Darkmark RPG Forum
Harry Potter 1,2 si 3 - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Jocuri Video (https://www.darkmark.ro/f-jocuri-video)
+--- Thread: Harry Potter 1,2 si 3 (/t-harry-potter-1-2-si-3)

Pages: 1 2 3 4

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Ashlyn Meester - 21 Sep 2010

O prietena de-a mea juca tot timpul Harry Potter, acum 2 ani, pe computer, insa pe-atunci compul meu mergea tare prost, si de cate ori incercam sa-l instalez mi se blocs compul, noroc ca mi-am luat laptop-ul meu Love. Nu stiu sincer care Hrry Potter era, dar pot s-o intreb, daca o sa-si aduca aminte. Finna

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Helena Daphne Rose - 21 Sep 2010

Alice Mckagan Wrote:mie mi-au placut toate trei,mai ales cel cu Prizonierul din AzkabanSmile.In primul aveam nervi ca nu puteam sa-l adorm pe Fluffy...am reusit si eu dupa o ora
Ai avut rabdare o ora?
Eu nu pot rezista nici macar 5 min.

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Ginny Anne Alden - 15 Jan 2011

le poti lua de pe Lasttorents,si ai grija sa numai faci dublu post

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Eva Snape - 03 Feb 2011

Jucam Harry Potter 1 cand eram mai mica.Adoram jocul.Lectiiile de vraji erau cele mai tari,trebuinda sa nu depasim linia si saluam mai multe puncte pentru Cercetasi.
Al-II-lea a inceput sa fie mai complicatsi tot asa.Grafica din ce in ce mai buna si totul evolueaza.

RE: Harry Potter 1,2 si 3 - Astrid Lovegood - 05 Apr 2011

eu am jucat momentan doar 2

RE: Harry Potter 1,2 si 3 - David M. Dupont - 22 Aug 2012

Harry Potter 1, 2 si 3 mi se par cele mai geniale jocuri . Partea intai este simplu , dragut iar la a doua a parte este ceva mult mai complex, mult mai multe secrete ascunse , cufere . Cel mai mult ce ma enerva la a doua parte e ca trebuia sa fug dupa broastele alea de ciocolata . Finna Iar partea ce m-a amuzat cel mai mult cu gnomii aia care ii aruncai inapoi de unde veneau . Niciodata nu am reusit sa iau toate cardurile de argint sa deschid usa unde ducea spre cardurile de aur . Si partea a 3 a e foarte reusita si imi place mult din cauza ca poti juca cu toate trei personajele . Am jucat si 4 si 5 . Cel putin la partea a patra , deabia treceam de un nivel . M-am enervat si l-am sters . Celalalt era destul de interesant , dar nu m-a impresionat asa de mult ca primele trei parti . Harry Potter and the Deathly Hallows part . 2 am jucat-o la un prieten si m-am plictisit din prima . Deci ... Harry Potter 1, 2 si 3 - the best ! Happywide

RE: Harry Potter 1,2 si 3 - Skynet Barklord - 17 Sep 2012

@David Cardurile de argint puteai sa le iei de la elevii aia care faceau comert.
Le dadeai "beans" din alea si iti completai colectia. Alea de aur erau usoare dupa aia Wink
Ma rog, nu stiu cum mai tin minte astea, am jucat jocurile cu secole in urma
Happywide

RE: Harry Potter 1,2 si 3 - Tom Ronald Smith - 11 Nov 2012

Eu am avut 1 si 3. Nu le mai am. Cine le-a descarcat sa-mi trimita si mie un PM cu linkul. Mersi!