Darkmark RPG Forum
Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Pottermore (https://www.darkmark.ro/f-pottermore)
+--- Thread: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? (/t-login-pottermore-eliminat-posibil-ca-primele-mailuri-de-welcome-sa-fie-trimise)

Pages: 1 2 3 4

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Kennya Allen - 15 Aug 2011

Si eu m-am inregistrat din prima zi si nu am primit.
Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.
Citesc cum altii se sorteaza, colectioneaza, isi cumpara lucruri si eu astept mailul.
Cineva o sa fie ucis azi.

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ginny Anne Alden - 15 Aug 2011

Wooo o Adri periculoasa nu e un lucru bun Finna
Si eu vreau sa imi trimita nenoricitul ala de mail Finna

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Jennifer L. Campbell - 15 Aug 2011

Calm, Adri Finna si eu vreau sa il primesc odataa :-w sunt nerabdatoaree :-w

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ginny Anne Alden - 15 Aug 2011

Mhh zuz-o toti suntem nerabdatori Finna
Vreau mailul ala mai repede Devil Finna

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Kennya Allen - 15 Aug 2011

Cat de crud poti sa fi? Nici eu n-as face asta:

Quote:My welcome letter!
So, everyone’s getting their Pottermore letters so I decided to check my email.
And, I nearly died of a heart attack when I saw the sender “Pottermore” and “Welcome to Pottermore” as the subject.

I open it and there’s a picture of the troll face. saying “JUST KIDDING! - Matt.”

My friend Matt thought it was funny to make an email and put his first name as Pottermore, so when he sent it to me, I thought it was legit.

Fuck.
You.

(From Tumblr)

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Jennifer L. Campbell - 15 Aug 2011

doamne =))) ce tampit:| ala facea acolo atac de cord crezand ca a primit mail`ul si celalalt cred ca radea pe rupte =)))

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Patricia D. Dumblus - 15 Aug 2011

God, vreau sa primesc emailul!! Omg3. L-a primit cineva de pe forum pana acum? :-s

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Valentino Gaunt - 15 Aug 2011

Pe Mugglenet zice ca l-au primit si unii care s-au inscris in ziua a 7a si in a 4a etc . . . Maybe tomorrow . . . chiar dak eu sunt in ziua a 5a vad ca nu aplica sistemul primul venit primul servit . . . e mai mult o loterie

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Kennya Allen - 16 Aug 2011

[Image: tumblr_lpzt3udHYv1qajqh8.gif]

Welcome email... Now... Or I'm gonna murder/kill/drown/set on fire/cut or slice on pieces/shoot/slauther/torture someone...

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ginny Anne Alden - 16 Aug 2011

Ce dura esti Devil
Imi place :> Devil