![]() |
O mare incurcatura... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis) +---- Thread: O mare incurcatura... (/t-o-mare-incurcatura) |
RE: O mare incurcatura... - Zen Alexander - 17 Jun 2011 Am reusit impreuna sa antrenam pe Wingedon, sau ce se putea antrena. La asfintitul soarelui am ajuns in oras. Am reusit sa gasesc o punga cu bani, nu conteaza de unde, si ne-am cazat la un han. Seara am verificat lista participantilor si am gasit doi participanti ce formau o grupa. I-am gasit la han si dupa ce i-am inchis undeva le-am luat hainele. Nu vroiam sa schimb cursul actiunii asa ca o sa schimb personajele. Dragonii si noi am dormit bine pana dimineata. -E dimineata! am zis eu incat sa ii scol pe toti. -Ema, imbraca aceste haine. i-am spus eu rugator. RE: O mare incurcatura... - Ema Snow - 17 Jun 2011 Ema lua hainele si se uita putin la ele. Erau cu siguranta haine barbatesti. Ridica dintr-o spranceana si zambi vag spre Alexander, dorind sa stie ce se intamplase. Erau probabil cu vreo doua marimi mai mari, asa ca si le lua peste hainele ei. Intr-o situatie obisnuita, si-ar fi bagat bluza in pantaloni, dar acum o lasa libera, ajungadu-i pana aproape de genunchi, pentru a-si masca talia ingusta. Un barbat nu ar avea niciodata o talie de femeie, mai ales daca respectivul este un fel de cavaler al dragonilor. Isi prinse parl lung si saten in coc si il ascunse sub o basca, dandu-i cu putina funingine pe fata. " - Cum arat?" intreba ea zambind, ingrosandu-si vocea si incercand sa sune cat mai masculin. Il mangaie pe cap pe Wingedon si ofta scurt. O sa fie bine. RE: O mare incurcatura... - Zen Alexander - 17 Jun 2011 -Cred ca te intrebi de unde cu hainele astea? Pai... nu avem voie sa schimbam firul povestii asa ca schimbam personajele, tu vei fi Andrew Black iar eu voi fi Morgan Black. Nu uita ca trebuie sa te comorti ca un dresor profesionist de dragoni. i-am explicat eu Emei. Era chiar ziua cea mare in care trebuia sa castigam ca sa iesim de aici asa ca ne-am dus la verificarea participantilor si a dagonilor. Am trecut ca prin urechile acului deoarece Wingedon era cam obrazni si Zarak ii era cam frica. Am intrat in arena, era foarte mare cu o gramada de spectatori. Prima runda se numea: "Trucuri". Noi am fost primii, sau au fost defapt Andrew si Morgan Black, dar ce mai conteaza. Am intrat si toata lumea ne aplauda, se pare ca eram cunosuti. Dragonul meu trebuia sa fie primul... RE: O mare incurcatura... - Ema Snow - 17 Jun 2011 Ema il aplauda pe Zarak cu putere. Se rostogolea pe sub mana lui Alexander, isi dadea capul pe spate si scotea inele de foc. " - Foarte bine!" sopti Soimeanca, fara a fi nevoita sa-si mascheze vocea. Il lua pe Wingedon de umar si il aduse in scena cand ii venise randul. " - Cat de mult a slabit Andrew" auzi Ema o soapta si isi trase mai tare cozorocul pe frunte. Inceputul era slab. Wingedon refuza sa se intoarca. Abia cand fata a inceput sa-l laud pe Zarak, dragonul Emei isi ridica capul si incepu spectacolul. Se invarti de cateva ori in jurul cozii, sari si se roti in aer, ba chiar isi deschise aripile si se ridica pe picioarele din spate, mergand cativa metri, de parca ar fi fost un pinguin. Multimea ii aplauda pe asa-zisii frati. Un ingrijitor le tranti concurentilor haturi in brate. " - Urmatoarea proba vafi zborul cu obstacole, urmat de zborul demonstrativ" anunta el. RE: O mare incurcatura... - Zen Alexander - 17 Jun 2011 Intr-un final am reusit sa trecem de toate obstacolele. Mai era un singur punt de rezolvat: cine va fi castigatorul. Daca eram noi schimbam cursul actiunii, deci trebuia sa fie adevaratii Black. Am reusit sa ii aduc la concurs si iam convins sa nu zica nimic de ce sa intamplat. Ne-am luat ramas bun de la dragoni, era vremea plecarii. Black aveau de acum grija de Zarak si Wingedon. Portalul de plecare era deschis si gata sa plecam din aceasta frumoasa aventura. -Esti gata sa plecam Ema? am zis eu putin stanjenit. RE: O mare incurcatura... - Ema Snow - 17 Jun 2011 Ema ii dadu un pupic dulce pe frunte lui Wingedon. " - Sa ai grija de tine si sa fii cuminte! Sa fii fericit!" sopti ea bland si i se alatura Cercetasului. " Da, sunt gata" zambi ea, dandu-si sapca jos. Era atat de bine sa isi sima iar parul pe umeri si pe spate. Zambi si le facu cu mana celor doi dragoni, apoi lumina ii cuprinse. Cand ochii ei au putut sa vada din nou, se descoperi in biblioteca intunecta. Cartea din care tocmai iesisera era intinsa pe jos, cu paginile deschise. Ema o lua si o cantari in mana, apoi citi titlul. 'Maretele aventuri ale lui Sir Horenderous, imblanzitorul de dragoni'. Zambi. Nu era asa o mare figura acest Sir. Langa piciorul ei era cartea pe care i-o daduse lui Alexander. O ridica de asemenea si i-o inmana. " - Chiar sper sa te ajute" zambi Soimeanca bland. " Si multumesc! A fost o excursie aparte" RE: O mare incurcatura... - Zen Alexander - 17 Jun 2011 -Mersi! i-am raspuns eu. Cand am intrat in carte nu a trecut nici macar un minut, deci a fost aproape inutil aventura mea impreuna cu Ema, dar desigur, mi-a placut la nebunie sa imblanzim dragoni si dupaia sa ii invatam trucuri. Cand sa iesim ne-am intalnit cu bibliotecara, dupa ce i-am spus ca din greseala am intrat in carte ne-a lasat sa plecam catre paturile noastre. -Noapte buna, Ema! i-am zis bucuros, iar ea la randul ei m-a salutat. -Noapte buna, Zarak si Wingedon, nu o sa va uit! am mai zis in soapta. A fost o aventura pe care nu o s-o uit niciodata si poate o sa ne reintalnim cu ei intr-o continuare a cartii. FINAL |