![]() |
Melodia dope care esti nebuuuun... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Melodia dope care esti nebuuuun... (/t-melodia-dope-care-esti-nebuuuun) |
Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ginny Malfoy - 06 Apr 2008 Cam toata lumea e stelista. Sh eu sunt!! Tap tap tap tara-ra-tap tap Tara-tap tap tara-ra tap tap!! ![]() ![]() Sh unele melodii RBD chiar sunt mishto. Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Avril Arakawa - 10 Apr 2008 Am o lista nou-nouta ![]()
Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Jamie Granger - 24 Jun 2008 Vanessa Hudgens-Drive Smiley-Preocupat cu gura ta Smiley-Cea mai tare piesa Kat DeLuna-Run the show Rihanna-Don't stop the music si mai multe dar nu imi trec prin minte....daca mai gasesc cva editez sau nu scriu shi pastrez pt moi Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Anda Black - 27 Jul 2008 Rbd-Tras de mi Enrique Iglesias-Push si mai sunt... da astea sunt preferatele... Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ada McNair - 27 Jul 2008 Vama veche - Betia Vama Veche - Epilog Vama Veche - [cenzurat] regimentului scuzati . .da asa se cheama melodia Vama Veche - Copilul si durerea Vama Veche - Dragostea Vama Veche - Cazarma Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Jenny Spring - 10 Aug 2008 Mie imi plac melodiile Casacadei. ![]() imi place si Imortal love si miss independent si a lu RBD (nu mai stiu care) O multime de melodii! Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ada McNair - 10 Aug 2008 hmm ![]() Dj Aligator - Close to you Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Kennya Allen - 10 Aug 2008 Eu vreau sa marturisesc ca am ascultat ieri Imul Romaniei in prostie... Avem cel mai frumos imn...sa moara nenorocirile de ciuda!!! Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ioana Weasley - 26 Aug 2008 da sh mie imi place imnul Romaniei..e cel mai fain Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Iseult Cromwell - 26 Aug 2008 Pai, preferintele mele(sunt amestecate, le-am pus dupa cum mi-am adus aminte) Melodii internationale: Rihanna-Umbrella Rihanna-Don't stop the music Hannah Montana ![]() ![]() Hannah Montana-Who said Avril Lavigne-Sk8ter boy(cam asa se scrie, nu?) Avril Lavigne-When you're gone Avril Lavigne-Girlfriend ![]() Madonna feat Justin Timberlacke- 4 minutes Kat DeLuna-Run the show RBD-Besame Sin Miedo RBD-Rebelde RBD-Empezar desde cero RBD-Fuego RBD-Me voy High School Musical-We're all in this together Shania Twain-That don't impress me much Nightwish-Over The Hills and the Far away(o melodie superba) Queen-We will rock you Queen-We are the champions Asa, si melodii romanesti: Voltaj-3D Voltaj-Si ce? Voltaj-Scrisoarea Voltaj-Asta-i viata Voltaj-Albinutza Voltaj-20 de ani Cargo-...(toate piesele) VH2-Balada controlorului VH2-Fiecare zi Smiley-In lipsa mea Smiley-Preocupat cu gura ta Holograf-Banii vorbesc Holograf feat Simplu-Banii vorbesc(va recomand cu caldura piesa, deci este super mistoo) Spin-Sunt fericita |