Darkmark RPG Forum
Wind Chill - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Wind Chill (/t-wind-chill)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 05 Feb 2011

Micutul continua sa ne priveasca cu o expresie mohorata si dezaprobatoare.
-Eu nu credeam ca e atat de vegetarian, am zis, gandindu-ma la acele Trirame.De fapt, eu eram suta la suta sigura ca ii mananca degetele lui Hagrid cand poate face performanta asta..

Gandurile imi zburara inapoi catre scrisoarea de la Minister.
-Deci..., am inceput ezitanta.Deoarece pentru ca fiindca am constatat ca acest micut nu se potriveste descrierii din scrisoarea aceea..trebuie sa exista alt monstru de-al lui Hagrid ascuns pe undeva.
Iar asta, bineinteles, era o perspectiva atat de optimista.
-Si cel mai probabil l-ar inchide pe Hagrid in Azkaban numai pentru ca a decis sa numeasca dihania asta micut..auzi, micut..

Re: Wind Chill - Bell Evans - 05 Feb 2011

Bell chicoti incet; se intreba ce "micut" ascundea Hagrid. Si cel mai important - unde il ascundea. Hambarul acesta era cel care batea la ochi cel mai mult; poate ca era tot aici, doar ca in alt loc. Poate intr'o pivnita? Nu vedea sa fie si un etaj.

"-Dess? Daca celalalt..micut..e tot aici?" intreba ea.
Desiree se intoarse si privi in jur.
"-Nu vad nimic" replica ea.
"-Nu in incaperea asta..poate mai sunt si altele" sopti Bell.
"-Etaj nu exista..dar poate o pivnita?" raspunse fata, mijind ochii.

Bell dadu usor din cap; putea fi o pivnita..iar "micutul" lui Hagrid era mai mult ca sigur ascuns. Poate ca dragono-homarul era ca paznic. Isi dadu ochii peste cap cand gandul ii veni in minte. Cum sa puna un asemenea hibrid ca paznic? Era patetic..

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 07 Feb 2011

-O pivnita , am mormait, analizand incaperea. Daca ne luam dupa capacitatea lui Hagrid de a gandi, chiar ar trebui sa existe o pivnita pe aici.

Aproape o auzeam pe Bell cum isi dadea ochii peste cap... aproape. Apoi am inceput sa cautam amandoua ceva care sa semene cu o trapa, o intrare in pivnita. Si chiar am gasit ceva.. sub mancarea micutului. Am dat ladita cu trirame la o parte, descoperind o mica usita de metal incastrata in pamant.
-Mda, a fost atat de greu sa o gasim, am pufnit exasperata.
Hagrid chiar nu stie sa creeze niste ascunzatori ca lumea.
Langa mine, Bell sopti : Alohomora! , iar trapa se deschise, parca invitandu-ne inauntru.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 07 Feb 2011

Cercetasa privi mica deschizatura, care ar fi facut un claustrofob sa se cutremure; Desiree o privi pe ea, la randul sau, dupa care se uita la trapa. Se intoarse spre "micut" si ranji.
"-Ce'ar fi sa'l trimitem pe el primul?" propuse ea.
"-Ca felul I, nu?!" remarca Bell.
"-Da..tu sa fi felul II.." chicoti cercetasa.
"-Si tu desertul, presupun" continua Bell, razand.

Radem, radem..dar era cazul sa paraseasca incinta! Micutul le privea cu oarecare teama; probabil avea postul de paznic. Ce mai paznic! Desiree ofta incet, si lua o figura usor sarcastica.

"-Deci? Ce facem?!" murmura ea.
"-Sarim" replica cercetasa.
"-Tu prima" ranji Desiree
Bell mormai ceva, dupa care se arunca in tunel; o simti pe Dess in spatele sau. Fura inghitite de intuneric, iar cateva secunde mai tarziu aterizara pe ceva moale - fan.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 07 Feb 2011

M-am ridicat in picioare, scuturandu-ma de fan.Apoi am aruncat o privire in sus, spre toboganul din care am venit ; am sesizat ca ceva era in neregula.
-Bell..

Am inceput sa ma balbai.Cum sa formulez intr-un mod cat mai politicos?
-Aa..cum incape fundul lui Hagrid in gaura asta? am gesticulat, aratand inspre tobogan. E mult prea ingust pentru el.
-Poate ca Hagrid folosea alt mijloc pentru a veni aici.
Bell facu un semn cu capul inspre ceva din spatele ei.Atentia imi fu captata de cele doua usi mari, din fier.Una era cu siguranta pentru o alta intrare, iar cealalta ducea direct la.. un monstru ce va distruge intr-o buna zi omenirea.Toboganul era doar o diversiune pentru acei oameni chinuiti ce nu aveau idee de usa de rezerva.
-Ah..mda, ai dreptate, am scransit printre dinti.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 07 Feb 2011

Cercetasa clatina usor din cap; puteau sa dea peste usa care le conducea afara - probabil. Sau puteau avea ghinionul sa intre in incaperea micutului monstrulet pe care Hagrid il ingrijea cu atata dragoste. Erau sanse egale; acum, totul depindea de norocul lor. Intr'un fel, poate ar fi fost mai bine sa dea cu banul. Cum puteai sa alegi dintre doua usi identice?!

"-Deci?" intreba Desiree, in soapta.
Bell ezita.
"-Nu stiu..putem da peste orice" murmura ea.
"-Peste monstruletul lui Hagrid" mormai Desiree.
"-..sau peste iesire" ofta Bell.
"-Prefer varianta ta" remarca fata.

Un impas; chiar nu stiau ce sa faca. Pentru un moment se gandi sa aleaga la intamplare. Dar cand se apropie de prima usa si nu auzi nimic, iar in spatele celei de'a doua era o activitate..hmm..intensa, daca se poate spune asa, furtuna de ganduri se linisti.
"-Vrei sa plecam? Cred ca stiu unde e iesirea" chicoti ea.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 08 Feb 2011

-Vrei sa plecam? Cred ca stiu unde e iesirea.
Propunerea era mult prea tentanta ; posibilitatea de a pleca fara sa dam cu ochii de un hibrid ucigas de-al lui Hagrid ma umplea de usurare. Dar, in fond, eram mult prea curioasa sa vad ce a mai creat uriasul de data aceasta.

-Hai sa incercam sa intram, am ezitat.
Am tras de clanta , insa usa era incuiata.Bell sopti un "Alohomora!" scurt, iar amandoua am auzit sunetele unor incuietori grele. Intr-un final, usa se deschise, dezvaluindu-ne un coridor lung din marmura, la capatul caruia era ceva ce trebuia sa arate ca un culcus gigantic.
-Crezi ca mai este aici? am intrebat-o pe Bell. Stia si ea la ce ma refeream.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 08 Feb 2011

Cercetasa clatina usor din cap; poate era mai bine daca se intorceau si o luau spre iesire. Asa ar fi facut orice om in deplina facultatilor mintale; dar cum ele nu se prea incadrau in aceasta categorie, continuara sa mearga. Culcusul era intr'adevar, gol. Poate micutul era pe aici pe undeva, spionandu'le chiar in acel moment.

Se cutremura la acest gand si privi dezorientata in jur; o pala de vant o lovi din spate, facandu'i roba sa fluture in zona gleznelor. Se intoarse panicata, iar Dess se uita ciudat la ea. Probabil o credea sarita, din moment ce se intorcea la fiecare zgomot sau miscare.

In cele din urma, ajunsesera aproape de culcus. Era cam mare pentru un..micut.
"-Cred ca e in spatele nostru" mormai Bell, simtind o rasuflare calda.
Desiree o privi cu ironie.
"-Cum sa fie in spatele nostru? Crezi ca nu ne'am fi dat seama?" intreba ea, usor sarcastica.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 08 Feb 2011

Bun, am crezut ca incepusem sa aiurez de-adevaratelea. Puteam jura ca cineva sau ceva era in spatele nostru... iar suspiciunile imi fusesera confirmate de Bell. Era imposibil ca amandoua sa suferim de tulburari obsesiv- compulsive, nu? Exact.

Amandoua ne-am intors panicate in acelasi timp. Ma asteptam sa vad un monstru cu cins'pe capete si sase picioare, dar in locul plasmuirii mele era cu totul altcineva.
-Hagrid, am murmurat usurata la vederea uriasului.
Fata acestuia era brazdata de o incruntatura adanca, si eram nevoita sa recunosc ca arata naspa. Ne privea cand pe una, cand pe alta, cu un licar de suparare in ochii aproape negri. Brusc, mi-am dorit ca sa fie un hibrid in fata mea, nu Hagrid.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 09 Feb 2011

Bell tresari cand aproape dadu cu capul de burta lui Hagrid; poate avea nevoie de un mic regim. Ei bine, chiar nu trebuia sa ii aminteasca asta in acel moment. Parea groaznic de suparat - sau mai degraba, dezamagit. Ce sa'i faci? Cele doua cercetase erau prea curioase.

Uriasul deschise gura sa spuna ceva, dar Bell i'o lua inainte.
"-Hagrid, unde ti'e micutul? Si de ce te'ai ridicat din pat?" intreba ea.
Desiree o privi cu suspiciune.
"-Da, Hagrid; esti racit" spuse ea, lingusitor.
Hagrid le invalui intr'o privire aproape enervata - si un urias nervos nu era chiar ceva tocmai placut.

Se intoarsera spre cuibul gol si oftara; poate ca pana la urma, nu se mai intalneau cu micutul. Intr'un fel se bucurau, dar parca erau si dezamagite. Vroiau sa il vada. Sa vada cum arata macar.
"-Hagrid?" sopti Bell. "Putem totusi sa'ti vedem..micutul?" chicoti ea.