![]() |
Arianna's Creations - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout) +--- Thread: Arianna's Creations (/t-arianna-s-creations) |
Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 23 Dec 2008 data viitoare asa voi face Re: Arianna's Creations - Ginny Malfoy - 23 Dec 2008 Quote:Incearca ceva intre"Sunt frumusele,dar mai trebuie sa mai lucrezi la ele." Iar apoi da sfaturile care ma pot ajuta Pai daca NU sunt nici frumusele, ce vrei, sa mint? Daca tu esti mica si fragila, ok. Ai sa vezi ca in viata nu merge cu laudele. Decat cele pe merit.. Nu ma cert cu tine, incerc sa te ajut. Si prefer sa nu iti spun commuri de 2 bani "waaai thuamnii ce cule sunt.. mai pune ca le iubesc" .. Quote:Hai sa nu mai facem off-topic.Off-topic?:| Aici tocmai cine NU da sfaturi face off-topic. Si care mint - Intentionat sau nu. Si tind sa cred ca prima varianta - doar pentru a se pune bine cu tine. Si tine minte, te rog, ca nu am nimic cu tine. Si nici varsta nu ma intereseaza, nu dau doi bani pe ea. Poti sa ai si 25 de ani, depinde sa stii sa infrunti criticile cu capul sus, nu sa spui ca esti incepatoare si rogi criticii sa nu fie atat de duri cu tine si zica ceva de genul ca merg, dar mai ai de lucrat. Nici mie nu imi plac criticile, nimanui nu'i plac criticile, dar sunt foarte folositoare. Foarte. Asa ca mai degraba ii multumesc celui care e atat de dragut sa imi zica in fata unde gresesc, decat celui care ma ia cu "ce frumos", cand se vede clar ca e de parte de a fi frumos. Bine, in ultima ta poza.. "borders, putin contrast si scris". Da, o linie simpla pe margini, scrisul [e bine si asa.. pe o vedere.. si eu sunt de parere ca mai bine alegeai scrisul de mana ![]() Sper ca se vede diferenta. Ca eu nu o prea vad. Dar, daca tot ti se pare ca adevarul se ascunde printre acele mesaje care te lauda.. go ahead. N'am nimic impotriva. Eu am incercat sa te ajut. Pana la urma, de Craciun ne ajutam intre noi, nu ne certam ca chiorii, nu? ![]() Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 23 Dec 2008 hai sa nu ne mai certam.asa fac eu creatiile...Nu stiu ce sa fac ca sa iti placa...le-am facut borders,scris...incearca sa imi spui ce trebuie sa le mai pun.(Dar pe MP) Re: Arianna's Creations - Ginny Malfoy - 23 Dec 2008 Nu trebuie sa imi placa mie. Evident, eu imi exprim parerea aici. Trebuie in primul rand sa iti placa tie.. iar daca tie iti plac kitsch'urile, asta e. Pai usor de zis "le'am facut si borders, si scris", dar asta NU e mare lucru. Pai analizeaza si tu un pic. Ai pus contur si ai scris ceva. Asta inseamna. So?.. Altceva? Pai, normal, raman la sfatul meu de a suprapune doua imagini, in loc sa le ingramadesti una langa cealalta. Si brush'uri cu fluturi sau chestii [asta pentru programe ps.. dar poti face si cu mana inimioare pe acolo, important e sa nu te chinui sa faci ceva complicat, ca nu va iesi decat daca ai intr'adevar multa experienta] sunt superbe. Nu stiu daca exista in paint optiunea "in oglinda" - cum am facut sig'ul acesta, de exemplu. Si nu stiu daca exista si efecte speciale, cum ar fi sa adaugi personajul pozei si sa ii faci silueta sa para transparenta, umbre si alte chestii. Eu am incercat odata sa iau imaginea unor artificii, aleg una din ele si o pun peste ce aveam pana atunci, intr'un colt, am decupat si apoi am facut culoarea sa fie mai inchisa si peste tot aceasi nuanta.. Si mrg. Trebuie sa fii cat mai creativa ![]() Edit: de ce pe Mp? Nu intelegi ca ceea ce scriu eu nu e off-topic, nu? Nici'o problema. Nu mai scriu aici. Daca vrei comentarii mieroase, clar nu voi mai posta vre'un mesaj pe aici. Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 24 Dec 2008 http://i41.tinypic.com/fp4yv.jpg asta cred ca e cel mai frumos de pana acum...Sper sa va placa. Poza originala: http://www.kewlwallpapers.com/images/wmwallpapers/Fantasy-Horses-1.jpeg Re: Arianna's Creations - Briana Brighton - 24 Dec 2008 Alicia, vad ca te descurci din ce in ce mai bine. Mai Ginny, intelege si tu ca e incepatoare.Are doar 9 ani, ce vreti atat de mult de la ea?In timp totul se invata.... Aveti rabdare, fratilor. Nimeni nu s-a nascut invatat. Prefer sa iti las aici sfaturile mele, nu sa ti le trimit prin MP, sper ca nu te superi, Alicia. 1.Nu ai nevoie de programe ultraperformante ca sa iti iasa ceva frumos.Nu iti trebuie Photoshop sau Corel, care costa o gramada de bani(nu chiar o gramada, dar pentru un singur program e destul de mult).Sunt multe programe gratis pe net in care poti realiza creatii reusite.Daca vrei sa iti spun cateva, trimite-mi un MP. 2. Incearca sa decupezi, sa aplici efecte, daca chiar ai Corel.Nu e obligatoriu sa pui sute de inimioare si stelute(Bleach...) pentru ca sa iasa frumos. 3. Ultima imagine este destul de reusita, dar nu stiu cum arata in original ca sa imi dau seama cum ai schimbat-o.Ai putea sa pui poza originala ca sa vedem si noi ce ai modificat. Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 24 Dec 2008 Mary,nu m-am suparat ca nu mi le-ai trimis in MP.O sa pun poza originala sa vezi cum e.Si sa stii ca am un prieten care se ocupa de calculatoare si el mi-a bagat Corel-ul.Ca nu eram nebuna sa dau atatia bani pe un program. Re: Arianna's Creations - Alina Potter - 24 Dec 2008 Si pozica asta care ai puso ultima e extrem de simpla asta puteam sa fac si eu cu un program luat de pe net...adica o fac alb-negru si ii pun o rama in patratele........dar oricum e mai buna decat celelalte.....mai lucreaza la ele.. Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 24 Dec 2008 ioooooooi....mai fetelor....sunteti chiar rele....mie mi se pare ca incepe sa se descurce....si chiar sunteti ffff rele....deci...mie imi place...si nu puneti voi programe mai avansate de modificat poze pe langa cele pe care le foloseste ea....acum corel...merge merge...si poate face si mai mult....mult mai mult....haide Alicia....haide ca poti Re: Arianna's Creations - Briana Brighton - 24 Dec 2008 Bella , unde am fost eu rea? Nu i-am zis si eu ca se descurca din ce in ce mai bine? |