![]() |
A new hope - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: A new hope (/t-a-new-hope) |
Re: A new hope - Sophia Mason - 27 Jul 2010 da... sincer... acum nu mai conteaza cine moare LUke si Edward ma enerveaza deci din partea mea poti sai macelaresti cu bestialitate Peter.... mna... o fi el personaj bun... dar nu prea ma atinge la corazon.. si alte personaje majore nu mai exista deci.... la final nu vor mai fi decat Lisa si Josh Re: A new hope - Bell Evans - 27 Jul 2010 ehh, nuj inca cine moare si cine traieste atiu doar ca in juma de ora plec Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 27 Jul 2010 O sa ne fie dor de tine Bell Si de nexturile de la ficul tau ![]() Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 30 Jul 2010 Si acum ca ai venit putem primi next? Am fost cuminti in absenta ta ![]() Re: A new hope - Bell Evans - 30 Jul 2010 am scris 3 capitole cat am fost la bunici si cum mi'a cerut Al, sa'i povestesc in detaliu "Cu un pix rosu pe un caiet vai de capul lui" trebuie sa le copii intai pe comp..dar poate va pun partea I din urmatorul capitol, daca vrea cineva sunt cam obosita, dar daca sunt cereri, pun prima parte Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 30 Jul 2010 Normal ca sunt cereri Eu cer,tu ceri,Al ceri,Sophy cere,Bella cere,Helena cere...tot forumul cere Asa ca misca-ti degetelele pe tastatura mai repede Re: A new hope - Bell Evans - 30 Jul 2010 ok..dar va anunt ca e scurta prima parte si tata a zis ca vrea el la comp, deci pana la 9.30 sper sa reusesc sa o scriu Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 30 Jul 2010 Da,da,da Next Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 30 Jul 2010 Normal ca vrem next Bell Sper sa reusesti sa scrii pana la 9.30 Re: A new hope - Bell Evans - 30 Jul 2010 Capitolul 17 ~ Ganduri Part I – Inainte de apus [Stephan] O voi pierde! Gandul asta imi trimitea de fiecare data cate un fior rece pe spate. Eram constient ca va veni clipa cand o voi parasi, cand il voi lasa pe Josh sa aiba grija de ea. Si poate asa era mai bine. In fond, el era iubirea ei. Si stiu ca se gandea intotdeauna la el, chiar daca nu mi’o spunea. Eu eram doar un mijloc de a se separa cate putin de lumea ei interioara, unde Josh era inca alaturi de ea. Data de 20 ianuarie parea mai aproape ca niciodata. Era mijlocul lui decembrie deja, deci mai aveam doar o luna..Nu vroiam sa renunt la ea, dar vroiam sa renunt la viata. Trebuia sa aleg, iar decizia mea fusese luata deja. Josh avea sa imi tina locul, avand in vedere ca vroiam sa il aduc inapoi. Iar Lisa isi va relua viata pe care o avuse inainte ca eu si Luke, insotiti de Edward sa intram in ea. Inainte ca moartea sa ii fure cea mai buna prietena.. Disparitia lui Ashley fusese deja o lovitura foarte mare pentru Lisa..iar moartea mea avea sa fie una la fel de puternica. Insa intoarcerea lui Josh va compensa toate aceste lucruri..Sau cel putin asa vroiam sa cred.. Un ciocanit timid la usa ma trezi din ganduri. “-Intra!” am strigat eu; ma rugam sa nu fie Luke..dar stai, Luke nu bate niciodata la usa! Lisa intra in camera, furisandu’se timid pana ce ajunse langa pat. Se cuibari la pieptul meu si ofta incetisor. Practic, isi petrecea intreaga zi la mine acasa..uneori si noptile..Dupa intamplarea cu Ashley nimeni nu indraznea sa ii ceara socoteala, dar pe mine nu ma deranja. Avea obrajii umezi, semn ca plansese..iar.. “-Iar s’a luat Luke de tine?!” am intrebat’o eu, mangaind’o incet pe umar. ½-Nu½ murmura ea, ridicandu’si privirile spre chipul meu. In ele se citea amaraciunea. Iar acum, cand ma hotarasem sa o parasesc si eu, privirile mele ma puteau usor da de gol. Pentru ca aveam de gand sa plec dupa Craciun, sa ma pregatesc pentru data de 20 ianuarie.. “-Lisa, treb uie sa iti spun ceva” i’am zis eu. Daca tot trebuia sa plec, aveam sa i’o spun de pe acum. “-Hmm?!” murmura ea, ridicandu’se. ½-Eu trebuie sa plec dupa Craciun..dar ma voi intoarce de ziua mea½ am continuat eu, urmarindu’i reactia. Ma privi cu ochii mari, dupa care se ridica in graba de pe pat si pleca din camera. Tranti usa in urma ei. Ok..la asta chiar nu ma asteptasem.. ___________________ Atat in seara asta partea a doua o primiti maine stiu ca e scurt.. |