Darkmark RPG Forum
sporturi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: sporturi (/t-sporturi)

Pages: 1 2 3 4 5

Re: sporturi - Adyna Weasley - 14 Apr 2008

Eu adoor fotbalul. Am facut dansuri populare SickSick si nu pot sa cred ca am facut 2 ani Sick... deocamdata nu practic nici un sport da vreau sa fac fotbal de fete la Clujana HappywideLove mai joc fotbal cu baietii in orele de sport si in pauze... ma pot lauda ca sunt destul de buna pt o fata ; ))... baietii chiar ma roaga sa joc fotbal cu ei ; ))... mai ales 2 baieti care tin cu cfr cluj, ca si mine : >... pe langa fotbal imi mai place tensu`... am vrut sa practic si tenis da` din pacate nu este in Cluj Sad... totusi, tot fotbalu` ramane unica mea iubire chiar dak is fata

Re: sporturi - Weezy F - 14 Apr 2008

mda....fotbalul mi-a ramas in sange,sunt de la 8 ani la fotbal...insa acum imi place mai mult streetbasket.......NBA cea mai tare!!!

Re: sporturi - Shayera Holl - 14 Apr 2008

mie imi place la nebunie fotbalul.....sunt o mare microbista si imi place sa joc cu echipa de la scoala....sunt portar:>....imi place mult....numai ca se intampla si accidente...

Re: sporturi - Ada McNair - 20 Jul 2009

am vazut topicu' asta.. si mi-am dat seama nu-mi mai place nici basketul ... si nici ... nimic
Imi place sa ma dau cu skate'ul si stiu sa dau cateva trick'uri.. Thinking...si e dragut Smile
Adica.. mna nu este un sport.. defapt e sport extrem . Am incercat si snowboard desi e greu... adica.. e mai greu decat cu skate'ul. cel putin asa mi se pare mie.. hmm ma ganesc cat de mult m-am schimbat... aaa si .... weezy F... acuma am vazut avatarul tau cu death metal

Re: sporturi - Anna McNair - 13 Sep 2009

Da Ada si eu mi-am dat seama ca nu mai am nici o treaba cu basketul mi se pare bullshit acum dar ma rog..acum insa m-am dat pe alt sport pe care nu-l face chiar toata lumea..se numeste scuba dive.In alte cuvinte e ceea ce numim scafandru.Pentru a face asta trebuie sa fii intr-o tara care sa aiba mare si chestii de astea si in care sa ai ce vedea pe sub apa (corali,pesti,etc),trebuie sa iei cursuri inainte..nu e asa usor si asa mai departe.Inca nu am luat cursurile dar deja am costum special si merg undeva cu ai mei si fac snorkeling.Imi place foarte mult sa inot,sa stau in apa si abia astept sa ma scufund la 5-10 metri Love dupa parerea mea,e cel mai tare sport ever..

Re: sporturi - Bell Evans - 06 May 2010

Mie imi place voley'ul foarte mult, am fost si in echipa scolii [~cand era Finna]
mi se pare un sport mai putin dur, in care iti folosesti atat fizicul, cat si mintea, dar asta se intampla mai la toate sporturile
mai jucam tenis cateodata, dar m'am lasat
si patinajul e foarte tare si rolele la fel
in ceea ce priveste baschetul sunt total paralela

Re: sporturi - Rose Evans - 06 May 2010

Iubesc baschetul Nush ce ma atrage la el dar imi place foarte mult!!

Si imi place si footbalul si handbalul cat de cat...Despre volei...ce sa zic..Thinking...nu ma prea dau in vant. Dar imi place patinajul foarte mult si rolele. Si vara ador sa merg cu bicicleta sau sa joc tenis. Dar baschetul e cel mai tare

A...si era sa uit de inot...E la fel de super ca si baschetul daca nu mai tare.

Re: sporturi - Bella Emily Rose - 06 May 2010

Imi place foarte mult sa joc volei in timpul liber
Cred ca este sportul meu preferat
Imi place si inotul,dar nu ca sport de performanta,ci doar ca un hobby
Si sa nu uit de patinaj si de mersul pe role
Aproape in fiecare week-end ma plimb prin parc cu rolele Happywide

Re: sporturi - Matt I. River - 06 May 2010

Salut! Sporturi, sporturi..sa vedem..imi place baschetul si sporturile extreme gen parkour Smile

Re: sporturi - Skynet Barklord - 06 May 2010

Mie imi place, desigur, cel mai mult fotbalul Joc si in campionatul scolii si zic ca ma descurc destul de bn
Imi place tenisul aproape la fel de mult. Pe un loc trei ar putea fi baschetul, apoi handbalul. Si desigur mersul cu bicicleta