Darkmark RPG Forum
Harry+?=Love - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Personaje (https://www.darkmark.ro/f-personaje)
+---- Forum: Arhive (https://www.darkmark.ro/f-arhive)
+---- Thread: Harry+?=Love (/t-harry-love)

Pages: 1 2 3 4 5

Re: Harry+?=Love - Luna Slytherin - 11 Jul 2010

Ginny - pentru ca se comleteaza unul pe altul si ea este si genul lui din cate se vede

Re: Harry+?=Love - Helena Daphne Rose - 11 Jul 2010

Dap...Ginny and Harry rullz! Love

Re: Harry+?=Love - Clark Salvatore - 11 Jul 2010

Merge perfect cu Ginny care oricum e cea mai superba...cel putin ca personalitate Happywide. Luna cu Neville Finna.

Re: Harry+?=Love - Jack Diggory - 11 Jul 2010

eu zic ca Harry se potriveste de minune cu Ginny,amandoi sunt destepti si amuzanti,Cho nu la iubit pe Harry cu adevarat,imdeiat ce a vazut ca a murit Cedric si ca Harry i-a adus corpul neinsufletit,"Harry supravietuise era mai bun ca Cedric trebuie sa il am pe Harry iubit" nici cu Hermione nu s-ar potrivi pentru ca Hermione ii era ca o sora

Re: Harry+?=Love - Klavdia Belikov - 16 Aug 2010

se potriveºte cu Ginny.
Cho a fost doar... o pasiune ºi atât (:
Ginny e tare cuteHeart

Re: Harry+?=Love - Ashlyn Meester - 16 Aug 2010

Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .

- De mica visam sa fie ei 2 un cuplu 8->.

Re: Harry+?=Love - Bella Emily Rose - 16 Aug 2010

Ashlyn Meester Wrote:Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .Harry si Hermione :-x .

- De mica visam sa fie ei 2 un cuplu 8->.

Ah. Am gasit pe cineva care are aceasi parere ca mine .
La inceput eram fana Ron & Hermione si Ginny & Harry , dar de ceva timp , am realizat ca imi plac mai mult Harry & Hermione .
Adica . stiu ca erau doar cei mai buni prieteni , dar daca lucrurile ar fi decurs altfel , le'ar fi stat foarte bine impreuna , dupa parerea mea .

Re: Harry+?=Love - Ginny Malfoy - 16 Aug 2010

harry + hagrid la toti fanii HH le zic asta=]] adica..harry e cam idiot:| si nu il vad cu nimeni.
hermione e prea tare pt el..harry...sta O__O si in filme..zau k nu imi place cum joaca dan. da delooc. sta teapan ca o scandura O.o hermione si ron fac cel mai tare cuplu everLove la egalitate cu draco-ginnyFinna da mna.in TOT volumul6 apar asa..fragmente..ca la inceput ron e furios ca hermione s'a sarutat cu viktor, si apoi hermione o uraste pe lavender si ca sa se razbune pe ron se cupleaza cu mclaggenSmile

aaa!! de fapt.. cho e naspa..asa ca poate sa fie cu ea=))

BIG BIG BIG EDIT : AM UITAAAT!!!!
Harry + Luna..doamne ce tampa sunt:| pur si simplu sunt atat de draguti impreuna.. luna e blonda si nu poate fi decat cu un brunet da mna=)) sunt superbiLove plus ca..a invitat'o la balSmile si stiu ca a facut'o ca prieteni..da ea e asa mai nebunaCool in sensul bun[-x siiiLove nu stiuLove nu imi imaginez alt baiat pt luna8->

Re: Harry+?=Love - Jack Diggory - 16 Aug 2010

ba nu stiu de ce zici tu ginny+bou ala de draco ce naiba ai ma ai innebunit :@

Re: Harry+?=Love - Helena Daphne Rose - 16 Aug 2010

Eduard...calm down...daca ei ii place , asta e.
Si sincera sa fiu , si mie imi place cuplul G+D In cazul asta a inceput sa nu-mi mai placa Harry cu Ginny