![]() |
Cand se lasa noaptea - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Cand se lasa noaptea (/t-cand-se-lasa-noaptea) |
Re: Cand se lasa noaptea - Alice Morris - 22 May 2010 comm Me, myself an I(3 persoane) asteptam nextul Re: Cand se lasa noaptea - Desiree Rose Goth - 23 May 2010 Ma simt flatata ca (virgula) capitolul e pentru mine Quote:"... si el e X." Nu va voi dezvalui numele meu din motive intemeiate.De ce nu isi dezvaluie numele? Re: Cand se lasa noaptea - Bell Evans - 23 May 2010 uraa foarte tare capitolul cand avem next'ul?? Re: Cand se lasa noaptea - Alice Morris - 23 May 2010 Sophia Mason Wrote:Mia placut la nebunie faza sormeo, esti criminala astept nextu' cat mai repede Re: Cand se lasa noaptea - Sophia Mason - 23 May 2010 nu am vrut sa-i dezvalui numele pentru ca nici eu nul stiu inca. nu ma gasit nici unul care sa mi se para potrivit dupa ce gasesc numele gasesc si motivul intemeiat Mai astept 3 commuri(de la persoane diferite) si pun nextu' Re: Cand se lasa noaptea - Bell Evans - 23 May 2010 haide Sophia vrem next'ul Re: Cand se lasa noaptea - Sophia Mason - 23 May 2010 nu mna referam la persoanele care au dat deja comm ci la altele noi deci Bell, nu merge asa Re: Cand se lasa noaptea - Matt I. River - 23 May 2010 E super capitolul Sophy Next, next Re: Cand se lasa noaptea - Sophia Mason - 23 May 2010 la insistentele celor 3 personalitati ale soramii va pun nextu' Cu dedicatie speciala pentru Desire Capitolul IV Noaptea Ce s-a intamplat? Unde eram?Au, ce ma doare capul! M-am lovit cu capul de bordul masinii. "-Ce s-a intamplat?" L-am intebat eu pe Marius. "-Nimic, din fericire" A zis el nervos. Ne-am dat amandoi jos din masina si am inceput sa ne uitam in jur. Masina n-avea nimic, nici o zgarietura, nici un semn, nici nimic.Dar de ce ne-am oprit asa brusc. Uitandu-ma mai atent vad urme de cauciuc pe sosea. In spatele nostru, cam la 20 de metri era o alta masina intrata intr-un copac. Ma bucur ca noi n-am patit nimic dar ma ingrijorez pentru soferul celeilalte masini. Eu si Marius ne apropiem usor sa-l vedem pe idiotul care a iesit in fata noastra si din cauza cariua era sa murim. Spre surprinderea noastra, si mai ales a mea, din masina care avea botul pe jumatate indiut iese o femeie. Si ce mai femeie. Era imbracata intr-o rochie argintie scurta care ii venea ca turnata, Avea o preche de pantofi negri cu toc inalt si o geaca de piele peste rochie. Parul ei era perfect aranjat si avea niste trasaturi fine. Oh, doamne, ce tot vorbeam? Cred ca e momentul sa ma opresc din a ma mai uita pe canalurile pentru femei. Dar chiar asa era, avea un farmec aprte care am scotea din minti. "-Voi sunteti nebuni?!" a intrebat ea. De ce atrebuit sa deschida gura si sa stice totul? "Aproape ma-ti omorat, idiotilor." Nu stiu de ce dar chiar ma simteam ca un idiot. "-Noi? Mi se pare ca tu iesti nebuna, cucoana". Marius li se adresa femeilor doar in 3 feluri: Papusa, cand era relaxat; Cucoana, cand era nervos si Mama." Nu vezi ca tu ai iesit in fata noastra? Tu nu te uiti cand conduci?" "-Tu nu vezi ca acolo era stop. Trebuia sa opresti si sa-mi acorzi prioritate!" a zis ea si a aratat un semn de circulatie din partea celalta a intersectiei. Marius se enerva intotdeauna cand o femeie avea dreptate si el nu, dar nu vroia sa recunoasca nici in ruprul capului. " si in plus nici nu inteleg de ce esti nervos.Masina mea zace in copacul ala in timp ce a ta e bine mersi." Iar avea dreptate. "-Uite ce e..." zise Marius cand fata isi scoase telefonul din buzunarul gecii."N-ai cumva de gand sa chemi politia, nu?" Marius mai avuse probleme cu politia si inainte. "-Nu, Vreau doar sa chem un taxi sa plec."Sa plece, de ce sa plece? "-Te ducem noi unde ai nevoie." M-am oferit eu si Marius s-a uitat la mine ca la nave spatiale.Ce? Parea ca e in inarziere si eu stiam cate poti pierde atunci cand intarzii undeva."Nu e nici o problema daca te ducem noi." Am adaugat eu uitandu-ma cu subinteles la Marius. Marius s-a uitat si el la mine si din privirea lui am inteles ca nu e nici o problema. Orice, numai sa nu fie si curcanii implicati. Fata si-a scos geanta din masina si s-a urcat in masina noastra. "-Cum te cheama?" Am intrebat eu ca un prost. Ce intrebare banala. Vroiam doar sa fac conversatie, dar macar puteam sa o intreb ceva mai interesant.Iar sunt idiot. Ce altceva puteam s-o intreb, doar trebiua sa ne cunoastem mai intai. "-Michelle..." A raspuns ea. Vai, era frantuzoiaca. "... si voi?" "-Pai eu sunt Marius...." Mi-o lua el inainte. "... si el e X." Nu va voi dezvalui numele meu din motive intemeiate. "-Ma bucur de cunostinta. Acum sper ca sunteti constinti ca trebiue sa-mi platiti reparatiile la masina." Stiam ca are un interes, dar pana la urma era vina noastra si trebuia sa platim. Dar totusi speram sa nu fie asa directa. Dupa inca 10 minute de mers ne-a zis sa oprim in fata unui restaurant de lux. "-Multumesc mult baieti! Ne mai vedm ca sa ne intelegem cu plata" Si a intrat in restaurant. PS1 E prea tarziu ca sa gandesc eu, pe asta l-a gandit tastatura PS2 Vroiam sa mai scriu un PS da nu mai am idei Inca odata: Special pentru Desire Re: Cand se lasa noaptea - Kasumi Mikoto - 23 May 2010 Aha! Cum zice el! Hai sa vad, ce iti mai coace mintea din punctul de vedere al unui baiat... Chiar mor de ras! |