Darkmark RPG Forum
Taking over me - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: Taking over me (/t-taking-over-me)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Taking over me - Dave O'Donnel - 14 Dec 2011

• Zambi, strangand-o mai bine la piept; nu ar fi renuntat la ea nici in ruptul capului de acum inainte. Lucrurile aveau sa se schimbe - in bine, pentru amandoi. Incerca sa se gandeasca la Nessie si doar la ea. Si totusi, Meredith ii tot aparea in minte.

Isi ridica insa privirile spre chipul tinerei si zambi iar; era ca un inger mic, cazut in bratele lui. Ii cauta din nou buzele, iar fata ii raspunse de data asta mai bine ca prima oara. Nu mai ezita, nu mai avea senzatia aceea ca lucrurile inca nu sunt lamurite. Acum stiau amandoi ca simteau acelasi lucru unul pentru celalalt, doar ca fusesera prea fraieri ca sa o spuna mai devreme.

"-Am visat atat de mult la clipa asta" murmura Dave cand buzele lor se despartira. Ii zambi cu blandete, sarutand-o usor pe obraz.

RE: Taking over me - Vanessa Benford - 14 Dec 2011

• Chicoti incet, privindu-i profilul fetei; era perfect - sau poate asa il vedea ea. Sentimentul de dragoste faceau lucrurile diferite cateodata.

"-Nu credeam ca se va intampla asta" remarca ea, ragusita; se simtea bine, si totusi - o tensiune domnea in aer. Dar nu era prea sigura care era sursa ei; nu voia totusi sa strice acel moment. Ar fi vrut sa il traiasca pentru o eternitate, daca s-ar fi putut.

Linistea fu insa intrerupta de un urlet, iar tanara tresari puternic; Dave privi vigilent in jur, ridicandu-si capul. Ok, nu se asteptase tocmai la asta. Ar fi fost ironia sortii sa fi descoperit ca el simtea acelasi lucru pentru ea si dupa sa moara. O bufni rasul cand gandul se contura in mintea ei, dar prefera sa il alunge.

• Urletul lupului sadi insa in interiorul lui un sentiment de neliniste, care reusi sa zdruncine curand toata stabilitatea creata de dragostea lui pentru Nessie. O mintea - acum mai mult ca niciodata ar fi trebuit sa fie sincer si sa-i spuna adevarul. Dar pur si simplu nu stia cum sa o faca; i se parea putin ironic sa spuna doar asa, pur si simplu. Era cam aiurea daca statea sa se gandeasca, oricum ar fi spus-o. Nu gasea insa o modalitate prin care sa nu o socheze prea mult, de parca ar fi fost posibil. Renunta in cele din urma, ridicandu-se si lasand-o asezata pe buturuga rasturnata la pamant. Trebuia sa ii spuna adevarul si sa ii respecte decizia.

"-Trebuie sa stii ceva despre mine Nessie" incepu el, pe un ton serios.

• Il privi putin derutata. Nu stia la ce se referea; credea ca deja ii spusese adevarul si nu mai avea nimic de ascuns. Realiza abia cateva clipe mai tarziu ca Dave pomenise de Vindecatoarea castelului, asa ca facu ochii mari, asteptand. Tanarul intarzie insa sa continuie, asa ca ii lua mana intr-a sa si pastra linistea.

"-Haide, Dave" sopti aceasta, cu o urma de zambet in voce. Spera doar sa nu fie grav.

Tensiunea crestea cu fiecare clipa; voia sa afle ce se intamplase, dar nu indraznea sa tulbure tacerea. Ii era frica sa nu il faca pe Dave sa se inchida iar in el. Si asa ii luase o gramada de timp sa spuna ca simtea acelasi lucru pentru ea - si tot ea fusese cea care zisese asta. Deci mai bine tacea si il astepta.

• Habar nu avea cum sa inceapa asa ceva; lui Bell ii spusese pentru ca avea nevoie de ajutorul ei, dar lui Nessie cum sa ii zica? Lua o gura mare de aer si inchise ochii; isi elibera mana din cea a fetei si o privi in urmatoarele clipe.

"-Promite-mi doar ca nu ma vei judeca..prea mult" spuse el, cu parere de rau.

Vazu umbra de ingrijorare asternandu-se pe chipul tinerei si ofta iar; chiar trebuia sa faca asta, chiar daca presupunea distrugerea relatiei pe care o avea cu ea. Stia ca exista posibilitatea ca Vanessa sa inteleaga, dar era destul de redusa - credea el. Si totusi, avea dubii. Dar trebuia sa spuna ce se intamplase totusi - nu avea de ales...cel putin, nu acum.

• "-Ma sperii" spuse ea, pe un ton sec; nu intelegea de ce nu ii zicea odata si gata.

Se termina toata tarasenia si puteau reveni la discutia despre relatia lor. Insa realiza ca poate despre asta era vorba. Daca Dave nu vroia totusi sa fie cu ea? Daca Meredith era inca mai importanta?! Clatina insa usor din cap, inchizand ochii; nu, sigur nu era asta. Nu avea sa mai anticipeze niciodata gandurile nimanui. Era cea mai mare tampenie - iti faceai singur idei gresite pe care le pastrai chiar si atunci cand aflai adevarul.

"-Stii ca poti sa-mi zici orice" continua Nessie, cu aceeasi voce scazuta.

• "-Stii ca a fost o perioada la inceputul anului in care am lipsit? Si cand m-am intors am spus ca am fost plecat la Londra?" intreba el, incercand sa faca lucrurile mai usoare. Nessie dadu aprobator din cap, asa ca tanarul continua. "Nu am plecat nicaieri; am fost in Aripa Spitalului, intr-un separeu ferit de privirile elevilor care veneau acolo. Doar Bell si directorii au stiut."

Ii veni greu sa spuna ce se intamplase in continuare; dar era constient ca nu avea de ales.

"-Am fost muscat de un varcolac" spuse Dave, cu jumatate de gura. "Intr-una din vizitele in Padure. Si trebuie sa iau acea potiune, Lupus, inainte de luna plina pentru a evita transformarea. Dar bineinteles, exista multe complicatii" sfarsi el.

• Simti cum ii palesc obrajii si bataile inimii ii incetinesc; pentru o clipa simtise impulsul sa il intrebe daca nu cumva isi batea joc de ea. Insa se abtinu, constienta ca Dave nu ar fi glumit cu asa ceva. Si totusi, nu ii venea sa creada.

I se parea ilogic, absurd; de ce tocmai el? Era un tip minunat, un om cum mai rar intalneai la castel. Avea cele mai nobile trasaturi si principii morale. De ce tocmai el avea soarta asta?
    Se ridica, uitandu-se la chipul sau; era impietrit. Probabil nu mai putea spune nimic. Il imbratisa cu blandete, mangaindu-i suvitele de par saten. Inchise ochii si isi lasa capul pe umarul sau.

"-Asta nu schimba cu nimic lucrurile" spuse ea. "Nu e ca si cum ai vrut chestia asta".

• Se desprinse din bratele ei si o privi uimit; poate nu auzise bine.

"-Stii ce presupune asta? Stii ca sunt blestemat pe viata si as putea sa iti fac rau? Nu cred ca poti ramane cu mine, Nessie" spuse el, cu o voce ragusita. Pur si simplu se simtea bine ca ii spusese, si in acelasi timp distrus ca avea sa fie parasit. Nu voia ca Vanessa sa ramana cu el din mila, chiar daca nu avea nicio vina ca ajunsese in situatia asta. Nu ar fi fost corect; totusi, trebuia sa se convinga de ceea ce simtea si ea. Nu avea sa mai construiasca singur ideile celorlalti in propria minte.

• "-Si ce daca? Crezi ca imi pasa? Crezi ca dupa cat am suferit pentru ca nu puteai fi al meu voi renunta acum doar pentru asta? Dave, gandeste-te putin; nu are sens sa nu fim noi impreuna pentru ca tu esti varcolac. S-a intamplat si nu a fost vina ta. Si da, sunt constienta de ce presupune lucrul asta; dar asta nu inseamna decat ca am sa iti fiu alaturi si mai mult. E un motiv in plus pentru care sa te iubesc" raspunse ea, ridicand vocea.

Nu intelegea cum ii trecea prin cap un asemenea lucru; cum putea sa se gandeasca la despartire cand abia reusisera sa fie impreuna. I se parea cel mai irational lucru in momentul de fata; si nu, nu avea sa renunte la el.