![]() |
Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec (/t-zodiac-european-chinezesc-pomicol-floral-egiptean-si-aztec) |
Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Iseult Cromwell - 22 Jul 2008 Ah, si eu vreau.... Sunt nascuta pe 11 iulie 1995, ora 11:00 noaptea. Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ada McNair - 23 Jul 2008 jade zodiac european - Rac ascendent in - Taur zodiac floral - Bujorul zodiac arboricol - Bradul zodiac indian - Broasca Testoasa zodiac totemic - Ciocanitoarea zodiac egiptean - Anubis zodiac hindus - Broasca Testoasa zodiac chinezesc - Mistret de lemn ascendent in - Sobolan La inceput.. am zis sa nu mai raspund Dar pt k ma inteleg f bn cu u , .. Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - No name - 04 Aug 2008 "Persoanei nascute la data 1.11.1994, ora 16:10, ii corespund urmatoarele zodii: Dupa Zodiacul European: - zodia Scorpion (decada 1) - ascendent in Taur Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Caine (de Lemn) - ascendent in Maimuta Dupa Zodiacul Indian: zodia Delfin Dupa Zodiacul Druidic: zodia Nuc Dupa Zodiacul Floral: zodia Floarea soarelui" Ada,ai putea sa imi spui ce sunt in zodiacul totemic,egiptean si hindus,te rog? Imi plac subiectele gen astrologia. Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ada McNair - 05 Aug 2008 Totemic: Sarpele Egiptean : Thoth Hindus: Turnul Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - midsee - 26 May 2009 13 februarie 1991 what am I? Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Kennya Allen - 26 May 2009 Midsee...Stii si ora la care te-ai nascut? Eu am pus ora 0, adica 12.Deci poate nu e acelasi cu ora la care te-ai nascut. Persoanei nascute la data 13.2.1991, ora 00:00, ii corespund urmatoarele zodii: Dupa Zodiacul European: - zodia Varsator (decada 3) - ascendent in Scorpion Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Cal (de Metal) - ascendent in Sobolan Dupa Zodiacul Indian: zodia Apa Dupa Zodiacul Druidic: zodia Cedru Dupa Zodiacul Floral: zodia Albastrea Daca sti si ora, posteaza si voi cauta din nou rezultatele corecte. Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - HerArgus - 26 May 2009 Eu 26 iulie 1995 Ora 9 Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Kennya Allen - 26 May 2009 Persoanei nascute la data 26.7.1995, ora 09:00, ii corespund urmatoarele zodii: Dupa Zodiacul European: - zodia Leu (decada 1) - ascendent in Fecioara Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Mistret (de Lemn) - ascendent in Sarpe Dupa Zodiacul Indian: zodia Caine Dupa Zodiacul Druidic: zodia Chiparos Dupa Zodiacul Floral: zodia Margareta Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - midsee - 27 May 2009 eu la 17:15 sau 5:15pm cum preferi dar nu ai scris si in ala egiptean ce is ...scuze ca dau doua mesaje ....is mai adormita de felu meu Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - HerArgus - 27 May 2009 Da, de unde le luati ? |