Darkmark RPG Forum
Play by - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Play by (/t-play-by)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

RE: Play by - Vincent Thorbjörn - 16 Apr 2012

Alice, nici nu te-as vedea cu alt playby, si nu cred ca doar pentur ca te stiu de cand am venit cu ea Love

RE: Play by - Lexie Stryder - 17 Apr 2012

@Alice: din cate stiu eu, Miley are ochii caprui insa nu iti poti da seama pentru ca poarta lentile de contactThinking asa ca e bine oricum Finna)
Si nici eu nu te pot vedea altfel decat DemiLove

RE: Play by - Freyja Maegan Guðríðr - 17 Apr 2012

Nope, Miley are ochii albastri, nu stiu daca poarta lentile, dar stiu sigur ca ii are albastri Finna

RE: Play by - Kurt F. Malfoy - 21 Apr 2012

Mna,ma bag si eu pe aici.

Stiu ca v-ati obisnuit sa il pe Johnny ca play by (India,aminteste-ti cum ai facut cand ti-am spus,in gluma,ca as vrea sa il schimb) si credeti-ma ca si eu m-am obisnuit. E idolul meu si nu cred ca il voi schimba prea curand.
In ceea ce priveste fizicul,pot spune ca aveam nevoie de un om a carui ochi te atrag,care te hipnotizeaza pentru ca dragul de Kurt are ca arma secreta tocmai acel magnetism aparte. Si look-ul messy si ciudat.
Plus ca Depp joaca roluri diverse deci i s-ar fi putut potrivi oricum dar un ticnit ca si Kurt cred ca e cel mai ok. Singurul lucru pe care am vrut sa-l schimb e inaltimea. Personajul e mult mai inalt decat el in realitate.

@Cally: femeie,Selena,Eva,Sarah. Ma bucur ca te-ai hotarat. Nu te bate Isa,te bat eu daca o mai schimbi.
@Lexie&Ivy ( va iau la pachet) : Eu o vad mai degraba pe Ivy cu Taylor Swift si pe Lexie cu Kristen Stewart. Ma rog,voi stiti mai bine.
@ Isa: Nina,categoric.
@ Alice: Pastreaz-o pe Demi,crede-ma,ti se potriveste.

RE: Play by - Lexie Stryder - 21 Apr 2012

Deocamdata nici eu nu o vad pe Lexie ca si Taylor, insa voi vedea, nu sunt chiar hotarata ce play by sa imi pun Thinking oricum, deocamdata o tin pe ea,dar nu exclud ideea sa o pun inapoi pe Stewart =))

RE: Play by - Isolde du Maurier - 21 Apr 2012

Dude, faceti ca mine si nu va mai schimbati playbyul Finna
Sa mor io (=)))))))))))))))))))))))) ca numai pe India/Callysto imi vine sa o schimb intruna, insa gata, nu mai schimb pe nimeni [-(

RE: Play by - Isabella River - 22 Apr 2012

• Vedeti, maaa. Cool Cred ca sunt singura de aici care are un personaj fix. Whistle =)))))))))))

RE: Play by - Kurt F. Malfoy - 22 Apr 2012

Si eu,te rog. =)) Eu doar am zis ca mi-l schimb,nu am si facut-o. Finna It's such a big difference.

RE: Play by - Isabella River - 22 Apr 2012

• Oh, scuze. X_X Da, si Anca. [-x [-x In plus, sa fim seriosi, cand il ai pe Johnny, de ce ai vrea sa-l schimbi ? O.o =))))))

RE: Play by - Kurt F. Malfoy - 22 Apr 2012

vazusem un francez (Gaspard Ulliel) care aducea cu idolii din trecut.
dar eu am idolul modern,the perfect modern guy.