Darkmark RPG Forum
Natural - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Natural (/t-natural)

Pages: 1 2 3 4 5

Re: Natural - Ema Snow - 02 Jan 2011

" - Expecto Patronus!" am strigat, rasucindu-ma pe zapada.
Bufnita argintie sarind intre cei doi. Ce naiba?
" - Opreste-te Daniel!" i-am strigat. "Fa-o pentru mine."
Am expirat zgomotos cand i-a cazut bagheta si m-am ridicat.
" - Lasa partea cu omoratul, ok?" i-am zambit, scuturandu-ma de zapada.
Am inaintat spre creatura.
" - Poti vorbi?"
Spre surprinderea mea, chestia ciripi. Am clipit des.
" - O... kay... Ar trebui sa..."
Se avanta doi pasi mici spre Daniel cand realiza ca vrajile disparusera. Chitai ceva, incruntandu-se si rupand cu piciorul. M-am uitat spre Daniel incurcata.
" - Cred ca vrea sa spuna ca poate fi la fel de... amenintator?" am ridicat din umeri.
" - Cred ca vrea sa spuna ca poate fi la fel de... amenintator?" se auzi vocea mea, ca un ecou clar la ce spusesem.
M-am uitat spre creatura.
" - Sa inteleg ca poti imita?" am ridicat sceptica din sprancene.
" - Poti imita?" se uita la mine, apoi continua, imitand un caine.
" - Ha! Ca sa vezi!" am pufnit, zambind.
M-am uitat la Daniel, zambindu-i incantata.
" - Nu-mi imaginam, serios vorbind."

Re: Natural - Daniel Cruplud - 02 Jan 2011

Eram fascinat de acel mic animal.Insa eu ma uitam la Ema.M-am apropiat de ea si am luat-o in brate.Ea vroia sa fie atenta la Zarnac.Am sarutat-o si am luat-o de mana.
- Ema,e fascinant ce creatura mica.
Atunci,am strigat tare:
- "Petrificus Totalus!".
Am pietrificat Zarnacul, l-am luat in brate si am spus: "Relashio!".Isi reveni.Apoi i l-am daruit Emei cu pretul unui sarut.Ema era incantata de mica creatura.Se juca cu ea si avea grija sa nu-i faca nici'un rau. Nici eu nu as fi vrut sa pateasca ceva,insa orbit de dragoste poate as fi omorat-o.
- Ema,iti place?,am intrebat.
Era clar ca da.Se juca cu el.
- Iti place?,ma imita Zarnacul.
- Te iubesc Ema,i-am rostit Emei.
- "Te iubesc","Te iubesc","Te iubesc",ma imita Zarnacul care devenise enervant.

" -E simpatic" am chicotit. " Stie fotbal, se pare" am continuat cand imita ca da un sut unei mingi invizibile.
Minutele trecura repede, iar eu am memorat orice informatie puteam despre el, intrandu-mi in rolul de soimeanca. 56 de centimetri, aproximativ, capacitatea de a imita la perfectie diferite sunete si cuvinte, culoarea de un gri intunecat, cu o tenta de rosu. M-am intrebat daca Daniel vedea la fel. Sora mea spusese ca baietii vad in 16 000 000 de biti.
" - Apreciez mult, sincer" i-am zambit si l-am sarutat.
M-am aplecat spre pamant, lasand creatura jos.
" - Daca acesta este intr-adevar un Zarnac, stim amandoi ce trebuie facut."
I-am atins varful capului cu aratatorul.
" - Ai grija de tine, ok?"
" - Ok? Ok?" repeta.
" - Ok" am raspuns cu un zambet.
Micutul facu un pas, departandu-se de noi. Se intoarse sa ne priveasca si afisa o grimasa. Parca era un zambet... Apoi a mai facut un pas lent, tasnind intr-o goana.
Am ras. Avea un alergat deloc gratios.
" - Cred ca va trebui sa-l intreb pe profesorul de Grija fata de Creaturile Magice ce a fost asta" am chicotit.

Re: Natural - Daniel Cruplud - 02 Jan 2011

Zarnacul se departa de noi,insa inainte de asta facu o plecaciune.
"Mare Zarnac,mare!",am strigat eu.
Deci,ce mai poveste.Incredibila poveste!Cat de norocosi sa fim ca am intalnit aceasta fiinta minunata.

Insa eram sigur ca vor mai fi multe,multe astfel de intamplari pe parcusrul sederii mele la Hogwarts care alaturi de Ema va fi fascinanta.Eram sigur in legatura cu asta.

Apoi mi-am indreptat privirea catre Ema si i-am spus:
- Da, si eu voi face la fel.Acum cred ca cel mai bine ar fi sa iesim din Padurea Interzisa si sa mergem in spre Hogwarts.Sincer sa fiu aceasta creatura a fost foarte inteligenta.Si sa imite este o arta.Chiar mi-ar fi parut rau daca ar fi patit ceva.Oricum,cred ca aici este locul ei si ne putem numi norocosi ca am dat peste ea.Defapt a dat ea peste noi.Si am reactionat asa pentru ca te-a impins,am spus eu uitandu-ma la Ema ingrijorat.

" - Are o forta incredibila pentru o chestie atat de micuta..." am zambit. " Haide"
Am inceput sa mergem prin padure, inapoi spre castel.
Multe urmeaza sa se intample. Intotdeauna era la fel. Niciun an linistit la Hogwarts. Nu erau razboaie, ce-i drept, dar toate nimicurile si intamplarile formau agitatia.
Nu ne vom pierde pe drumurile sortii. Vom ramane stabili, rationali.
" - Ma intreb cate creaturi nedescoperite mai exista."

Re: Natural - Daniel Cruplud - 03 Jan 2011

- Nu cred ca se indoieste cineva ca numarul celor cunoscute nu este nici pe jumatate din numarul celor necunoscute.Si chiar si asa,nu cred ca se vor descoperi vre'o'data.Si iti pot explica si de ce.Noi am avut parte de un noroc teribil,Ema.Daca nu dadeam noi peste Zarnac nu l-am fi descoperit.Si chiar daca am aflat de existenta lui,noi nu vom spune despre ea mai departe deci o creatura necunoscuta care traieste.Oare o fi unica sau exista mai multe ca ea?
O intrebare grea.Ema se uita ganditoare la mine.
- Eu nu cred ca este unicul Zarnac existent,a raspuns ea.
Cu siguranta ca si eu credeam la fel.Eram in drum spre Hogwarts mergand ca doi indragostiti.M-am impiedicat de vre'o cateva ori de niste pietre.Nu era de bine.As fi cazut daca nu o tineam atat de strans de mana.Ea insa radea de fiecare data cand faceam ceva penibil.

Re: Natural - Ema Snow - 03 Jan 2011

" - Si totusi, mai exista o intrebare la care nu prea m-am gandit pana acum" m-am strambat. "Din moment ce este o legenda, a fost acesta cu adevarat un Zarnac? Trebuie sa recunoastem ca nu avem nicio dovada a ceea ce a fost. Poate la fel de bine sa fie si altceva, nedescoperit, rar sau uitat."
Mi-am inclinat capul intr-o parte, asa cum faceam cand ma gandeam.
" - Bine" am ras. "Asta necesita un drum la biblioteca"
Am zambit, gandindu-ma la emotia unei carti. Cititul era relaxant, era folositor si antrenant, chiar daca nu ne dadeam seama de asta pe moment. Voi fi recunoscatoare peste ani, eram sigura de asta.
O pata mica, gri, se arata in departare, pe terenul neted din fata noastra. Sarea rapid, inaintand printre troiene.
L-am simtit pe Daniel strangandu-si bagheta in buzunar. Mi-am ingustat ochii, incercand sa bat la distanta. Se auzi un scancet inalt.
" - Ariadne!" am icnit, ecoul auzindu-se de departe.
Catelusa scanci iar, prinzand viteza si sarindu-mi pe picioare. Nu era mai mare decat o cutie de tort. Ma privi cu ochii mari si albastri si dadu frenetic din coada.
" - Ce faci aici?" am ras, mangaind-o pe cap. " Nu ar trebui sa iesi din turn"

Re: Natural - Daniel Cruplud - 03 Jan 2011

Eram uimit.Nu stiam al cui era acest caine.Defapt catelusa.Era atat de frumoasa.Am ridicat-o si am inceput sa o mangai.Se simtea bine in bratele mele.Apoi am pus-o jos si i-am pus pana la ochi,m-am aplecat si am sarutat-o pe Ema.
- Deci,Ema,aceasta este catelusa ta?,am intrebat eu.Adica,ai spus ca terbuia sa nu iasa din turn.Banuiesc ca Turnul Ochilor de Soim.
Nu asteptam un raspuns.Ma interesa dar nu o lasam pe Ema sa-mi raspunda.Am luat-o de mana chiar inainte sa zica ceva si am sarutat-o.Atunci catelusa a inceput sa latre.
Ma uitam amuzat la ea,intelegea perfect ce se intampla si nu cred ca era de acord cu mine.Sau poate era fericita pentru Ema,nu intelegeam,nu cunosteam catelusa,inca nu avusesem ocazia.M-am aplecat si i-am spus la ureche:"Voi avea grija de Ema".Atunci incepu sa latre mai tare,cu mai mult sport.Cred ca latra de fericire,dar nu eram atat de sigur.
Atunci Ema se uita la mine si-mi zise:

Re: Natural - Ema Snow - 04 Jan 2011

" - Daniel, ti-o prezint pe Ariadne"
urma un alt latrat zgomotos, dar inalt, urmat de un marait.
" - Bine, fie..." am zambit, prefacandu-ma plictisita.
Mi-am rasucit degetul, iar ea se rostogoli in zapada.
" - Bravo, fetito!" m-am aplecat sa o scarpini dupa urechi.
Ariadne se repezi sa-mi rontaie degetele, dar asa cum intotdeauna se intampla, nu le prindea. Am inceput sa radem. Va mai dura ceva pana cand Ariadne va fi independenta.

Re: Natural - Daniel Cruplud - 04 Jan 2011

Ma uitam la catelusa care era atat de adorabila si de inoncenta.Imi parea foarte bine ca e a Emei sau ca cel putin Ema are o relatie atat de buna cu ea caci acum o voi putea vedea mai des.
Nu am putut sa nu remarc cele 2 tipuri de latrat ale catelusei,pe care am aflat ca o chema Ardiane."Art,Ardiane,nume frumoase,intr-adevar Ema are gusturi",mi-am spus in gand.
- Deci,Ema,aceste tipuri de latrat ale catelusei,sunt unul de fericire si unul de suparare sau unul de siguranta si celalalt de nesiguranta ?Sau chiar vre'unul de optimism iar altul de pesimism?

Era foarte important sa aflu raspunsul la aceasta intrebare caci nimeni alta decat ea mi l-ar fi putut zice.Si deja prinsesem un drag de Ema si de raspunsurile ei incat asteptam orice sunet scos de ea ca sa ma delectez.