RE: welcome to reality - Agnes Marie Lovel - 05 Apr 2012
- Ramase cu gura intredeschisa , privindu-l intr-un ochi pe baiat .
-Tu vorbesti serios ? intreba aceasta incepand dupa aceea sa rada in hohote . El chiar vorbea serios ? Daca da , atunci ea nu fusese pe faza .
-Ei bine nu pot . Daca prietenul meu ar auzi de asta cu siguranta s-ar supara ...minti aceasta .
Stranse cartea la piept dupa care il privi oarecum speriata , si se apropie putin de el . Ii intinse mainile , dupa care ii puse cartea in brate si o deschise la pagina respectiva . Lua bagheta si se preati sa o invarta din nou deasupra paginilor .
-Uite cum facem : eu iti dau cartea si tu imi spui ce vezi . Dupa care eu voi fi fericita . Hmm ? spuse roscata clipind des ca o somnisorica care vroia sa obtina ceva . Exact ca ea in momentul acela de altfel .
RE: welcome to reality - Meghan Wallace - 05 Apr 2012
- Rase scurt.Chiar ea ii spusese ca nu are prieten dar avea el asi in maneca asa ca se intoarse spre ea, zicand:
-Ei bine..da am zis eu ceva de o intalnire? Nu...si oricum parca ziceai ca nu ai prieten.Ce frumos stii sa minti, printeso!..continua el prinzand-o de barbaie a apoi sa o priveasca fix in ochi.
Avea o problema cu persoanele ce il minteau.Il disperau si nu vroia sa creada ca micuta asta roscata avea sa-l minta.Inghiti in sec ca apoi sa-i zmulga cartea din mana fixand-o cu privirea inchizand-o zicand:
-Facem altcumva! Pentru ca m-ai mintit..imi faci o favoare! Iesi cu maine maine seara..si mai vedem ce se intampla cu cartea.
O pusese sub brat vrand sa iasa din camera dar fu trantit brusc de un curent..sau de ceva pana in zidul peretelui.Se dezmetici greu punandu-si mana la frunte.
-Ce dracu?
RE: welcome to reality - Agnes Marie Lovel - 06 Apr 2012
- Se incrunta , tragandu-si barbia din mana acestuia si indreptandu-se catre cealalta parte a baii . Isi incrucisa din nou bratele la piept , arcuindu-si indraznet o spranceana .
-Am mintit atunci . Rase aceasta malefic . Acum ce mai crezi ? spuse din nou roscata . Se indrepta spre oglinda , sa-si aranjeze suvitele . Nu o interesa , ci doar vroia sa vada chipul baiatului in reflexia oglinzii . Nu avea ea treaba cu chestiile de genul acela. Se apleca putin sa-si lege sireturile .
-Cartea va ramane la mine ..spuse aceasta indreptandu-se spre baiat , incercand sa-i ia cartea de sub bart . Observa cum acesta fusese trantit de zid printr-o suflare . Esti bine ? Acea senzatie fusese ciudata . 3D cel mai posibil
RE: welcome to reality - Meghan Wallace - 06 Apr 2012
- -Tu ce crezi? continua el ca apoi sa-si puna o mana in cap incercand sa se dezmeticeasca. Nu prea avea probleme cu astea dar izbitura fu destul de brusca si dureroasa. Incerca sa se ridice sprijinindu-se de zid observand cum roscata incearca sa-i ia cartea. Furios se ridica si zise:
-Poti macar pentru un minut sa lasi dracu cartea si sa revii pe Pamant?! Monstrul sigur e pe aproape si tie iti arde sa te joci!..zise el furios indreptandu-se spre iesirea baii uitandu-se in stanga si in dreapta.Nu vroia sa fie rau cu roscata dar il scoase din sarite si acum avea nervii intinsi la maxim.
Aerul rece se simtea pretutindeni si isi lua hanoracul din cuierul de langa baie intrebandu-se de ce era acolo, dar ca apoi sa dea absent din umeri luandu-l pe el rapid ca sa nu mai simta frigul acela.
-Tine! Iti poti lua cartea inapoi daca tot aia te intereseaza!
RE: welcome to reality - Agnes Marie Lovel - 07 Apr 2012
- -Pai , nu spuneai tu ca esti dur si ca esti in forma ? spuse aceasta , privindu-l indignata . Isi stranse cartea in brate , la piept , dupa care adopta 'puppy-face' , dar fara sa se uite la el , deschise din nou cartea . Acum o privea numai pentru ea .
Se intoarse pentru un moment spre baiat , privindu-l zambind . De obicei , cand o persoana se supara pe ea , ei bine , ar fi trebuit ca ea sa se simta prost , insa acum parea destul de fericita.
-Te-ai suparat ? intreba roscata .Asta era inca o proba . Avea sa se supere mai tare de la intrebarea aceea sau sa-si revina ? Zambetul ii pieri fiindca se astepta si la ceva rau . Putea ca baiatul sa o intrebe ..ea nu plangea niciodata ? Adica ..nu avea nici-un motiv de a fi trista , de a fi ..serioasa de exemplu . Incerca sa-i capteze atentia baiatului , desi el era prea ..nervos ? Pana acum nu se pierduse cu firea de ce o facea tocmai atunci ?
RE: welcome to reality - Meghan Wallace - 07 Apr 2012
- Surase scurt cand aceasta parea interesata sau nu de soarta lui. Prima data i fusese in instinct sa plece dar se razgandi la gandul ca el nu era asa..si nu o putea lasa singura acolo. Bine, avea si partile lui rele cateodata dar nu trebuia sa le exteriorizeze acum. Inghiti in sec si se intoarse spre ea incercand sa-i raspunda.
Nu vroia nici sa-i raspunda rau dar nici ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Totusi prin minte i trecu o idee..dar nu stia daca sa o realizeze sau nu. Insa se incumeta chiar daca poate roscata s-ar fi suparat pe el.
Se apropie de ea incet privind-o in ochi, ca apoi sa o cuprinda de talia perfect si o trase mai tare spre el, zicand:
-Poate o sa fie invers dupa asta!..continua el inca uitandu-se la ea ca apoi sa se apropie incet de chipul ei lipindu-si buzele de ale ei..unindu-se intr-un sarut..pasional?
- Pentru moment se sperie de comportamentul brunetului , insa dupa aceea isi dadu seama ce intetiona sa faca. Pasi in retragere cativa pasi , sperand ca baiatul glumeste , insa acesta o apuca de talie tragand-o spre el . Cat mai aproape.
Isi intoarse privirea in alta parte , privind podeaua , sau peretii , insa chipul lui vroia sa-l evite. Se intoarse insa ..el era tot acolo . Ochii ii straluceau necontrolabil de tare , iar ea rosea de la o secunda la alta . Cum naiba intrase in asta ? Trebuia sa iasa ..insa el era prea puternic , iar ea prea firava. Acum ii simtea respiratia ..aerul pe care il expira izbindu-se de fata ei .
Il privi in ochi . Acum erau prea aproape unul de celalt . Tocmai ceea ce Agnes vroia sa nu se intample. L-ar fi vrut ca pe uun prieten foarte bun . Nici de cum ca pe un iubit , insa se parea ca el nu vedea asta . Era mult prea orbit de ea . De ceea ce se intampla si ce urma sa se intample.
Se parea insa ca baiatul nu mai avea rabdare . Buzele lor se unisera . Vorba vine . Isi pozitiona cumva mainile pe pieptul baiatului , concentrandu-si toata puterea in palmi , si impingandu-l pe brunet de langa ea .
-Termina!
- Se retrase in spate, facuse asta fix ca sa vada reactia asta. Nu simtea nimic pentru ea doar ca stia ca avea sa-l respinga. Era prea plina de ea si se vedea de la un kilometru. Nu avea cum sa aiba un prieten cu atitudinea asta de fatarnica. Totusi era frumoasa si roscata. Lui i placeau roscatele in special doar ca cele cu un temperament mai badgirl nu stricau niciodata.
Isi dadu o mana prin par ca apoi sa se uite la ea inghitind in sec, zicand:
-Uite vezi cum e sa te simti prost ca cineva te obliga sa faci ceva? Sau mai bine zis la mine a fost situatia ca vorbesti ca si cu o..carpa sa zicem si eu nu ti-am facut nimic. Am vrut sa-ti demonstrez cum e cand cineva se poarta cu tine cum nu vrei.
Ofta scurt uitandu-se la ea luandu-i cartea din mana zicand:
-Bine, sa revenim la cei important. O sa mai incerc odata dar asta presupune sa nu mai imi furi cartea din mana de parca o mananc, da?
- Nu considera ca ce spusese baiatul era , in totalitate corect . Se comporta cu el la ca si cu o carpa ? Dar .. Inchise ochii , privind nulul . Isi ridica privirea spre a lui , punandu-si mainile la buze .
-Iarta-ma ! Chiar nu mi-am dat seama . In ultima vreme sunt destul de incarcata si uimita , sa spun asa siii .. insa nu continua . Era bine asa . Mai bine tacea . Nu vroia sa intre intr-o belea.
Se apropie de el , pentru a-i putea da cartea si pentru a puteavedea si ea . Cel putin peste umarul sau . Se ridica pe varfuri ..se invarti in jururl lui , pentru a invarti bagheta deasupra paginilor. Acestea incepura din nou sa straluceasca , iar pe paginile ingalbenite de timp aparura din nou inscriptiile acelea stravechi si de neinteles.
-Hei! Nu vad ! striga aceasta , dar in zadar . Baiatul nu o mai auzea acum . Era ca intr-un fel de transa . Coma , mai bine spus . Astepta putin . Mai astepta . Inca cateva secunde . Un minut deja . Ce naiba faci atat ? spuse aceasta deodata , furioasa si ingrijorata smulgandu-i cartea a doua oara din maini.
- Surase scurt cand aceasta isi ceru scuze. Isi dadu ochii peste cap cand i tranti din nou cartea in fata ca apoi sa zica:
-Iti accept scuzele! Dar acum sa revenim la treburile mai importante decat scuzele...continua el pe un ton jos luandu-si rapid privirea de la ea.
Lua cartea in mana observand cum ea se tot roteste in jurul lui ca apoi sa maraie scurt incercand sa o potoleasca. Nu putea sa faca nimic daca ea se agita incontinuu. "Femeile astea.." isi zise in gand ca apoi sa ridice mana usor plasand-o pe carte.
Dintr-o data ochii i se facura din nou ca de pisica..spre un galben-auriu si intra din nou intr-o transa..sau mai bine zis coma? I aparura din nou acele imagini: Monstrul acela care il vazusera mai devreme..sau mai bine zis o potiune sau ceva in gen care il putea distruge..si cativa oameni care il creasera. Dar nu mai putea vedea nimic din cauza ca i smulse cartea din mana a doua oara. Nervos se ridica zicand:
-Esti nebuna sau ce ai? De ce nu ma lasi sa vad tot?!
|