Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: and everything inside screams for second life... - Isolde du Maurier - 03 Jun 2012

tip: semnatura; si optional, avatar, dar sa nu fie cropat din semnatura ^^
imagini: revin mai tarziu cu imagini ^^
text: - (pot sa-l pun eu?)
altceva:surprinde-ma :>

Aaaand, daca poti, sa-i faci ochii verzi (in caz ca se vad Finna)

RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 03 Jun 2012

Imi place. Love

RE: and everything inside screams for second life... - Hayley M. Alden - 03 Jun 2012

tip: set
imagini: 1 2 3
text: crying for the moon
altceva: să aibă culori întunecate, mi-ar plăcea în mod special să fie ceva cât mai misterios

RE: and everything inside screams for second life... - Ema Snow - 03 Jun 2012

'Ai de capul meu, unde am fost de nu am postat pe aici? Finna
Revenind. Ai stil incredibil! Majoritatea semnaturilor tale au ceva misterios si "cald", chiar daca folosesti culori reci. Ok, am incercat sa spun in cuvinte si nu mi-a iesit Finna Asa ca te rog sa ma ierti daca suna aiurea, dar imi place tenta de "vechi si valoros" pe care reusesti s-o pui in lucrarile tale (mda... nu merge "vechi si valoros"... daca as putea sa-ti transmit gandul fara sa mai ciobesc ideea prin cuvinte, as fi perfect Finna )

De ce sa te las sa respiri lejer? Cand ai timp si chef...

tip: semnatura
imagini: 1 sau 2
text: You could never understand the demons that I face
altceva: Un multumesc dragastos Love

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 03 Jun 2012

* pentru moment nu mai accept cereriHeart. dupa ce am sa le fac pe acestea o sa dau drumul dinnou

@ema: heyyyHeart. vaai, ma bucur ca-ti plac si tie! si e chiar okay, am inteles ce vrei sa-mi spui, multumesc incaodata>Happywide< si o sa vina in curand cererile doar ca acuma saptamana asta o sa fie putin cam full pentru mine, si din aceasta cauza am pus un temporar stop la cereri, sa nu ma urati!

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 03 Jun 2012

stai chill, nu e mare chestia sa faci o pauza de la cereri din cand in cand, toata lumea stie cum e :-j >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Ema Snow - 03 Jun 2012

Da, eu una te urasc atat de mult incat imi vine sa te imbratisez Finna Calma ma frienda ^_^ Lex are mare dreptate, ascult-o >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Victor A. Olivier - 03 Jun 2012

Ah,Iris, eu am luat o pauza de cateva saptamani de cereri (desi o luasem pentru a ma perfectiona, si nu pentru ca se adunasera prea multe Finna ) , deci e logic sa te intelegem Finna

PS: here India

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 03 Jun 2012

ARLIN
[Image: 3pKHr.png] [Image: g6cqQ.png]
hm... nu sunt sigura daca iti va placea, dar sa-mi spui daca te nemultumeste ceva la elHeart

@lexie: yep, acuma am facut-o ca nu prea am timp de photoshop, that's allHeart si nu vreau sa tin persoane dupa mine, if you know what i meanHeart

@ema: come here, free huggies >Happywide<!

@victor: cum am mai spus, nu vreau sa tin persoane dupa mine, si am zis ca mai bine anuntBlush decat sa ma urati mai tare, dupa! Heart

RE: and everything inside screams for second life... - Cassie Turner - 03 Jun 2012

Geniala semnatura ruffus Love .