![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Re: Rottweiler - Alice Morris - 17 Jun 2010 dca voi spuneti "pe cuvant de cercetas" eu ce ar trebui sa zic "pe cuvant de astropufa" filosofica intrebarea scuze de OFF Re: Rottweiler - Isabella River - 19 Jun 2010 Deci ii urasc serviciul lui tata. Adica.. nu serviciul [ e unul frumos si respectabil ] dar programul. Uitasem ca astazi e de servici de zi.. Si credeam ca mergem sa o luam pe Jennutza.. dar.. mna.. vina mea.. trebuia sa vorbesc cu el din timp.. Oooh.. am o mica problema.. Jenna are acum.. 4 luni [ si abia pe 5 iulie implineste 5 luni ] Iar mama mea vine pe 13 iulie.. ma intreb.. cum se va comporta Jenna cu ea.. Pentru ca nu mai este chiar un pui.. Stiu ca daca va vedea ca nu e.. straina pentru mine si tata va fi ok.. dar.. mna.. Daca poate cineva sa-mi spuna.. care are un rott.. [ desi stiu ca nu e mare chestie.. :-j era o problema maare daca Jenna avea mai mult de un an.. O.o atunci era ceva :-s dar asa.. ] Re: Rottweiler - Kasumi Mikoto - 19 Jun 2010 mmm... Pai... Ai dreptate. Daca pentru tine si tatãl tãu mama ta e, cum s-ar zice, de-a casei, Jenna o sã înghita situaþia si o sa se acomodeze... Pe de altã parte, daca ar fi avut mai mult de un an, ar fi trebuit sa ii dai mamei tale o armura. Cel putin pe cand avea tata rottweiler(si avea un an si ceva) nu suporta sa ,a vada de mana cu tata. Si nici fara el nu ma inghitea prea bine. Re: Rottweiler - Isabella River - 19 Jun 2010 Exact asta credeam si eu, Rain. Re: Rottweiler - Isabella River - 27 Jun 2010 OFF: Nu se considera dublu-post, right? ON: Tocmai m-am intors de la tara. Si nu ma asteptam sa se intample atat de multe. Mai intai va voi pune cateva poze si apoi va mai zic una alta despre Jennutza. Si din nou, trebuie sa imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor.. Mi-am uitat aparatul foto acasa asa ca.. am facut cateva poze cu telefonul. Ok, cam astea ar fi cateva dintre poze. Cele mai reusite. Si.. in legatura cu ce s-a intamplat. 1. Jenna si-a intrat in rolul de ''vanator''. Am mers pana la matusa mea care locuieste alaturi si are pui de gaina. Oh, God, daca ati sti cum statea la panda. La un moment dat, unul din pui s-a apropiat. Jenna s-a ridicat, s-a incruntat [stiti voi expresia] si-a incordat muschii si pentru cateva minute a parut ca nu mai respira. Apoi.. un salt si puiul.. mna, am oprit-o eu chiar inainte sa il omoare. Nu puteam sa o las sa faca asta. Dar.. pe bune, era.. adica inainte nu facea asa. Acum ca mai crescut putin, nici sa nu auda de pui de gaina. Cat despre latrat.. are un latrat atat de.. nu stiu, autoritar si gros. Nici nu-ti vine sa crezi ca are numai 4 luni si ceva [ei na, aproape 5]. Sunt.. mandra de ea. 2. Un vecin de acolo are un pechinez.. Frate.. e culmea cainele ala. Il urasc pur si simplu. Stiti cum se spune.. ''mic si rau''. Tatal meu avea sa ii dea niste bani asa ca s-a dus pana la el in curte si l-a chemat. Jenna a mers dupa el, si pechinezul era liber. Ala a tot inceput sa latrwe, Jenna nimic. Statea pur si simplu si se uita la el. Apoi, pechinezul [vai, cat ii urasc ![]() Anyway.. s-a oprit pana la urma, si sunt mandra de asta pentru ca.. ma asculta. Atat pe mine cat si pe tata. Daca ii spunem sa se opreasca din ceva, se opreste. Acum.. astept sa vina mama sa vad cum se comporta cu ea, desi nu-mi prea fac griji. Daca avea mai mult de un an, cum a spus si Rain, era o problema.. Acum vad si eu cat m-am intins pe aici. Sper ca nu v-am plictisit prea mult. ![]() Re: Rottweiler - Bell Evans - 27 Jun 2010 ce mare s'a facut si ce draguta foarte foarte scumpica ma rog, si ascultatoare ai noroc, Issa, ca va asculta in asemenea situatii Re: Rottweiler - Isabella River - 27 Jun 2010 Pfai, nici sa n-aud ca nu ma asculta. De batut nu putem sa o batem, ce naiba, nu suntem idioti. Dar.. chiar daca am face-o nu prea ar conta. La ce structura fizica are.. Cum am spus.. Rottweileri se pot considera imuni intr-o foarte mare parte la durere. Dar bataia nu intra in discutie. Nici eu si nici tata nu am putea face asa ceva. E caine. E normal sa nu asculte tot timpul. Dar macar in majoritatea situatiilor de acest gen speram sa ne asculte. And.. thanks, Bell. Fasola mea. ![]() Re: Rottweiler - Samantha Hawkins - 27 Jun 2010 Ah, puiutul tau de Rott e super acump Te-ai gandit vreodata sa urmaresti pe N.G. "Cezar si Cainii" ? Anyway, Tottweilerii sunt caini de paza, intotdeuna vor fi mai impunatori, mai temperamentali. Desigur, daca al tau socializeaza destul nu ar trebui sa fie ceva rau. App, nu il omora in niciun caz, dar i-o platea cu varf si indesat, de regula cand un cainie il ignora pe altul cum ai descris tu, inseamna ca e tensionat si ca il va readuce la tacere la un semn. Apropo, superbe pozele cu aparatul, il reglezi inr-un anumit fel sau e el bun? Iti ies artistice Re: Rottweiler - Isabella River - 27 Jun 2010 Multumesc, Sam. Pai, chiar mai urmaresc uneori cu tata. [btw, imi poti spune, daca stii, cam pe la ce ora si in ce zile este ''Cezar si cainii'' ? pana acum am urmarit din intamplare, ca sa spun asa, dar tipul e genial. am vazut ce a facut intr-un episod cu un labrador foarte agresiv] Da, normal, stiu ca mereu va fi asa, nu am ce sa ii fac. [cineva zicea ''eu vreau ca rott-ul meu sa fie bun, nu rau'' la care a trebuit sa ii spun ca nu se poate. un rott va fi intotdeauna mai agresiv, pentru ca e facut sa lupte]. Multumesc mult pentru ce mi-ai spus.. Nu stiam faza cu ''daca il ignora..'' etc. etc. Destul de interesant. Nu, nici eu nu cred ca il omora. Am spus asa, vorba vine. Aparatul.. nu. E el bun. ![]() Btw, ai si tu un Rott, cumva? ![]() Re: Rottweiler - Samantha Hawkins - 27 Jun 2010 Cu placere Nope, n-am Rott, am doar un perus nezburator Dar animalele imi sunt un hobby si mi-a placut sa citesc despre ele cand eram mica...ma rog, acum eciclopediile stau prafuite pe undeva printr-un sertar. In schimb am mai vazut Rottweileri, si da, un caine care avertizeaza ca ataca este cel ce sta teapana, cu capul intr-o parte sau lasat in jos, care sta rezervat si nu te privste in ochi. Asta pe langa maraiturile pe care le poate interpreta toata lumea. Jenna nu-i ca pechinezu' (vai, nici mie nu-mi prea plac rasele mici, tremura mai ceva ca piftia, serios xD ), stie ea ce face, isi apara stapana Cred ca se gasesti filmulete si pe youtube. Termenul e "Dog whisperer". Eu am vazut numai in romana, e interesant, dar nu am caine. |