Darkmark RPG Forum
Exams - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Exams (/t-exams)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Exams - Alice Morris - 19 Jun 2011

Succes din nou pentru maine >Happywide< Si la romana mie mi se par subiectele usoare, eu am luat anul trecut 9.30 Thinking puteam mai mult, dar profa mea nu se ocupa de noi cine stie ce Thinking Cat despre supravegheat, anul trecut m'a supravegheat propria invatatoare, care voia sa copiem ca sa luam note mari, si profa de biologie, care a fost rea, si nu ne lasa sa zicem nici pas =)) Deci daca aveti un profesor ingaduitor, merge sa ceri o idee la colegu', profesor bun in ideea ca va trebuie note mai mari, ca sa aveti note mai mari sa intrati la licee bune.

Cat depsre examenul la mate, eu am luat 10 anul trecut, dar stiam matematica calumea. Algebra nu o stiam foarte bine, dar ne'a dat usor, in schimb geometria mi s'a parut destul de grea ultima problema din subiect, ca era I - grila pe care o faci in 15 minute, II- vreo 3 exercitii, si III-doua probleme, si ultima de aici a fost grea anul trecut, dar cum eu eram maniaca cu geometria am facut'o bine Cool Oricum nu este greu, fiindca sunt facute subiectele astfel incat oricine care a dat pe la scoala cu ceva simt de rapsundere sa le poata rezolva Wink) Deci note mari veti lua sigur >Happywide<

RE: Exams - Isabella River - 20 Jun 2011

Multumim, Allie. >Happywide<

Well.. n-a fost greu la romana, a fost chiar usor. Thinking Dar rezultatele le vom vedea vineri, ca n-are rost sa ne dam cu presupusul notelor. =))))))))))))))))))))))))
La mate vreau macar 7 si daca am noroc, ceva pe langa 8, dar nu am bazez pe asta, eu urasc materia asta si oricum, cat stiu.. stiu. La ce profil vreau, nu o sa am parte de prea multa matematica. Cool

RE: Exams - Jennifer L. Campbell - 20 Jun 2011

Multumim Alicee >Happywide<

Da , nu a fost greu de loc la romanaa Love am facut tot Love dar nu am reusit sa copiem nici "psst" nu ama avut cum sa zicem pentru ca era un jegos de sport si o invatatoare care nu ne`au lasat =))) in fine am ajut noroc ca a fost super usorr Love iau un 8,50 9 la romana sperr LoveLove
Acum sa vedem ce facem miercuri la mateeee LoveLove

Eu nu am avut intentia sa copiez, dar m-am prostit putin cu colega mea, I admit it. =))))))))))))))))))))))) Era chiar in stanga mea, in banca alaturata si mna, e greu sa nu ii spui un "Zi si mie la 2!" [o gluma de-a noastra]. =))))))))))))))))) Si mna, am avut o profa si o invatatoare destul de ok, nu am vazut pe nimeni sa para ca "se inspira" sau ceva, but whatever, stiu ca eu nu am avut nevoie. Cool

RE: Exams - Evelyn Steel - 20 Jun 2011

Ahh da l-am trecut pasta la romana.Frate deci azi de dimineata stateam toti pe banca cu capu in pamant si palizi la fata =))).Si la 9 fara 5 cand ni s-au adus subiectele am zis ca mor =)).Era verde la fata.Si cand am vazut cum e mi-am pus mana in cap.A fost prea usor.Si am fost supravegheati de doua invatatoare care cand le chemam sa le intrebam nu stiu ce ne mai si ziceau cate ceva Love.A fost prea bine.Si nu am avut nevoie sa copiez pentru ca sincer am stiut tot Finna.Si cred ca iau un 9 ca sunt sigura ca ma depuncteaza la subiectul unu,exercitiul 5 ca in loc de 5 randuri am scris 8 :-t.Eh,ce-o fi o fi.Mai avem unu si gataaa =))) :-s.

EDIT LATER :

http://www.bzi.ro/evaluarea-nationala-2011-vezi-baremul-de-corectare-la-proba-de-limba-si-literatura-romana-225718
Girls uita-ti baremul pentru romana Love.Eu mi-am calculat si iau 8,80 Cool.

Mie imi da intre 9.20 si 9.40. :| Dar nu stiu sigur, ca trebuie sa vad cum puncteaza astia la literatura. Thinking Ce bine ar fi sa iau o nota ca asta. =))))))))))))))))))
Felicitari. :>

Si eu dupa barem am luat 9 dar lafel sa vad cum puncteaza la literaturaa=))) unii profesori corecteaza la sangee..:-s..sper sa ne corecteze cineva care sa ii fie mila de noiFinna) si sunt madra de mine iau 9 pe muncaa mea Love Deci :>Devil
Si felicitari fetelorr !!! >Happywide<Love

(20 Jun 2011, 18:16)Eveline Leanne Carter Wrote: Si cred ca iau un 9 ca sunt sigura ca ma depuncteaza la subiectul unu,exercitiul 5 ca in loc de 5 randuri am scris 8 :-t

La subiectul II - puntul B. eu am facut o compunere de 30 de randuri, cand defapt limita era de 15. Smile =))))))))))))))))))))) Cand am inspiratie.. am. Scriu si destul de mic, nu am avut raduri de doar doua cuvinte. :- ?? Si mi-a luat si 20 de minute, so yeah.

Isa, macar tu ai avut inspiratie =)))) eu nu am avut deloc =)))) azi nu stiu ce a fost cu mine dar deloc nu am avut =)))

RE: Exams - Ramona Neardow - 21 Jun 2011

Noua ne-au luat si telefoanele, si gentile, deci nimeni nu a avut nici o sansa sa copieze. Dar oricum nu cred ca era cineva care sa nu faca chiar nimic.
M-am uitat putin peste barem, si ma tot rog sa nu ne corecteze la „sange”, ca doar e Limba Romana, nu o stiinta exacta, si ar trebui sa fie acceptat orice raspuns atata timp cat e corect.

(20 Jun 2011, 18:16)Eveline Leanne Carter Wrote: Si cred ca iau un 9 ca sunt sigura ca ma depuncteaza la subiectul unu,exercitiul 5 ca in loc de 5 randuri am scris 8 :-t.Eh,ce-o fi o fi.Mai avem unu si gataaa =))) :-s.

By the way, noua ne-a spus diriga ca putem sa scriem si 10 randuri, doar sa nu scriem mai putin de 5, ca in principal, desi au scris ei asa, scopul era sa atingem 5 randuri.
Eu am scris 5 si un cuvant. Cool

Acum ca m-am scapat de romana, de-abia astept la mate. Am un sentiment asa ciudat, ca dupa un an de zile in care am facut 40 de variante si alte tampenii de exercitii, voi scoate si eu un 9. La simulare(data doar asa de profa de mate) acum cateva zile, am luat 8.60. Dar oricum acolo nu am terminat tot pt. ca ne-a lasat doar o ora jumate'.