![]() |
I g2g.. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri) +--- Thread: I g2g.. (/t-i-g2g) |
Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 13 Jun 2010 Din cate am citit , se pare ca te-ai distrat Wow , foc de tabara , ce tare... ![]() Stiu cum e...eu impreuna cu vreo 4 colegi am mers incontinuu 5 km sa cautam o bisericuta de langa munte si era si profa de bio cu noi...faza e ca nu era nici-o alta bisericuta in plus...cea care o cautam era tocmai in punctul de unde am plecat ![]() Chiar ma intrebam mai inainte cand vine Bell din excursie si dupa o secunda vad postul tau Welcome back Re: I g2g.. - Desiree Rose Goth - 14 Jun 2010 Bine ai revenit,Bell Povesti de groaza Re: I g2g.. - Bell Evans - 14 Jun 2010 da, si la povestile de groaza a fost de'a dreptul penal pentru ca eu stiam povestea [baiatul care o spunea o mai zisese o data in tabara de la chimie din iarna] si celelalte fete se tot imbratisau acolo..si doua prietene mau luat pe mine, speriate de parca venea apocalipsa..una ma tinea in brate si alta isi pusese capul pe pieptul meu si se mai tineau si de mana ele doua..si a fost o faza dura ca un baiat a prinso pe una din ele de picior si a urlat atat de tare, incat toti am tipat din cauza ei si Helena, stiu cum e..am cautat o pestera care era la 15 kilometri de cabana si nici macar nu stiam drumul exact, am mers de nebuni prin padure si am vrut sa ma intorc la un moment dat, dar am zis ca hai sa merg pana la capat daca tot am ajuns pana acolo..si pe drumul de intoarcere, panarama de pe lume era un camp de urzici in fata noastra si nu putea fi ocolit..si ne'a luat un coleg de mana pe mine si pe Rose si a inceput sa fuga cu noi prin lanul ala, ca disperatii eu nici nu stiam ce fac, dar cert e ca dup'aia, eram plina de basici de la urzici..dar neam udat cu multa apa si a trecut mancarimea Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 14 Jun 2010 Exact in felul asta am mers si noi Am mers tot inaintee Cu mine in frunte Era un drum pustiu...am dat de 2 vaci , o caruta , multe paraiase , 2 ulii Auci...urzici Cred ca a fost naspa experienta , pentru ca eu urasc urzicile ![]() Re: I g2g.. - Bell Evans - 09 Jul 2010 deci, plec..va parasesc pentru 1 zi plec in vacanta la bunici..de azi si ma intorc maine dupa-amiaza o sa imi fie dor de voi dar va dau liber la off-topacit, cat vreti voi Re: I g2g.. - Bella Emily Rose - 09 Jul 2010 Bye , Bell De abia astept sa te intorci ![]() Re: I g2g.. - Bell Evans - 09 Jul 2010 inca nu am plecat pe la 3 plec si eu astept sa ma intorc Re: I g2g.. - Rose Evans - 09 Jul 2010 Nunim, chiar pleci? O sa-mi fie dor de tn De abia astept sa te intorci! Cand te intorci de la bunici, sa nu uiti sa treci sa-ti vizitezi nunima, ca eu nu pot iesi din casa! Oricum, mini-vacanta placuta, si mai vb la telefon! Re: I g2g.. - Bell Evans - 09 Jul 2010 ok, nunimo ieri am stat toata ziua in pat si am vorbit cu ... si n'am mai venit la tine, dar ma ierti nu? promit ca luni vin la tine Re: I g2g.. - Desiree Rose Goth - 09 Jul 2010 Distractie placuta Inainte sa pleci poti sa ne pui un next la fic? |