![]() |
Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Curtea Interioara (https://www.darkmark.ro/f-curtea-interioara) +---- Thread: Just..an illusion [cu Ginny Alden] (/t-just-an-illusion-cu-ginny-alden) |
RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 26 Jan 2012 Ofta incet , muscandu-si destul de tare limba , privind-o atent.Nu mai intelegea nici el.Stia ca avea comportamentul ciudat si se schimba enorm de mult , dar nu avea ce face. ,, Stii ca poti sa iti scoti tatuajul nu? " intreba calm. Chiar se schimba brusc , dar incerca pe cat posibil sa nu se mai schimbe atat de des , macar in prezenta ei. ,, Si da stiam ca sunt imposibil , mi s-a mai spus " continua usor ironic. Mdea , o lua din nou pe aratura , dar nu avea ce face.Nu se putea abtine de nici o culoare cand venea vorba sa comenteze.Era mult prea incapatanat sa stea calm si sa nu zica nimic. Dar , totusi nu se chinuia atat de mult sa lase comportamentul lui atat de mult la o parte.Nu putea , avea orgoliul lui si nu se putea abtine chiar deloc , chiar daca stia ca avea sa o ia razna si cat de curand palma fetei avea sa faca contact cu obrazul lui. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 26 Jan 2012 Inchise ochii pentru cateva secunde si cand ii deschise se apropie de el cu pasi calculati si o privire ce ar putea ucide pe oricine. -Stiam si eu asta geniule! Doar ca este prea complicat ca sa incerc sa il sterg. Nici macar nu stia de ce se complica sa ii explice lui de ce naiba nu putea sau nu voia sa stearga acel tatuaj,in fond nici macar nu credea ca ar intelege mare lucru,dat fiind ca,cuvintele ei erau mai mult scuipate decat vorbite. -Si ma bucur ca ti s-a mai spus,eu ti-as mai spune-o de cateva ori. Cadn ajunse in fata lui il privii fix in ochi fara ca macar sa clipeasca. Era constienta ca privirea ei nu era prea frumoasa in momentul acela,insa nici ca ii pasa. -Asa ca nu incerca sa faci pe desteptul cu mine! RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 26 Jan 2012 ,, Defapt nu este complicat sa stergi un tatuaj , care nu il ai din nastere , asa ca ascult " spuse calm privind-o. Da , era mai inalt ca ea si iubea acest lucru.Putea ea fiind cu un an sau doi mai mare ca nici nu-i pasa , era destul de matur , defapt poate prea matur pentru varsta lui. Schita un mic zambet , continuand sa o priveasca. ,, Da-i drumul , spune-o de cate ori ai chef , nu ma satur sa iti aud vocea " spuse. Avea acel gen de personalitate care ii scotea pe altii din sarite , doar prin faptul ca el putea fi foarte calm si avea replica la orice .Foarte rar nu isi gasea o replica , dar acest lucru depindea si de ziua pe care o avusese. Acea zii fusese data dracu de dimineata .Se certase cu o gramada de lume si chiar cu prietenii lui , dar nu mai conta in momentul acela.Ei il cunosteau si stiau ca , cand ii sarea tandara nu era de bine , dar oricum nu mai conta in momentul acela , absolut nimic. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 27 Jan 2012 Ei bine acum chiar ca o facuse,si o facuse grav. Mana sa se ridica facand contact cu obrazul lui. Un plic rasunator se auzii in negura noptii si o urma rosie se vedea pe obrazul lui. -Acum mai esti si nesimtit? Poti fi mai mult de atat? Respira incet incercand sa se linisteasca practic nu rezolva nimic daca se enerva. Defapt nici macar nu trebuia sa il bage in seama,insa asa era firea ei. Ziua ei incepuse cat se poate de bine,exceptand unele chestii minore care oricum nu avea rost sa le dea atentie. Dar tipul asta stia la perfect cum sa o scoata din pepeni. -Are o incarcatura emotionala prea mare geniule! RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 27 Jan 2012 Cand palma ei facu contac cu obrazul lui , isi musca atat de tare limba incat ii amortise , doar sa nu injure.Isi stranse mana in pumn , abtinandu-se de la a comenta ceva si ramanand calm. Il ustura obrazul , dar pe o parte stia ca o meritase , chiar daca nu recunoastea acest lucru. ,, Si de unde dracu vrei sa stiu?Nu sunt clarvazator sa stii " spuse pe un ton rece. Ok , nu se astepase sa primeasca o palma si se multumea doar sa schiteze un mic zambet ironic. Tot nu avea cum sa il opreasca din a mai comenta.Ofta incet si o privi in continuare , fix in ochi. ,, Ce ar fi sa o iei mai usor si sa nu te enervezi pentru orice prostie? " continua pe acelasi ton distant. Era usor nervos , chiar daca nu arata acest lucru , era si cum de putea fi atat de calm?Nici el nu stia acest lucru , dar nici nu mai conta . Cel putin nu in acel moment. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 27 Jan 2012 Isi ridica din nou mainile spre cer exasperata uitandu-se la el cu furie. Nu stia de ce naiba isi mai batea capul cu el. Era ca si cum se hotara sa dreseze un papagal sa vorbeasca. -Ti-am zis ca este complicat! De ce naibii as spune ca e complicat? Ce voiai sa iti spun? Ca un tip de care am fost indragostita ca o nebuna a plecat lasandu-mi asta?! Voiai sa imi destainui toata viata? Esti patetic. Tipa ea scoasa la drept din tatani. Mai avea putin si scotea flacari pe nas si nimic mai mult. Nu stia cand degenerase totul atat de mult,dar o facea sa isi piarda mintile. -Si tu ce ar fi sa nu mai fi atat de arogant? Scoti oamenii din pepeni! RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 27 Jan 2012 Ramase usor uimit de spusele ei , dar nu comenta nimic pe moment , parca ceva il tinea sa comenteze in momentul de fata.Ce naiba era in capul lui?Sau ce era in capul ei? Ii venea sa o plesneasca ca facea ca o disperata , dar se abtinea ,pe cat posibil sa nu faca o prostie , sa se abtina din a face ceva ce mai tarziu ar putea regreta acest lucru. Isi dadu ochii peste cap si o privi intens in acei ochi ce mai aveau un pic si voiau sa il ucida. ,, Si ce ai vrea sa iti zic?Sa te compatimesc ca te-ai indragostit de un prost si dupa te-a lasat , pe deasupra ti-a mai lasat si un tatuaj ? Imi pare rau , dar nu sunt atat de sensibil " murmura calm. Mda , era atat de calm , incat stia ca va primi si a doua palma , dar nu avea cum sa reactioneze , nu acum cand ea mai avea putin si arunca un blestem asupra lui. Isi dadu ochii peste cap si mai facu un pas spre ea , micsorand distanta dintre ei doi.Ofta incet , privind-o calm in ochi , si prinzand-o usor de barbie. ,, Ar trebui sa te calmezi , pana ce nu vei face ceva sa regreti " spuse si ii dadu drumul. Stia ca el reactiona cum reactiona , dar ea cu siguranta facea ca o disperata. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 27 Jan 2012 Nu o ajuta cu nimic atitudinea lui atat de calma. Ba mai mult o scotea din sarite mai rau. Era ca si cum ii spunea ca Hogwarts-ul este in flacari si el ar da din umeri. Furia din ochii ei ardea mocnit iar palma ei facu din nou contact cu obrazul sau,de data aceasta fiind cel drept. Respira greu din cauza furiei ce incet reusea sa o domine. -Esti insensibil pana in in varful ultimului fir de par,observ si eu asta. Se apropie de el foarte mult,nasurile lor aproape ca se atingeau si ii simtea respiratia calda pe fata. Era atat de calm incat o facea pe ea sa explodeze. Erau doua firi total opuse asta se putea observa de la un kilometru. -Si ca sa vezi cat sunt eu de calma... Lasa fraza in aer departandu-se mai mult de el,si apoi o a treia palma facu contact cu obrzul lui. Se mai uita odata cu furie in ochii baiatului care ramasese perplex si se intoarse sa plece. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 27 Jan 2012 Simti acele palme si chiar nu se mai putu abtine.O prinse de mana inainte sa plece si o tranti pentru a doua oara in acea seara de primul copac.O privi atent si nervos de aceasta data , ridicand palma , dar punand-o pe copac. Nu era chiar atat de prost incat sa dea intr-o fata. ,, Nu sunt insensibil asa cum crezi tu , dar nu am de gand sa compatimesc pe oricine , mai ales ca ma plesneste pentru orice zic " spuse nervos. Continua sa o priveasca in ochi , ochii lui fiind mult mai intunecati si privind-o in continuare , la fiecare reactie.Era atat de nervos , incat chiar se abtinea sa nu ii arda o palma , sa ii vada capsorul acela frumos cum se intoarce la contactul cu palma lui , dar se abtinea.Isi facu mana pumn , pe copac si continua sa o priveasca. ,, Si inca un lucru , ai noroc ca nu sunt nesimtit si nu dau intr-o fata " continua pe un ton rece si distant. Chiar nu o intelegea.Il enerva atat de mult si era atat e calm si amuzat pana la urma de iesirea ei.Arata asemenea unui dragon , dar in momentul de fata nici ca-i pasa acel lucru.Isi dadu ochii peste cap , coborandu-si degetele pe obrazul ei , spre gat , strangand-o doar putin si privindu-l in ochii aceia ce il faceau sa isi iasa din sarite. ,, Uite doar o avertizare , daca palma ta mai face contact cu obrazul meu nu ma voi abtine " spuse cu un calm iesit din comun. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 27 Jan 2012 Ochii i se marira de soc cand se trezii trantita de un copac,mai ales ca palma lui era cat pe-aci sa faca contact cu obrazul ei si inima ii batu nebuneste mai sa ii iasa din piept. Ii vazu ochii aceeia arzatori si intunecati si inghitii pentru prima oara in sec. Insa cand ii simtii mana usor rece pe gatul ei strangand putin inchise ochii doar pentru o secunda. Nu ea nu avea de gand sa cada asa,nu in fata lui. Isi puse o mana peste a lui si deschise ochii,o indeparta brusc si apoi il impinse,privindu-l urat. -Nu,uite tu un avertisment... Spuse ea ducand mana la umarul unde avea tatuajul care mai avea putin si il simtea in flacari. -...daca ma mai atingi vre-o data o patesti,si rau. Palemele pe care le-ai primit azi vor fi doar inceputul. Nu ma calca pe nervi pustiule. |