Darkmark RPG Forum
intrebare si raspuns - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Gamers Arena (https://www.darkmark.ro/f-gamers-arena)
+--- Thread: intrebare si raspuns (/t-intrebare-si-raspuns)

Re: intrebare si raspuns - Kennya Allen - 07 Sep 2007

Cum adica sa pui mesaj la semnatura?Pai dai la profil,apoi la semnatura,iti scri mesajul acolo si dai trimitere...

De ce Doamne iarta-ma trebuie sa lucreze astia de la Radet tocmai acum?Ca scot din sarite,iar capul meu mai are un pic si cedeaza

Re: intrebare si raspuns - Ginny Malfoy - 07 Sep 2007

Ms, Hell!

Te-nteleg Smile Poi isi fac treaba
De ce Doamne iarta-ma trebuie asculte vecinii, cu volumul dat la maxim, aproape in fiecare zi manele? (ce ma oftica Love)

Cu placere...Pai ca sunt prosti....

De ce Doamne iarta-ma postocalele sunt portocalii?

Pentru k... am sa-ti spun o poveste.

A fost odata ca niciodata, intr-un sat, un om tare sarac. Si asa, mergea el odata prin padure. Si la un moment dat vede un iepure. Cum era el cam idiot, se gandi k l-ar putea prinde, ca apoi sa il friga si sa manance si el ceva. Si normal k n-a putut. L-a fugarit vreo 2 ore, dar s-a lasat pagubas. Si deodata a vazut pe jos un fruct tare ciudat portocaliu. L-a luat si a mers pana a ajuns in oras. L-a dus la targ si a vrut sa-l vanda unui om acel fruct. Si omul l-a intrebat:
- Dar cum se numeste acest fruct? Si de ce e portocaliu?
- Poi... pentru k a plouat cu o ploaie galbena pe el. si se numeste... portocala

Sper k te-ai lamurit (apropo... eu am facut povestea)

De ce Doamne iarta-ma trebuie sa mananc morcovi?

Foarte draguta poveste taFinna...Dar....hmmmThinking...N-am inteles..Adica e portocaliu ca a fost poluat cu ploaie galbena?
Si trebuie sa mananci morcovi ca sa te mentii sanatoasa...Mie imi plac...

De ce Doamne iarta-ma inca ma mai comport ca un copil de 5 ani?

Poi ti-am zis k era idiot

Poi si eu ma conport k un copil de 5 ani aproximativFinna Si poate pentru k e mai frumos sa fi copil
De ce Doamne iarta-ma trebuie sa dau mereu eu mancare la pisici?? (mentionez k in timp ce sora mea sta la calculator)

Pai ca sa faci tu treaba grea...Si ea sa sta comfortabil la calqu....

De ce doamne iarta-ma trebuie ca episoadele din Naruto sa se termine cand este totul mai interesant?

Re: intrebare si raspuns - Fleur - 07 Sep 2007

k sa ne tina pe noi in suspans pana a daoua zi knd va veni ceva ji mai interesant ji asa pana knd se termina totulTounge

dc nu ai vrea sa te intorci la scoala?

Din cauza orei de matematica...Si episoadele din Naruto apar o data la o saptamana.As vrea eu unul pe ziLoveLoveLove

Care este marca ta preferata de chipsuri?(gen chio chips,lais samd)

Re: intrebare si raspuns - Fleur - 07 Sep 2007

lais. dar defapt eu vad vro 4 pe zi (ep din naruto).

petrecerile organizate de prietena ta sau mersul la club q tirpii din gasca? (sa nu va ganditi la ceva k nu merg la club. nu am 14 ani ink)