ ^_^: Acadeaua nu intra nici in top 100.. Blush Blush Si oricum tu erai pe primul loc de la inceput.. Blush Blush
Isabella [ CoS ]: Yeee.. Ce tare suuunt.. Love''
8-> Love

Isabella Luminita Carter Wrote:ªi diferenþa aceea din vocea lui. „Nu obosim atât de repede ca voi.” Prin aceste cuvinte separa lumea lui de lumea mea. Nu era corect..

Waa, chiar nu e corect >Tounge Eu cred ca vrei sa-l pui pe Matt intr-o lumina proasta :-W Puteai sa spui si tu: "Am baut 30 de kile de energizant si astfel am rezistat in fiecare noapte" Whistle (I am...the Tree Child Whistle)

Nope, swwety, nu vreau sa il pun intr-o lumina proasta.. face tot ce face doar ca sa o proteje pe Tess..
Da, buna ideea cu energizantul.. but.. Nope.
Si.. nu, tu esti ''Copilas Copacel'' Love

Isabella Luminita Carter Wrote:Acesta mai fãcu o ultimã grimasã, apoi cu o durere ce se putea citi în ochii lui albaºtri-verzui, se calmã.
- Eu.. nu am mai mâncat de ceva timp. Cred cã va trebui sã mã duc în pãdure sã vânez.
Alte cuvinte.. nu. Nu erau cuvintele noi pentru mine. Era contextul. Nu.. mâncase? Sã.. vâneze?
- Stai.. Tu.. adicã nu..
ªi de data aceasta Matt îmi intui întrebarea ºi rãspunse scurt:
- Nu. Eu nu. Foarte rar consum sânge uman.. ºi.. într-un mod.. indirect, ca sã spun aºa. Dar asta mã slãbeºte. Vezi tu.. acest sânge uman, ne dã o vitalitate ºi o putere mult mai mare decât sângele unor alte vietãþi.
Nu ºtiam ce sã mai spun. Am înghiþit în sec ºi fãrã sã-mi dau seama mi-am întins uºor mâna, cu încheietura finã ºi palidã în sus, spre el. Venele mele albastre spre mov se ramificau foarte simplu ºi fascinant sub pielea albã.
- Nu!

Vai..:-< Whistle Pai cum, inca un vampir vegetarian? Suuuper Si ce vaneaza mai exact? Sper ca nu iepuli si caplioale Whistle Owow, ce ciudata e partea asta Gestul lui Tess, in traducere, inseamna: "Hei, nenea vampir Uite, uite, saaangee Haide, ia o inghititura sau doua, promit ca nu musc Devil" Whistle Blush

Nu vaneaza iepuli si caplioale pentlu ca Isa si Matt iubesc iepulii si caplioalele.. 8->
Wink)
Daa, buna faza cu ''traducerea'' gestului lui Tess.
But.. inseamna altceva. >Tounge
Inseamna ca ea il iubeste si ca vrea sa il faca sa uite durerea.. si.. mna.. cam asta era singurul mod de a-l ajuta in acel moment.. Kiss

Matt Ichigo Carter Wrote:Nu stiu ce am dar astazi a fost o zi sangeroasa pentru mine Nu a ajuns faptul ca am vazut un baiat, saracu, cum si-a miscat genughiul stang 5 cm mai la drepata, a mai dat si sormea cu capul de calorifer cand m-am dus sa ii fac laptele si mama era in baie La naiba, daca ajungeam cu 5 secunde mai repede nu se intampla asta :-L :-<

Matt.. Sau mai bine zis..
Dragos.. ti-am spus sa nu te mai gandesti la asta, si mai ales.. sa nu te invinuiesti..
Nu e vina ta..
S-a intamplat.. Love

Isabella Luminita Carter Wrote:M-am apropiat încet ºi mai inocentã ºi mai calmã ca niciodatã, buzele mele le-au atins pe ale lui. Iar atunci l-am simþit cum se calmeazã ºi el, ºi.. acceptã. Ridicã delicat încheietura uitându-se la mine ºi aºteptându-se sã renunþ, sau sã vadã pe chipul meu o urmã de nesiguranþã. Dar.. în clipa urmãtoare, am închis ochii ºi am simþit mica înþepãturã.. Matt muºcã foarte uºor. Nu mai simþeam nimic. Doar.. amorþealã..

Uhh, nu pot sa cred ca a acceptat >Tounge Wink) Pai cum, sa isi muste prietena?! o.O Adica mna...sa ii suga sangele?! Ce rea esti cu Tess, Iss Wink) O sa ii ramana semn cateva saptamani Whistle Blush Dar..am o intrebare..acum ca a muscat-o..nu o sa se transforme? Whistle Adica...mna..nu asa e normal? Wink) Blush Kiss

Tess l-a.. ispitit, ca sa zic asa.. [si asta imi aminteste iar de o discutie de-a noastra de azi.. Kiss]
Si.. nu sunt lea.. Omg3 Tu esti lau.. >Tounge Cateodata.. Whistle Wink)
Ok, suntem amandoi rai.

Paai, in legatura cu intrebarea..
Nu, nu se transforma de la o simpla muscatura, trebuie sa aiba veninul unui Vampir in sistem ca sa se transforme. In fine, veti vedea in capitolele urmatoare. Love

Isabella Luminita Carter Wrote:Nu ºtiu dacã faptul ca respiram greu sau miºcãrile mele stângace m-au dat de gol, dar poate cã erau simþurile lui mult prea ascuþite, pentru cã Matt se întoarse ºi m-am cufundat în braþele lui..

Frumos Asta mi-a placut cel mai mult Blush Nu am cuvinte..bine, am Whistle Dar..nu stau sa va plictisesc Whistle Wink)

Uhmm.. Blush
Dap, si mie mi-a placut partea aia cel mai mult.. 8->
Si.. eu chiar as vrea sa vad cum descrii.. 8-> Daca va fi asemanator cum ai incercat sa descrii saru.. uhmm.. ma rog.. Blush Kiss

Matt Ichigo Carter Wrote:Deeeci, pentru ca, deoarece si datorita faptului ca este o ora destul de tarzie, am sa ma opresc aici cu acest comm Wink) Dar maine il termin si va asigur...o sa fie lung si plictisitor Dar eu tot il scriu, chiar daca cineva il citeste chiar daca nu Whistle

Dap, si abia astept sa citesc in continuare.
Daa, sa fie luuung si.. heei, niciun comm de-al tau nu e plictisitor..
Si.. eu le citesc.. Si nu cred ca sunt singura.. :>

Matt Ichigo Carter Wrote:Partea I este suuper Si am vazut ca mai asteptai doar un comm ca sa pui next in seara asat..deeci...;Wink Pui next? Whistle Kiss

Acum ar cam trebui sa merg la nani..
Maine va fi o zi.. importanta.
''Welcome back to your hoooomee!! Love''

Plus ca dimineata vreau sa mai fac vreo doua ture de poligon.
Maine sper sa postez nextul. 8->

Thanks de comm, Matt.. E mereu o placere sa citesc un comm kilometric de-al tau. Love

Matt Ichigo Carter Wrote:PS. Blush

P.S. - ''Si euuuu.. Love''

@Dess..

Ok, tu ai fost prima..
O sa iti dedic acest capitol.. Adica... XII.

Thanks.. Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010

Woow , Matt
Mi'a placut comentariul tau kilometric
Dar si al Isei e foarte tare
Astept nextul
Altfel , nu'ti dau cartea
Chiar daca nu am terminat'o :-S

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 13 Jul 2010

Bells.. stii de ce voiam cartea azi?
Ca sa am ce citi pe druuum..
Finna))
Dar e ok.. Nu stiu, poate reusesc azi sa pun nextul, dar deja la 3.. am zburat.. Wink) Deci nu stiu..

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010

Incearca
Te rog , Isa
Oricat de mic ar fi , m'as bucura sa'l pui.
Si sincer , imi pare rau ca am devenit asa lenesa.
Primul volum din " Jurnalele vampirilor " l'am terminat intr'o singura zi si acum stau si citesc o pagina pe zi
Dar stii de ce >Happywide<

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 13 Jul 2010

Dap, stiu de ce..
Si ma bucur mult pentru tine. Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Helena Daphne Rose - 13 Jul 2010

Mda , acum am citit si eu comm-ul kilometric al lui Matt Si raspunsul tau la fel de lung , Isa
Sper ca atunci cand te intorci , sa ne pui next-ul... Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 13 Jul 2010

Eu cred ca raspunsul Isei a fost mai lung...