Darkmark RPG Forum
O zi interesanta - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade)
+--- Thread: O zi interesanta (/t-o-zi-interesanta)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: O zi interesanta - Evelina R. Potter - 15 Jan 2012

Evelina se uita la Artemis cum cazu pe spate razand apoi fara a se supara . Isi dori sa nu rada dar nu se putu abtine asa ca schita un mic zambet .
Bataia cu zapada devena din ce in ce mai interesanta mai ales ca Artemis intreba cine avea curajul sa fie lovit de un bulgare de zapada. Cercetasa se spleca lua zapada si forma un bulgare apoi zise :
- Eu am curajul raspunse cercetasa ... Sau poate te lovesc eu prima zise ea zambind.
Amandoua fetele se uitau una la alta asteptand sa vada cine va face prima miscarea..

RE: O zi interesanta - Desiree Rose Goth - 16 Jan 2012

• Cercetasa inghiti in sec si se dadu cu cativa pasi inapoi cand auzi cuvintele rostite de Artemis. Poate ca altora le facea placere sa fie ingropati in zapada, dar cu siguranta nu si ei. Deja ii era dor de caldura ce se raspandea prin tot localul Trei Maturi si de sticla de Berezero care, din pacate, o terminase.

Nu ii prea placea zapada. Era, pur si simplu.. prea umeda. Si avea si cateva probleme cu echilibrul, deci o mica alunecare pe gheata nu era niciodata exclusa din ceea ce se putea intampla. Totusi, era multumita ca ceilalti Cercetasi se distrau. Ea era cam groaznica la gasit modalitati pentru a se distra.

RE: O zi interesanta - Artemis B. Ricardi - 16 Jan 2012

Artemis o asculta pe Evelina si fugi inapoi repede catre mormanul de zapada.Dupa ce ajunge la morman Artemis se puna dupa el pentru a nu fi lovita de cineva in timp ce ea facea bulgari pentru a-si lovi adversarul care era unul destul de curajos pentru a se intrece cu ea in bataia cu bulgari.Luo o bucata din zapada il lua in mana,il framanta si dupa aceea arunca cu putere catre Evelina ascunzandu-se dupa aceea.

RE: O zi interesanta - Julieta D. Thibault - 16 Jan 2012

Vazu ca celelalte cercetase se distrau pe cinste..si isi aminti de ziua cand il intalnise pe Valentino..chiar in acelasi loc se impiedicase si ea...Rose o vazu ca statea putin pe ganduri...dar observa ca numa ea nu facea nimic asa ca se hotara sa participe la micuta lor bataie cu bulgari.

Julieta lua un bulgare aruncandu-l catre Arti,apoi ascunzandu-se aceasta uitandu-se in toate partiile nestiind cine o lovise.Dar din spatele ei,Eveline o aruncase in zapada..impiedicandu-se si ea..cazand amandoua apoi incepand sa rada..
-Haide Rose..nu pierzi nimica daca intri umpic in zapada..zise cercetasa.

• Nu , chiar absolut nimic. Doar mica farama de demnitate pe care o mai am, se gandi Cercetasa, putin ironica. Ideea de a fi ingropata in zapada tot nu ii suradea, insa, avand in vedere ca toata lumea tinea mortis sa se alature si ea haosului.. nu prea avea de alea. Rasufla adanc, aerul rece invadandu-i plamanii. Spera ca nu va fi o experienta chiar atat de rea.
    - Bine, bine, m-ati convins, spuse ea, apropiindu-se de Cercetase. Sunt pregatita sa fiu tinta pentru bulgari, termina Desiree, cu un aer teatral.

Cercetasa rase uitandu-se la Rose..ii placea caracterul ei,chiar daca ei nu ii placea zapada..era imposibil ca sa nu se alature grupului...asa ca o auzi pe Rose cu replica "Bine,bine ,m-ati convins..sunt pregatita sa fiu tinta pentru bulgari"...cand auzise aceasta replica rase,deoarece fusese foarte convingatoare si amuzanta.
-Ei,nu inseamna ca,daca te alaturi esti tinta pentru bulgari ..zise ea,dar nu apuca de terminat bine caci Rose o lovi cu un bulgar..dar cercetasa fiind pregatita se intoarse cu altul..

Artemis se uita la cele doua cercetaese , Julieta si Rose , care dintr-o simpla vorba conversatie au ajuns la bataie cu bulgari.Arti statu putin pe ganduri si se gandi sa mai arunce si ea unul catre cele doua.Ce avea sa urmeze era ceva uimitor de amuzant , cand cele trei au inceput sa sa se bate cu zapada intre ele,iar celelalte cercetase cu care mersera la cafenea incepura sa arunce cu bulgari in ele.
-Va-ti facut curaj!zise Arti dupa care incepu sa rada.

• Incerca sa se fereasca de bulgarii pe care ii trimitea Julieta. De primul scapa, dar de urmatorii zeci cu siguranta nu. Bulgarii de omat o nimerira din plin, lasand-o cu rasuflarea intretaiata. Insa nu se lasa batuta. Riposta si ea cu o munitie mare de zapada. La un moment dat, pana si Artemis se alatura lor. Oamenii din Hogsmeade se opreau ca sa se uite la toti Cercetasii care se bateau cu bulgari de zapada cu expresii pline de uimire pe chipurile lor.
    Auzi cuvintele lui Artemis ca prin ceata. Isi simtea trupul amortit deja.
    - Asta nu e curaj, e curata nebunie, ii striga inapoi.

Artemis incepu sa rada.
-Hei fetelor nu vreti sa mai mergem undeva la o alta cafenea sau sa ne plimbam?
Arti admira ca de obicei peisajul care o facea sa simte mai fericita si relaxata ca niciodata.Artemis mai arunca cativa bulgari catre cercetase si le zise tare:
-Hei vreti sa mergem pe la Lorzii Mierii?Nu am fost niciodata pe acolo...voi cred ca ati mai fost...ce ziceti?le intreba Arti entuziasmata.

Cercetasa se uita la Artii..apoi statu pe ganduri si intr-un final zise cu un zambet cald pe buzele inghetate:
-Pai..cum vreti..haideti sa mergem.Am fost cu Rose acum ceva timp..si ne-am aprovizionat cu dulciuri..dar nu strica sa mai mergem odata.Bomboanele alea cu crema de ciocolata sunt splendide..adauga ea cu un suras cald.
-Voi ce ziceti fetelor?adauga ea..uitandu-se la cercetase.