![]() |
intrebare si raspuns - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Gamers Arena (https://www.darkmark.ro/f-gamers-arena) +--- Thread: intrebare si raspuns (/t-intrebare-si-raspuns) |
Re: intrebare si raspuns - Kennya Allen - 07 Sep 2007 Cum adica sa pui mesaj la semnatura?Pai dai la profil,apoi la semnatura,iti scri mesajul acolo si dai trimitere... De ce Doamne iarta-ma trebuie sa lucreze astia de la Radet tocmai acum?Ca scot din sarite,iar capul meu mai are un pic si cedeaza Re: intrebare si raspuns - Ginny Malfoy - 07 Sep 2007 Ms, Hell! Te-nteleg ![]() De ce Doamne iarta-ma trebuie asculte vecinii, cu volumul dat la maxim, aproape in fiecare zi manele? (ce ma oftica ![]() Re: intrebare si raspuns - Kennya Allen - 07 Sep 2007 Cu placere...Pai ca sunt prosti.... De ce Doamne iarta-ma postocalele sunt portocalii? Re: intrebare si raspuns - Ginny Malfoy - 07 Sep 2007 Pentru k... am sa-ti spun o poveste. A fost odata ca niciodata, intr-un sat, un om tare sarac. Si asa, mergea el odata prin padure. Si la un moment dat vede un iepure. Cum era el cam idiot, se gandi k l-ar putea prinde, ca apoi sa il friga si sa manance si el ceva. Si normal k n-a putut. L-a fugarit vreo 2 ore, dar s-a lasat pagubas. Si deodata a vazut pe jos un fruct tare ciudat portocaliu. L-a luat si a mers pana a ajuns in oras. L-a dus la targ si a vrut sa-l vanda unui om acel fruct. Si omul l-a intrebat: - Dar cum se numeste acest fruct? Si de ce e portocaliu? - Poi... pentru k a plouat cu o ploaie galbena pe el. si se numeste... portocala Sper k te-ai lamurit (apropo... eu am facut povestea) De ce Doamne iarta-ma trebuie sa mananc morcovi? Re: intrebare si raspuns - Kennya Allen - 07 Sep 2007 Foarte draguta poveste ta ![]() ![]() Si trebuie sa mananci morcovi ca sa te mentii sanatoasa...Mie imi plac... De ce Doamne iarta-ma inca ma mai comport ca un copil de 5 ani? Re: intrebare si raspuns - Ginny Malfoy - 07 Sep 2007 Poi ti-am zis k era idiot Poi si eu ma conport k un copil de 5 ani aproximativ ![]() De ce Doamne iarta-ma trebuie sa dau mereu eu mancare la pisici?? (mentionez k in timp ce sora mea sta la calculator) Re: intrebare si raspuns - Kennya Allen - 07 Sep 2007 Pai ca sa faci tu treaba grea...Si ea sa sta comfortabil la calqu.... De ce doamne iarta-ma trebuie ca episoadele din Naruto sa se termine cand este totul mai interesant? Re: intrebare si raspuns - Fleur - 07 Sep 2007 k sa ne tina pe noi in suspans pana a daoua zi knd va veni ceva ji mai interesant ji asa pana knd se termina totul ![]() dc nu ai vrea sa te intorci la scoala? Re: intrebare si raspuns - Kennya Allen - 07 Sep 2007 Din cauza orei de matematica...Si episoadele din Naruto apar o data la o saptamana.As vrea eu unul pe zi ![]() ![]() ![]() Care este marca ta preferata de chipsuri?(gen chio chips,lais samd) Re: intrebare si raspuns - Fleur - 07 Sep 2007 lais. dar defapt eu vad vro 4 pe zi (ep din naruto). petrecerile organizate de prietena ta sau mersul la club q tirpii din gasca? (sa nu va ganditi la ceva k nu merg la club. nu am 14 ani ink) |