Darkmark RPG Forum
Tezele... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Tezele... (/t-tezele)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Re: Tezele... - Ginny Malfoy - 14 Dec 2009

Ma omoara Raizen din cauza voastra..zice ca am influenta negativa asupra membrilor=))
ia apucati'va voi de rezolvat teze ca tot faceti prea mult off-topic in acest threadFinna
urateloor:-w [ va alint va alint ]

Si dap, Mary, e enervant stresul asta de la scoala.. acum fac meditatii gratuite la mate o_o initial voiam sa incep dintr'a 7a, dar a venit proful cu propunerea si nu puteam sa il refuz. Dar acum am dat de naiba..daca nu ajung la nationala va fi super penibil sa renunt la meditatii..nu stiu cum m'as exprimaThinking si apoi profu'...un an de pregatire gratis degeabaFinna
chestia asta imi face mai mult rau decat bineSad

Re: Tezele... - Isabella River - 14 Dec 2009

Ok, ok, gata! Fara off-topic, ce vreti sa se supere Raizen pe Ginny din cauza noastra, mah ce nesimtite suntem!
Ok.. si io fac pregatire la mate.. am inceput anul asta intr-a 7-a ca nah.. tata zice ca tre sa fac pana termin a opta.. Si sincera sa fiu, chiar ma ajuta.. Ma descurc mai bine.. Smile
cred..

Re: Tezele... - Isabella River - 21 Dec 2009

Oh frate, imi amintesc de un prof de sport din scoala, e suuper de treaba. Bellatrix, sigur il stii, este proful celor din 7E..
Am stat intr-o zi in tribuna eu si cateva fete pt. ca nu faceam sportul si proful nostru (il uram :-w) nu era venit. Si ne intreaba el ''Ce ora aveti dupa asta?'' si eu zic: ''Pai mate, dar mai avem si desenul cu o camila, care e foarte inalta si mai poarta si tocuri.. '' si el zice: ''Eeei, va rog, nu e camila!.... E doar o girafa..Finna''
Deci a fost prea thare.. =))

Re: Tezele... - Imperius Snape - 31 Dec 2009

Vai eu am dat 3 teze si mai am una :-s

am dat la romana unde am gresit:-l
la chimie unde iar am gresit
la biologie unde iau 10

la mate sper la un 5 cu felicitariLove [ asta spera toata clasa Finna]

Re: Tezele... - Isabella River - 28 Mar 2010

Yeah.. right.. Tezele..
Revenim la acest subiect..
Pai sa vedem..
Noi dam teza la romana pe 23 aprilie.. [ ] ma exaspereaza profa..
Si la mate.. ala ne inebuneste cu examenu' da' nici teza m-a fixat-o..
Voi?? :>

Re: Tezele... - Bell Evans - 28 Mar 2010

Eu am miercuri teza la geografie

Si abia dupa vacanta la mate si romana..si testele alea pisa din mai..acolo durere

Re: Tezele... - Isabella River - 28 Mar 2010

Ah.. da.. stiu..
La naiba cu toate examenele astea.. :-j
Anyway.. tot tre' sa le dam.. deci n-avem ce face...

Re: Tezele... - Desiree Rose Goth - 28 Mar 2010

Teza inainte de Pasti
Ce cosmar

Re: Tezele... - Bell Evans - 28 Mar 2010

mda, stiu..e super najpa

Re: Tezele... - Rose Evans - 28 Mar 2010

Da...stiu...eu sunt in aceeasi clasa cu Bell. Avem teza la geografie miercuri Crying...Asta da cosmar . Si dupa Pasti avem pe 21 la romana, pe 29 la mate si apoi urmeaza alea Pisa pe 5 si pe 12...
Astia ne tortureaza cu invatatul lor Crying