Darkmark RPG Forum
Children of the Damned - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: Children of the Damned (/t-children-of-the-damned--3752)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 24 Oct 2010

-Si daca eu ma ajung intreaga o sa am grija sa nu primiti niciuna nimic!! striga Bell in timp ce fugeam.
-Ohh nuu eu trebuie sa beau ceva cand ajungem la Castel!! striga Dess.
Desi era in situatia in care eram am inceput sa rad.Apoi mi-am adus aminte de vraja care o folosisem cu celalalt paianjen.Mi-am scos bagheta,am indreptat-o spre paianjenii care ne urmareau si am strigat "Confundus!!".Cei 3-4 paianjenii care ne urmareau au incetinit si au inceput sa mearga de parca ar fi beti.
Ne-am oprit si noi si ne-am uitat cum se indepartau.
-Pentru asta imi dai voie sa beau cand ajungem? am intrebat eu sufland.
-Pentru asta primesti 3 sticle de alcool spuse Bell uitandu-se in continuare dupa paianjeni.
-Si eu!? intreba Dess iritata
-Si tu spuse Bell razand
-Haideti sa mergem am spus si am inceput sa mergem
-Da...dar pe unde!? intreba Dess frustrata

Re: Children of the Damned - Bell Evans - 24 Oct 2010

Bell privi dezorientata in jur.
"-Cine gaseste calea corecta primeste doua sticle de bere!" spuse ea, cu un zambet.
"-Off, si acuma imi spui" chicoti Desiree, cercetand imprejurimile.
Erau inconjurate de un zid masiv de verdeata. Copacii isi intindeau bratele crude, cenusii, spre ele, in incercarea de a le opri printre ei.
"-O, nu..eu nu raman aici" mormai Bell, privind o creanga ce ii aparu in cale.
"-Mai nou vorbesti cu copacii?!" intreba Desiree, pufnind dezaprobator.
"-Mda, nu primesti alcool pentru ca vorbesti urat cu sefa de casa " striga Bell, iar Eve incepu sa rada.
"-Primesc eu portia ei?!" intreba aceasta, cu un zambet.
"-Dap" chicoti Bell.
"-Asta e discriminare" mormai Desiree, disperata.
"-Vreau sa iesim o data de aici" ofta cercetasa, asezandu'se pe o plapuma moale de muschi. "Totul e verde" continua ea, enervata.
"-Mda, e albastru" pufni Desiree.
"-Inseamna ca ai baut prea mult" replica Bell, razand.
"-Oare mai iesim vii de aici?" intreba Eveline, cu o voce mica.
"-De iesit iesim..numai sa fin imtregi" mormai Desiree.
"-Poti sa nu mai fi sadica..macar 5 secunde din viata ta?" intreba Bell, cu o voce taioasa.
"-Sincer? Nu!" raspunse Desiree, incepand sa rada.
"-Mda. Nu stiu de ce am mai intrebat. N'ai mai fi tu" chicoti Bell.

Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 24 Oct 2010

"-Bell, ce fel de sticla de alcool imi dai daca descopar cum naiba iesim de aici?" am intrebat eu suspicioasa.
"-Hmm... whisky-foc suna bine?"
Am aprobat din cap.Dar mai era ceva.
"-Si tigarile?"am continuat eu."Vreau tigari.Nu am facut eu o Vraja de Levitatie buna ca sa te scot din groapa fara sa primesc tigari."
Si vezi ca nu a zburat niciun picior stang prin padure...
"-Doar daca face cineva contrabanda cu chestii din astea", rase Eveline.
"-Stiu, gata, am gasit!" am bombanit eu incantata."Multam' fain, Eveline.O sa...mergem noaptea in dormitorul Viperinilor.Si o sa-i cautam prin chi...aaa... prin cufere dupa pachete de tigari Marlboro.Ce zici, Bell, te bagi?"

Re: Children of the Damned - Bell Evans - 25 Oct 2010

Bell incepu sa rada, dar aproba usor din cap.
"-Cum sa ratez eu asa ceva" chicoti ea.
"-Mai, mai, sefa de casa se da pe furat" spuse Desiree, iar Eve incepu sa rada.
"-Si ei le'au furat" mormai Bell.
"-Da, dar totusi.." chicoti Desiree.
"-Tu poti sa nu vii!" ii spuse Bell, zambind.
"-Ah, uite ce tupeu pe ea..dupa ce ca eu vin cu ideea" mormai Desiree.
Bell incepu sa rada, dar brusc ofta si se lasa sa alunece pe trunchiul unui copac. Incercau toate sa se faca una pe cealalata sa uite ca sunt pierdute in Padure, dar erau si clipe de luciditate, cand ajungeau sa se intrebe daca vor mai iesi de acolo.
"-Haide, Bellyshor" spuse Eveline, apropiindu'se.
"-Nu'mi zi ca iar incepi sa te plangi!" striga Desiree.
"-Dar mi'e..frica!" chicoti Bell, prefacandu'se ca isi sterge lacrimile.
"-Ar trebui sa'ti fie" mormai Dess.
Bell isi indrepta privirile spre bolta cereasca, ce parea un imens candelabru indigo.
"-Acum te uiti si la stele?!" o intreba Eve.
"-Mda, se crede centaur" chicoti Desiree.
"-Ma uit dupa Steaua Nordului, dar voi ganditi'va la centauri" mormai Bell.

Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 25 Oct 2010

"-Bell se uita dupa stelute si mie mi-e o foame groaznica de tigari", m-am plans eu."Ai sa vezi...la Castel o sa te oblig sa umblam prin lenjeria intima a Viperinilor ca sa cautam tigari.Slava Domnului ca acolo nu te poti uita la stelute...ai chestii mai interesante de facut."
"-Daca ajungem la Castel", rectifica Bell chicotind.
Am batut nerabdatoare din picior in timp ce ma strambam.
"-M-am gandit sa folosim Vraja Patru-Puncte...adica sa o folositi voi.Eu nu am nici cea mai vaga idee cum se face."
Am ridicat din umeri.Si doar fiindca ti-am dat o sugestie ar trebui sa ma recompensezi cu tigari si alcool.You have been warned.
Am asteptat un raspuns al fetelor; desi, daca ele nu stiau cum se face vraja, vom ramane mult si bine fara Marlboro pe aici.

Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 25 Oct 2010

-Bell??...Cums e face vraja Patru Puncte? am intrebat ranjind.
-Ahh nici tu nu sti cum se face?E clar in seara asta nu fumez spuse Dess oftand.
-Dess sunt anul II.Crezi ca stiu sa o fac?Tu esti anul VII ar trebui sa sti,nu-i asa?Sau nu iti faci temele? am intrebat razand.
-Ahh o mica tema nefacuta nu inseamna ca nu sunt atenta spuse ea chicotind.
-O sa va explic vraja PAtru Puncte cand iesim de aici spuse Bell
-Haide Eveline doar ai auzit ce a spus!! a strigat Dess si m-a luat de mana,iar eu am luat-o pe Bell si am inceput sa alergam...spre o iesire.

Re: Children of the Damned - Bell Evans - 26 Oct 2010

Bell alerga alaturi de cele doua, dar nu avea idee incotro. Asta pana cand cazura in gol cativa metri si se oprira pe o patura de muschi.
"-Mda, cine a avut ideea geniala de a alerga ca idioatele?!" mormai Bell, ridicandu'se.
"-Haide, nici tu nu stiai ce sa facem" chicoti Desiree.
"-Dar in niciun caz sa fugim asa de nebune" ofta Bell, scuturandu'se de frunze si pamant.
Era plina din cap pana in picioare de pete verzi. Incepea sa'si piarda rabdarea.
"-Stiti ce, eu chiar m'am saturat" spuse ea, incepand sa injure.
Eveline si Desiree o priveau uimite, in timp ce cercetasa se invartea de colo colo. Se opri brusc, cand vazu ca era urmarita inde-aproape.
"-Ce?" mormai ea.
"-Nimic" chicoti Eve.
"-Doar ca stii niste injuraturi bestiale" o complimenta Dess.
Cercetasa realiza ce urla de cateva minute si incepu sa rada.
"-Clar, o afecteaza padurea" mormai Desiree.
"-Poate e claustrofoba?!" replica Eve.
"-Asta ii mai trebuie. Si avem meniul complet!" spuse cercetasa, exasperata..

Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 28 Oct 2010

"-Bell, eu stiu ceva ce tu nu stii" , am anuntat eu incantata."Ceva ce ar putea afecta intreaga omenire, you know, chestii importante..."
Am ranjit diabolic, incercand sa distorsionez atmosfera incarcata.
"-Cred ca stiu.Probabil ca e pretul unui pachet de tigari" , zise Bell, razand nervoasa.
Am tacut cateva clipe inainte sa raspund.
"-De fapt, e si aia", am recunoscut eu agasata."Pretul la pachetul Marlboro, la Kent, la tigarile acelea noi, Vogue...afaceri serioase.Dar nu asta vroiam sa-ti spun."
"-Nu, vroiai sa-i spui pretul unei sticle de vodca", interveni Eveline.
"-Nu", am chicotit eu."Pregatiti-va de bomba..."
Am tras adanc aer in piept.Apoi cuvintele au inceput sa-mi curga necontrolate, aproape ca nu se mai distingea sensul lor.
"-Stiati ca nervii vostri sunt cauzati de faptul ca nu ati consumat tigari/ alcool/ halucinogene in ultimele 2 minute?"
Mi-am ascuns fata in maini.

Re: Children of the Damned - Bell Evans - 29 Oct 2010

Cercetasa isi dadu ochii peste cap si se intoarse cu spatele. Da, avea sa fie mai groaznic decat prevazuse.
"-Noi trebuie sa iesim de aici..si dupa primesti alcool si tigari si tot ce vrei" mormai ea.
"-Da?!" intreba Dess, cu un ranjet malefic.
"-Da..numai sa iti tii gura pana ies de aici" replica Bell, iar Eve incepu sa rada. "Si nu glumesc" continua ea, fixand chipul cercetasei.
Se indeparta putin de ele, cautand o metoda de scapare. Groapa in care cazusera parea destul de adanca, dar puteau totusi sa incerce o vraja.
"-Ce ziceti sa incercam Levi-Corpus?" propuse ea, intorcandu'se.
Dar in spatele ei nu mai era nimeni. Ramase asa pret de cateva secunde, cu ochii mari si chipul palid.
"-Daca aveti chef de glume" striga ea, uitandu'se atenta in jur. Nicio miscare, parea sa fie singura acolo. "Off, de ce faceti asta?" mormai ea, asezandu'se pe un pat de ferigi si cufundandu'si capul in maini..

Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 29 Oct 2010

-Cacatt!!! am strigat eu cand din groapa am aterizat in .... alta groapa!?Ma dadusem cu cativa pasi,doar cativa nenorociti de pasi inapoi apoi brusc pamantul a disparut de sub picioarele mele si am cazut printr-un "topogan" de noroi si frunze intr-un fel de groapa sau ceva de genu.
M-am ridicat si m-am scuturat apoi am zarit luna care era la ceva distanta de locul unde ma aflam.Deci este o groapa mai adanca.
-Firar!!Cum ies de aici?Bell?Desiree? am strigat dar nimic.M-am pus in fund si mi-am pus fata in maini.Asa ceva nu se poate!!
Se auzi un sunet si apoi dintr-un alt tunel,caci aici bineinteles erau mai multe intrari de tunel,aparu...Desiree!?
-Firar iarasi nu m-am uitat pe unde merg!! striga ea si apoi ma zari. Ohh buna Ev!Tu cum ai ajuns aici?
-Am cazut am spus pur si simplu si am dat din umeri.Si se pare ca nu prea avem cum sa iesim am continuat aratand spre suprafata.
-Si Bell? intreba Desiree Ea nu a cazut si ea?
-Nu...cred ca sunt niste chestii activeaza intrarea aici.Probabil ca am calcat noi pe ceva gresit am spus inca uitandu-ma in sus..
-Sper ca si Bell sa reuseasca sa activeze intrarea in fundatura asta...si noi cum iesim de aici?Ca prin tunelele astea nu putem sa mergem..sunt prea abrupte spuse Desiree si puteam auzi putin spaima in vocea ei ceea ce ma facut sa ma ingrijorez si mai mult.
-Da sper sa o gaseasca si ea...si nu stiu cum iesim de aici.Cred ca trebuie sa asteptam deocamdata am spus oftand.