![]() |
Doua adevaruri si o minciuna - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Gamers Arena (https://www.darkmark.ro/f-gamers-arena) +--- Thread: Doua adevaruri si o minciuna (/t-doua-adevaruri-si-o-minciuna) |
Re: Doua adevaruri si o minciuna - Anna McNair - 13 May 2009 cred ca 3 e falsa :-s ![]() 1.Imi place pizza cu ciuperci,salam si cascaval 2.imi place pizza cu ciuperci,bacon si mozzarella 3.imi place pizza cu ciuperci,sunca si cascaval am scris asta fiinda mi-e cam foame=)) :-:" Re: Doua adevaruri si o minciuna - Ada McNair - 14 May 2009 Da....2.. esti buna Ginny :>:> si la ANa ... cred ca 1 este fals 1. Sunt la informatica 2. Mi-am scris toata tema la franceza 3. Am inspectie la franceza Re: Doua adevaruri si o minciuna - Ginny Malfoy - 14 May 2009 Hai . Fac si eu pe metoda di Hahalina . ori 2 ori 3=]]] dar poate e si 1 , ca mi se pare prea devreme pt info . sau na . orice o fi , eu am mentionat aicea , deci am dreptate Da ANna, ai nimerit imi plac prajiturile cu crema de ciocolata si invelis de capsuni , nu pe invers [ imi amintesc ca ma intreba odata profa de romana , ca nu eram atenta , " cum sunt copacii pe lumea de dincolo ? " dintr'un text din carte , si eu zic confuza si senina " pe invers " ] Asaa. ia sa ma inspir de la adwca cu ora de info ![]() 1. Sunt in ora de info acum. 2. Imi plac carnatii Tudor de porc =) 3. Imi plac carnatii Tudor de vita ![]() Re: Doua adevaruri si o minciuna - Iseult Cromwell - 14 May 2009 Am, primaa???.. 1.Astazi eu am Romana prima ora. 2.A doua ora am Engleza. ![]() ![]() 3.Astazi nu am nici Romana, nici Engleza.=))pff... ![]() Re: Doua adevaruri si o minciuna - Ada McNair - 14 May 2009 oo Doamne.. :-s prima.. 1. Imi place de un baiat Voicu 2. Imi place de un baiat Radu 3 . Imi place de un baiat Benny Re: Doua adevaruri si o minciuna - Anna McNair - 14 May 2009 2 Fals.. ![]() adica tu asa mi-ai zis adica da..2 sigur e fals Aaaa..si Ginny..sa stii ca eu chiar m-am gandit inainte sa spun care-i falsa cu aia cu capsunile si chestiile.Si ma bucur ca am ghicit care ti-e **** MWAHAHAHAHA. Aaa..si Ada..aveai dreptate in privinta pizzei 1.Tocmai m-am spalat pe cap 2.Mi-am facut toata tema la mate 3.Mi-am invatat la fizica Re: Doua adevaruri si o minciuna - Ada McNair - 15 May 2009 Deci.. Ana adevarat graiesti si.... ;-? Ai spus ieri... ca te duci sa te speli pe caap , deci asta din prima e adevarata... ![]() azi.. nu-ti invatai la fizica , deci rezulta ca ai invatat.. dar totusi , tu deobicei iti scrii la mate .. dar sa zicem ca 3 este fals.. sau 2 ![]() ![]() 1. Am terminat de citit romanul "Goana dupa cumparaturi la New York" 2. Am citit "De ce fierbe copilul in mamaliga" 3. Mi-a cumparat tata astazi "Anomalii" Re: Doua adevaruri si o minciuna - Iseult Cromwell - 15 May 2009 Am...Probabil a doua... ![]() 1. Tocmai am venit de la scoala. 2. Ma dau cu rujul lui mama pe buze.=)) 3. Vreau sa ma culc.=)) Re: Doua adevaruri si o minciuna - Aida Viperin - 15 May 2009 banuiesc ca 3....dupa parerea mea e imposibil sa adormi inainte de 23:00 pm :-j aaa...si nu ai ghicit atunci...nu ma cheama Elena (chiar daca m-am nascut pe 21 mai ) 1.Habar n-am cu ce sa ma imbrac la petrecere (sambata viitoare) 2.Am o gramada de ursii mari de plus in camera 3.Ma cam plictisesc in momentul asta... Re: Doua adevaruri si o minciuna - Roland Delaney - 31 May 2009 3 e falsa la ursi ma astepta si fiind fata era imposibil sa fii decisa ce o sa porti ok randul meu 1. Imi place sa chinui oamenii prosti si sa ii bat pe cei nemernici 2 am cateva scrumiere in forma de diverse cranii chiar si umane 3. iau cursuri pt a deveni asasin profesionist |