![]() |
Dezvaluirile Profetului - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Dezvaluirile Profetului (/t-dezvaluirile-profetului) |
Re: Dezvaluirile Profetului - Alice Morris - 08 Sep 2010 O privi pe Bella cum se ridica si merse de partea viperinilor dupa scurta discutie care o avuse cu Isa. "Grozav" gandi Alice. "Acum eu ce o sa fac? Nu pot sa fiu de partea cuiva in care nu cred, dar nici nu pot sa ma intorc impotriva prietenilor mei." Inca le mai avea alaturi pe Bell si pe Rose, si stia ca poate conta pe ele. Si pe ceilalti cercetasi desigur. Nimeni nu mai era la locul lui, nicio casa nu mai era completa, la masa viperinilor vedeai cercetasi, astropufi, iar masa cercetasilor era aglomerata de membrii celorlalte doua case. Nu mai exista nicio indoiala, razboiul era pe cale sa inceapa. "Ce prostie!" se gandi Alice. "Sa ne duelam intre noi doar pentru ca avem parerile impartite. Nici macar nu se stie nimic concret." Dar nu avea de gand sa isi abandoneze prietenii cand aveau mai mare nevoie de ea, chiar daca nu vroia sa se ajunga aici. Stia cui ii este loiala, si asta era tot ce conta. Nu stia cum aveau sa decurga lucrurile de acum incolo, dar nu avea de gand sa astepte sa astepte. Se ridica de la masa si iesi repede din Marea Sala. Dar tot nu putu fi lasata singura caci niste pasi se auzira in urma ei. OOC:Bella, continua tu te rog ![]() Re: Dezvaluirile Profetului - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 Nu puteam sa o las asa pe Alice . Imi doream din tot sufletul sa ii explic de ce facusem aceasta alegere . Vroiam sa ii explic ce simteam in acel moment , asa ca m'am luat dupa ea . Dupa ce a iesit din Marea Sala si'a dat seama ca cineva o urmarea , asa ca a marit pasul , fara sa ma priveasca . Am inceput sa alerg , apoi am strigat'o : " - Alice , asteapta'ma ! " La inceput , a ezitat , dar apoi am vazut cum incetineste , si intr'un final s'a oprit si s'a intors catre mine . Fata ei , care pana acum radia de fericire , era trista . Vroiam sa o imbratisez . Sa'i spun ca eram de partea ei , dar nu puteam . Am facut cativa pasi spre ea si am incercat sa o prind de mana , dar aceasta se indeparta si afisa o expresie indiferenta , intrebandu'ma sec : " - Ce vrei de la mine ? " Nu vroiam sa ma cert cu ea , asa ca i'am raspuns cat de calm am putut : " - Nu vreau decat sa iti explic , Alice . Stii ca niciodata nu mi'as rani prietenii . M'am alaturat Viperinilor doar de dragul Isei , dar daca va fi un razboi , nu am de gand sa lupt . " Fata ma privi , iar in ochii ei vedeam cum indoiala dispare . Speram ca avea incredere in mine . Am vazut'o cum incerca sa isi gaseasca cuvintele , dar fu intrerupta de un alt glas . O voce glaciala , care mi se parea foarte cunoscuta . OOC : Continua tu , Isa Re: Dezvaluirile Profetului - Isabella River - 08 Sep 2010 Fosta Cercetaºã stãtea cu mâinile încruciºate la piept. "- Ei bine, dacã aºa este, Bells. Nu am nevoie de ajutorul tãu." Vocea ei era pur ºi simplu de gheaþã. "- Are dreptul sã aleagã!" sãri Alice privind-o pe Isabella enervatã. Aceasta zâmbi ironic ºi vorbi relaxatã, indiferentã: "- Nu te bãga. Nu este treaba ta. ªi da, are dreptul de a alege. Dar a alege înseamnã a decide de care parte este. Nu poate fi de ambele." Bella stãtea ºi îºi privea prietena cu pãrere de rãu. "- Eºti prietena mea.. de asta m-am alãturat vouã." vorbi ea plecându-ºi privirea. "- Nu avem nevoie de mila nimãnui. Din moment ce nu eºti în totalitate cu noi.. nu te poþi considera de partea noastrã, Bells. Va trebui sã alegi pur ºi simplu." Isabellei i se rupea inima numai auzindu-se. Bells îi fusese cea mai bunã prietenã ºi nu-i venea sã creadã cã nu era de partea ei. Dar era alegerea ei ºi nu avea dreptul sã o oblige. Nu ar fi fãcut asta niciodatã. OFF: Continuã tu, Bells.. Sau Issie. Re: Dezvaluirile Profetului - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 Imi era atat de greu sa aleg . Nu stiam ce sa fac . Pana acum fusesem mereu o fire slaba . Statusem in umbra Isabellei , dar acum , nu mai puteau sa decida altii pentru mine . Era doar decizia mea . O priveam pe Alice . Chipui ii era plin de durere . Mi'am intors apoi privirea catre Isabella . Afisa un zambet ironic , iar privirea ii era de gheata , dar stiam ca undeva , in interiorul ei , mai exista o parte umana . Era capabila sa iubeasca , dar nu stiam sigur daca mai era capabila sa nutreasca mila fata de altii ; fata de prietenii ei . Vazusem in Marea Sala cum era cat pe ce sa o atace pe Alice . Asta urma sa fac si eu ? Sirul gandurilor mi'a fost din nou intrerupt de aceasi voce glaciala : " - Te'ai hotarat ? " intreba Isa , parand nerabdatoare . " - Da . Cred ca da . " " - Care este decizia ta ? " ma intreba fata din nou . Inainte sa raspund am mai privit'o o data pe Alice . Aceasta ma privi si aproba scurt din cap . Stiam ca indiferent de decizia mea , ea va ramane prietena mea . " - Sunt gata sa ma alatur Viperinilor . " am raspuns eu scurt . Stiam ca decizia mea nu era sigura , pentru ca daca urma un razboi , nu stiam daca aveam de gand sa lupt pana la final . Preferam sa mor , decat sa imi atac prietenii . Re: Dezvaluirile Profetului - Alice Morris - 08 Sep 2010 -Te'ai hotarat ? intreba Isa, parand nerabdatoare . -Da. Cred ca da. -Care este decizia ta ? intreba fata din nou. Bella intoarse capul catre Alice. Astropufa ii stia punctul de vedere si asta era tot ce conta, dar o intelegea perfect si pe cercetasa. Dadu scurt din cap, o miscare aproape invizibila, dar Bella intelese si ii spuse Isei: -Sunt gata sa ma alatur Viperinilor. Isa zambi malefic si o apuca pe Bella de brat. Intrara amandoua in Marea Sala, Bella afisand un zambet fortat, zambet ce ar fi pacalit orice viperin. Alice le privi din urma intelegatoare si privi in jur. Hogwarts'ul. A doua ei casa urma sa fie gazda unui scandal imens. Tot ce putea face este sa astepte sa vada cum vor decurge lucrurile. Intra inapoi in Marea sala privind in continuare spre Bella si Isa. OOC:Bella, Isa, continuati voi ![]() Mrg, s'a abonat altcineva ![]() Re: Dezvaluirile Profetului - Alice Swan - 08 Sep 2010 Am vazut absolut tot ce se petrecuse intre fete si m-am hotarat sa sa nu mai rapan in ubra asa ca am mers catre ele.Bella imi zambi,insa parea usor ingrijorata.Am vazut-o pe Isa si parea enorm de schimbata parca era o viperina infocata.M-am apropiat de grup am privit-o pe Bella si am incurajat-o. "Bella ma bucur de alegerea facuta!Bine ai venit in echipa!"F Fetele imi zambira desi toate parea usor nervoase.Am ramas acolo ascultand ce vor mai spune ele deoarece fiecare informatie era vitala in acele secunde. Re: Dezvaluirile Profetului - Isabella River - 08 Sep 2010 Isabella o privi atentã pe Bella în timp ce se aºezau la masa Viperinilor. "- Ea ce cautã aici ?" întreba Iseut printre dinþi încã stând relaxatã. Isa nu rãspunse, doar îºi împreunã degetele punându-ºi coatele pe masã. Se plictisise de tot. Tot ce fãceau era sã vorbeascã între ei. Sã se certe dacã Potter mai trãia sau nu. Sã plãnuiascã, nu sã punã în aplicare. Singurii care ar putea face într-adevãr ceva, sunt Kennya ºi Raiz. îºi spuse fata. Restul doar cred cã pot face ceva, când de fapt stau ºi se uitã. "- Cineva e nervoasã." precizã o voce cunoscutã. Isa privi în dreapta ei involuntar. Shery zâmbea cu jumãtate de gurã. "- Am ºi dreptul de a fi." vocea glaciarã încã nu se domolise. Isabellei îi era fricã ºi totuºi era mândrã de un lucru: era o fostã - Cercetaºã. Deci asta însemna cã era o oportunitate pentru un comportament real de Viperinã. Dacã pânã acum îndurase tot, dacã pânã acum fusese fata drãguþã.. acum totul se sfârºise. Toþi pãreau a fi niºte trãdãtori. Nu puteai avea încedere în nimeni. "- Hai sã ne luãm mãgarii ºi sã plecãm." râse Shery. Ea fusese singura care o fãcu ºi pe Isa în acel moment sã râdã. "- Te hador, Sher.." Fata o privi din nou pe Bella. Nu pãrea în largul ei. ªi îi pãrea rãu pentru asta. Pentru cã dacã nu se simþea bine acolo.. ar fi trebuit sã aleagã altceva. Dar în momentul de faþã tot ce îºi dorea Isabella era sã înceapã rãzboiul. Re: Dezvaluirile Profetului - Veronique A. Dupont - 08 Sep 2010 Ronnie incepu sa se sature de intrebarea 'E mort?' Stia mai bine ca decat toti ca nu este mort, dar avea sa fie in curand. Se pare ca devoratorii aveau alte planuri cu el. "- Sigur nu e mort" se auzi un astropuf Fata nu mai suporta si se ridica, pozitionandu-se chiar in fata baiatului. "Cruciatos" rosti ea, iar baiatul cazu in genunchi, tipand "- Dominsoara Rose, opreste-te" se auzi vocea unui profesor, dar s eparea ca viperinei pur si simplu nu-i mai pasa. Razboiul incepuse, iar toti o stiau. Majoritatea viperinilor se ridicasera si ei avand baghetele pregatite. "- Opriti-va chiar acum" tipa un profesor impacientat La auzul acelor cuvinte toti viperinii incepura sa runce vraji asupra celorlati vrajitori. Din cate se vedea, nimic nu-i mai putea opri. Daca un profesor incerca sa-i opreasca, acestia doar arunca o vraja asupra lui. Se parea ca micutii vrajitori devenisera mai buni decat adultii. Acest lucru se datora si faptului ca toti fostii devoratori ai mortii isi invatasera copiii cum sa se dueleze. Stiau mai bine ca oricine ca vremea cand intunericul va stapani din nou lumea vrajitorilor avea sa vina mai repede decat isi putea imagina oricine. Re: Dezvaluirile Profetului - Shayera Holl - 08 Sep 2010 Shayera nu facuse nimic decat sa isi muste buza inferioara si sa suspine. "Eu cu cine ma duelez? Egoisti mai suneti...toti v-ati gasit pereche de 'dans' " Spuse aceasta pufind a prefacuta indignare. Se intoarse spre Iseult...defapt spre scaunul gol.Viperina nu era acolo de mult timp,dar capul sec al Shayerei nu isi daduse seama. Isi rotise capul spre Isa.Nu facea nimic...privea,si uneori schita cate un zambet deala...ala Ceausescu atunci cand vede lumea stand la coada pentru trei gaturi de pui si un peste congelat de trei ani. Undeva prin spate,in partea stanga era Kennya care ii oferea zeci de pumni saracului Raizen. "Ce harababura...imi place "Spuse cercetasa din nou fara sa isi dea seama ca vorbea singura...sau in cel mai bun caz cu paharul de serbet din fata sa. Isabella pufi putin amuzata cand isi vedea fosta colega de clasa incantata,cu un aer de satisfactie care ii completa zambetul melefic,ce e drept...pe care il exersa zi de zi in oglinda. "E chiar mai tare decat sa vezi un film 3D!" Spuse Iseult aparand din senin pe scaun. "Hei...ma sperii!" "Hei...chiar? Ce bine!" Re: Dezvaluirile Profetului - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010 Am sarit peste Micul -Dejun, si am ajuns destul de tarziu in Marea Sala. Cand am intrat, am ramas uimita. Parca era o adunatura a nu-stiu-care festival important. Era o zarva uriasa in sala. Vedeam cativa viperini ca se duelau cu cercetasi, era incredibil. Toti profesorii erau speriati, cu baghetele scoase, pregatiti in orice moment de atac. ''Ce naiba?'', mi-am spus.''Poftim, Ashlyn, asta se intampla cand dormi prea mult si nu iei parte la toate evenimentele''.M-am asezat repede la masa cercetasilor, si-am incercat s-o caut pe Bella din priviri, din pacate nu era acolo. Oare unde era? Am vazut-o pe Alice Morris, care era la masa noastra. '' - Hei, stii unde-i Bella?'',am intrebat. '' - Nu stiai?'', m-a intrebat socata. '' - Ce sa stiu ?'' '' - Priveste!'', mi-a spus, aratand cu degetul spre masa viperinilor. ''Ce cauta ,nebuna acolo ?''mi-am spus in gand. Nu vroiam sa o deranjez.Ei bine, aveam sa iau masa singura, ignorand ceea ce se petrecea, nu credeam ca era mare lucru, poate chiar erau ceva pregatiri despre bal. Insa m-am oprit din a-mi manca cerealele,pentru ca aproape toti cercetasii din jur se holbau mirati la mine. '' - Cum poti manca?'',a intrebat un boboc. '' - Despre ce vorbesti?'',am intrebat , nervoasa '' - Harry Potter este capturat de Devoratorii Mortii, iar tu esti de-a dreptul insensibila'', a spus Alice. '' - Cee?'',am intrebat socata,apoi am apucat ziarul care mi-a fost intins. Quote: “Fostul elev Harry Potter, in varsta de 24 de ani, a fost atacat si, se pare, ranit grav in casa sa din Pestera lui Godric in aceasta noapte. .... Ancheta continua pana cand Potter sau trupul sau va fi descoperit.”''Imposibil!'', mi-am spus in gand. ''Tot timpul eu aflu ultima aceste vesti-soc.''Dar, stai putin. Harry Potter, capturat. Cee? Devoratorii. Bella stand la masa viperinilor. Totul mi se invartea in minte, si un singur lucru era clar. Harry nu avea sa scape cu viata din mana Devoratorilor, acesta era cel mai sigur lucru. |