![]() |
Sclipiri de aur - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Sala Trofeelor (https://www.darkmark.ro/f-sala-trofeelor) +--- Thread: Sclipiri de aur (/t-sclipiri-de-aur) |
Re: Sclipiri de aur - Ema Snow - 04 Feb 2011 " - Nu prea cred. Adica, serios acum, sunt prea banala pentru a atrage macar atentia la un astfel de concurs. Si oricum, nu ma omor dupa tiare" Am chicotit sumbru. " - Imediat ce iesim, o sa-i trimit o scrisoare lui Dawn. Hm... poate ne ajuta si ea cu cumparaturile. Din cand in cand, are idei stralucite. Pacat ca stilul ei este de obicei prea... militar" Imi imaginam ce s-ar intampla daca sora mea ar veni imbracata intr-o uniforma tipica verde, cu gradele pe umeri si plachetele arginti la gat. " - O sa fie ceva de lucru... Putem sa facem asta!" I-am zambit incurajator Kendrei. Re: Sclipiri de aur - Kendra T. Dawson - 04 Feb 2011 ‘Petrecere,petrecere’numai la acest lucru ma gandeam in acest moment.Nu stiam acuma cum aveam sa ma imbrac,cum sa imi fac parul sau ce acesori sa port.Bine ca le aveam pe Ema si pe Tamara sa ma ajute la acest lucru,eu nu prea ma descurcam la asortat haine sau ceva in genu.Eu eram opusul Tamarei.Dar tot ma gandeam de ce ma trimise in acest loc,stia ca Ema avea sa vina in aceasta incapere si stia ca o sa ne imprietenim.Nu aveam decat sa astept si sa ma ia prin surprindere. “-O sa ne iasa petrecerea Ema.”i-am zambit eu fetei. “-O sa fie minunat,toti o sa vina.Cine nu iubeste petrecerile?”am chicotit. Am auzit niste sunete la usa care ducea catre aceasta camera,dar nu prea le-am dat importanta,acum eram cu gandul la altceva decat niste sunete ciudate.Poate era vantul care venea de la vreo fereastra si facea ca usa sa scartaie. “-Deci avem totul pe lista?”am intrebat-o pe Ema,care mai nota inca cateva idei pe pergament. Re: Sclipiri de aur - Ema Snow - 05 Feb 2011 " - Chestiile de baza sunt cu siguranta" i-am raspuns, studiind iar lista. " Si putem aduce completari pe parcurs. Tot ce ramane acum si chiar acum de facut este sa cautam o carte mare de numere de telefon" M-am strambat. De ce am avea nevoie de numere ca sa dam comenzi cand puteam sa luam totul din zona Hogwartsului, chiar din Hogsmeade. " - Uita de carte. Ce spui de o serie serioasa de cumparaturi maine?" am intrebat-o zambitoare. " Sa mergem toate trei. Trebuie sa luam mai multe, si cu cat ne pregatim mai din timp, cu atat putem sta linistite. Va iesi bine! Sunt sigura!" Am imbratisat-o pe Kendra. Ma bucuram mult ca avusesem ocazia sa o cunosc. Era o persoana incredibila. OOC: E ok daca mai scriem fiecare cate un post si inchidem topicul? Re: Sclipiri de aur - Kendra T. Dawson - 05 Feb 2011 Ooc: waiting for a surprise. ![]() Ema era o fata foarte prietenoasa si de treaba,ma bucuram ca o cunoscusem si ca Tam ma trimise chiar in acest loc,am imbratisat-o pe soimeanca.Mainea aveam sa mergem la cumparaturi toate trei,deja ma gandeam la rochia perfecta,alba ca zapada sau albastru deschis.Dar puteam sa ascult si sfatul Emei,o rochie aurie simpla,oricum sigur voi gasi ceva bun pentru mine intr-un magazin. “-Dabea astept sa mergem la cumparaturi toate trei.” “-O sa fie foarte distractiv.”i-am zambit Emei. Cand sa ma ridic de pe podea,usa se deschise usor scotand un scartait puternic care rasuna in toata sala.Persoana care intra in camera,ma lasa cu gura cascata,imi zambi si imi facu cu mana.’Acum intelegeam de ce ma trimisem in Sala Trofeelor tocmai la ora aceasta.’ “-Ce faci aici?”i-am zambit,ducandu-ma sa o imbratisez. Re: Sclipiri de aur - Rachelle Hathaway - 05 Feb 2011 Kendra era cu Ema,se parea ca se imprietenisera deja,ma bucura acest lucru.’Oare de cate ori s-a gandit Kendra de ce am trimis-o aici?’am ras la acest gand. “-Ce faci aici?”imi zambi Kendra venind catre mine sa o imbratisez. “-Sunt aici ca sa va fac o surpriza la amandoua.”i-am facut cu mana Emei ducandu-ma catre ea sa o imbratisez.Am bagat mana in buzunarul robei mele scotand afara un lantic de argint care avea ca pandantiv o inima de argint.Il cumparasem din banii econimisiti de mine,pentru cea mai buna prietena a me ape care aveam sa mi-o fac la Hogwarts. “-E dragut.”spuse Kendra luandu-l usor in mana rotindu-l.”Pentru cine e?”spuse Ken uitandu-se la mine cu zambetul pe buze. “-Acest lantisor este pentru Ema.”m-am dus catre ea si i l-am dat,imbratisand-o strans. “-Iti place?” "-Pentru tine Kendra am altceva." ![]() Re: Sclipiri de aur - Ema Snow - 05 Feb 2011 Daca as fi meritat vreodata in viata mea o palma, acum era momentul sa o primesc. Mi-am scuturat capul, nevenindu-mi sa cred. Am imbratisat-o strans pe Tamara. " - Uau, Tam! Este superb! Multumesc!" Mi l-am pus cu grija la gat. Dar surpriza de pe chipul meu a fost inlocuita repede cu o expresie si mai entuziasmata. " - Um... Tamara... ghici ce? La ce crezi ca ne-am tot gandit noi in ultimele..." mi-am verificat ceasul " ... doua ore?" Ochii imi sclipira, in timp ce ma uitam la Kendra complice. Abia asteptam sa-i vad reactia. Re: Sclipiri de aur - Rachelle Hathaway - 05 Feb 2011 Ma bucurasem ca ii placuse Emei ceea ce primise de la mine,ma simteam bine,eram cu mama mea in ‘Lumea Incuiatilor’ cand sa imi cumpar haine noi si acel pandantiv imi atrase atentia,imediat ma gandisem ce cadou perfect ar fi pentru o prietena de la Hogwarts.Dar nu uitasem nici de Kendra,pentru ea aveam pregatita in turn,o rochie albastra si o bratara de argint cu initiala numelui sau ‘K’. “-Kendra,cadoul ti-l primesti in turn.”am spus eu repede.Ema se uita la Kendra cand imi spuse despre ce vorbise ele in ultimele doua ore,nu stiam daca se gandise una dintre ele de acest plan al meu de a le face un cadou. “-Despre ce e vorba?”ma uitam cand la Ema cand la Kendra,nu stiam despre ce era vorba asa ca am asteptat sa ma ia prin surprindere.M-am incruntat si mi-am pus mainile pe solduri chicotind.Asteptam sa spuna una dintre ele un cuvant. Re: Sclipiri de aur - Kendra T. Dawson - 06 Feb 2011 Am lasat-o pe Ema sa ii spuna de petrrecere de cumparaturi si de duet,aveam atat de multe sa ii povestim.Incat nici nu am stii cu ce sa incepem.Ema ar trebui sa ii spuna deoarece tocmai Tamara i-a facut o surpriza,un cadou iar acuma era randul sau sa ii spuna ca de Sfantul Valentin aveam o petrecere,cu artifici si dragonii. “-Despre ce e vorba?”spuse Tamara uitandu-se cand la mine cand la soimeanca.Am observat ca se incrunta si isi puse mainile pe solduri,facea acest lucru cand nu prea stia ce se intampla in jurul sau.Era amuzant sa o privesc.Abea asteptam sa ii vad reactia cand va auzi de cumparaturi,iubea acest 'sport' cum il numea ea si mai ales de acel duet cu Ema,ea cantand la chitara in fata scolii Hogwarts. "-Deci?"spuse Tamara,razand. Re: Sclipiri de aur - Ema Snow - 06 Feb 2011 Mi-am dres vocea si am spus pe un ton solemn: " - Noi doua... Ei bine, ne gandeam sa organizam o petrecere cu ocazia Zilei Indragostitilor. Si stii, sunt sigura, ce insemna asta in mod implicit. Cumparaturi, multe, multe cumparaturi." Am chicotit. Dintr-un pas, am fost langa Tamara, facand niste ochi mari, ca de catelus si clipind des. " - Si am auzit ca esti priceputa cand vine vorba de chitara. Eram curioasa daca ti-ai dori sa faci cu mine un duet la petrecere?" Urma o alta serie de clipiri dese. " - Si sper ca maine nu esti ocupata.. Stii tu... Cumparaturile nu se fac singure" Re: Sclipiri de aur - Rachelle Hathaway - 06 Feb 2011 Am facut ochii mari la spusele Emei,cum ca ar fi o petrecere de Sfantul Valentin si vom face cumparaturi si...si un duet cu ea.'Sa cant la chitara.In fata scolii Hogwarts.'Nu stiam ce sa mai zic,ramasesem complet uimita,ramasesem cu gura cascata.Deci acest lucru ascundeau ele,despre asta au vorbit toata noaptea.Imi placea aceasta surpriza placuta pe care mi-o facura. "-Nu e minunat chiar de Ziua Indragostitilor."spuse Kendra topaind de fericire prin sala. 'Sfantul Valentin?Ziua Indragostitlor?'inima incepu sa imi bata puternic auzindu-se in linistea care se lasa in sala,uitasem cum sa mai respir,ramasem fara aer in plamani.Nu aveam nimica cu aceasta sarbatoare doar ca... "-Tamara de ce nu te bucuri?"se intrista Kendra.Am tresarit la auzul vocii sale revenindu-mi in fire. "-Sunt bine."le-am zambit celor doua."Si maine vom face cumparaturi?Si petrecerea?Cat de tare,dar cum si...si?"nu mai aveam cuvinte,imi placea cum suna,iubeam petrecerile si mai ales cele organizate de scoala noastra.Nici nu stiam cu ce sa ma imbrac si cum sa imi fac parul...repetiti cu chitara.Aveam atat de multe pe cap.Organizarea petreceri.Atat de mult incat nici nu stiam cu ce sa incep. |