Darkmark RPG Forum
Culori - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Culori (/t-culori)

Pages: 1 2 3 4

Re: Culori - Layla Wong - 24 Dec 2010

Rosu - ii aduce aminte de mama.In liceu ii se zicea des Lady in Red , si de asemenea este si culoare mea preferata pentru ca reprezinta pt. mine iubire , incerdere de sine si senzualitate si mult altele.

Albastru
- o ador pt. ca ma face sa ma gandesc la apa care ma linisteste.Cel mai mult ador albastru de Caraibe si Bleu-Marin.

Mov-e culoarea aia care mie nu imi place desii reprezinta originalitae este si culoarea oamenilor nemultumiti de viata.

Portocaliu - imi aduce aminte de varul meu care cand era mic mereu zicea ca vrea sa aiba parul portocaliu. Imi place foarte mult pt. ca e o culoare care transmite caldura si afectiune.

Negru- este culoarea pe care o port de fiecare data la o seara rock , culoarea asta ma reprezinta foarte bine.Este plina de mister , e de neinteles si este culoare care se ce ca e "rau,moarte buuu!" , desii nu e asa

Alb- imi aduce aminte uneori de Aylee pt. ca uraste culoarea asta! in rest mi se pare o culoare comuna.

Verde - imi aduce aminte de unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si de asemenea la pace! Smile>-

Gri- nu stiu de ce da imi place la haine culoarea asta!

Roz - imi place rozul ala electrizat Love..combinat cu negru e foarte tare!Imi aduce aminte de copilaria mea , cand culorea ea preferata era roz.

Imi place culoarea cerului pt. ca este transparenta , intensa si profunda! Love

Re: Culori - Annabelle Rosalie Koreea - 25 Dec 2010

Cand aud de culoarea galben ma gandesc la un intreg set ce pictura;
Cand aud de culoarea rosu ma gandesc la o zi de cand eram mica si mama imi spunea ca culoarea ei preferata e rosu, iar mie nu imi placea pentru ca spuneam ca il simboliza pe cel rau.
Cand aud de culoarea alb ma gandesc la Iisus sub forma unui inger.
Cand ma gandesc la turcoaz, ma gandesc la site-ul secret pe care il am cu bff-ul meu. Probabil pentru ca tot e turcoaz Thinking.
Insa, depinde.
Daca sunt combinatii de culori, de exemplu rosu si verde sau rosu si auriu, ma gandesc, inevitabil, la Craciun. In orice caz,...acum realizez ca daca ma gandesc la verde imi vine in minte ceva de genul...o petrecere? Thinking?

In orice caz...mai sunt multe culori Wink, insa cam astea sunt cele maiii...intense.

Re: Culori - Georgia Harris - 30 Dec 2010

Eu atunci cand vad o culoare imi aduc aminte de ceva de cand eram mica.
Cand vad culoarea verde imi aduc aminte verile petrecute stand pe iarba cu prietenii,la umbra nucului din fata casei si mancand mere verzi,necoapte din marul pe care il aveam in curte.Albastru este cerul senin pe care priveam in fiecare primavara printre crengile inflorite ale ciresului din curte.Rosu imi aduce aminte de tufisurile de trandafiri,mai inalte decat mine,care imi inconjurau gardul.Galben ma duce cu gandul la zilele toride de iulie,in care in ciuda caniculei ieseam afara exact atunci cand soarele avea cea mai multa putere,ma uram in nuc si de sus,de printre crengi,ii priveam razele arzatoare.In alb vad cea mai georasa iarna din copilarie,iarna in care am reusit ca fac primul meu om de zapada,de prima ninsoare din an si cat de mult ma bucuram de puritarea fiecarui fulg.In violet este fiecare bob de strugure mancat in copilarie,fiecare data cand ma urcam pe bolta din curte cautandu-i pe cei mai copti si fiecare inceput se septembrie in care mancam prune pe banca de la umbra marului de langa casa.Ruginiu imi aminteste zilele de toamna in care stangeam toate frunzele pe care le gaseam in jur si impreuna cu prietenele saream in gramada de frunze,razand una de cazatura celeilalte.In negru sunt cuprinse momentele in care priveam coplesita cum noaptea plina de eleganta invaluia cerul cu o mantie instelata.Turcoazul,este foarte special,el imi reda emotia pe care am simtit-o in ziua in care am vazut intaia data marea.Roz imi aminteste de crengile le mar mereu abundande de floare atunci cand imi sarbatoream ziua de nastere,apoi formand o ploaie de perale de ziua mea de nume(amandoua in aprilie).
Si atunci despre care pot spune ca este preferata sau detestata de mine,pe care o pot alege cand toate imi amitesc de lucruri atat de dragi?

Re: Culori - Scarlett Soul - 30 Dec 2010

Rosu - Nu stiu, cand aud rosu simt ca e o culoare care nu m-ar lasa niciodata sa cad, simt ca e ceea ce ma mentine. Pentru mine aceasta culoare exprima puterea, inteligenta si ironie, dar intr-un final cade in a fi doar romantica.

Albastru - Imi confera fluiditate si visare, parca are un univers doar a ei, aceasta culoare e pur si simplu interminabila.

Galben - E doar palida si poate putin bolnavicioasa. Eventual deschide putin peisajul, dar mi nu-mi spune nimic .... prea bun.

Verde - Viata ... bucuria de a trai si in plin distractie, dar uneori si sentimentalism ....

Gri - Este o culoare pe care spiritual vorbind o urasc, caci se afla mereu l;a mijloc, nefiind nici alba nici neagra, ori mereu trebuie sa incercam sa traim la o extrema.

ooc : Restul culorilor le explic mai tarziu