Darkmark RPG Forum
❥ My fairytale - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: ❥ My fairytale (/t-%E2%9D%A5-my-fairytale)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: ❥ My fairytale - Jennifer L. Campbell - 22 Oct 2011

Imi pare bine ca ti`ai reparat calculatorul si rau pentru fonturi si texturi Sad oricum ti`a iesit foarte frumos setul >Happywide<

RE: ❥ My fairytale - Hayley M. Alden - 23 Oct 2011

Multumesc tuturor pentru aprecieri>Happywide<!

Mel, ti-am terminat setul, si desi m-am chinuit o gramada, tot nu sunt multumita de elThinking:

[Image: 94113040.png] [Image: sig1hy.png]

RE: ❥ My fairytale - Melisse Y. Carter - 23 Oct 2011

• Setul este fabulos Love Totusi, cred ca ceea ce nu se asorteaza foarte tare e ca [,] culorile nu se asorteaza foarte bine. Sunt prea sufocante, din punctul meu de vedere, iar tipa nu are acelasi ton de culoare.
    Iar textul nu se asorteaza mai deloc cu culorile, deoarece nu este pe nicaieri alb sau gri, sau ceva foarte sralucitor.
    Asadar, iti sugerez, daca vrei desigur, sa incerci varianta alb-negru. Apoi mai reglezi putin culorile si va iesit si mai genial Love sau cel putin asta cred eu Thinking Incearca si tu si vezi daca iti place Thinking?

Multumesc mult din nou pentru set! >Happywide< il port de indata ce hotarasc cu sis sa ne schimbam signurile Blush

EDIT LATER: Eiiii, a doua varianta este excelenta! LoveLoveLove Multumesc mult!Kiss

RE: ❥ My fairytale - Hayley M. Alden - 23 Oct 2011

Alte variante si pe alte culoriThinking:

[Image: 15qwz7m.png]

[Image: sig2rg.png]

RE: ❥ My fairytale - Melisse Y. Carter - 23 Oct 2011

Beautiful! >Happywide< multu' ! Kiss

RE: ❥ My fairytale - Rosalie Vivienne Alden - 23 Oct 2011

Ultimul set e superb! Bigeyes Ai ajuns sa le faci minunatLove si acum tin minte primul set care mi l-ai dedicat mie,primul pe care l-ai facut...! 8-> :-< Superb. Love toate variantele sunt superbe,de fapt. Love

RE: ❥ My fairytale - Isolde du Maurier - 23 Oct 2011

Imi plac mult ultimele doua seturi, parca ai evoluat cat timp nu ai avut calculator Finna

RE: ❥ My fairytale - Tora Chang - 23 Oct 2011

Chiar daca ti-ai pierdut uneltele, Sad nu ti-ai iesit din manaSmile
Ultima semnatura ti-a iesit superb.

RE: ❥ My fairytale - Veronique A. Dupont - 24 Oct 2011

(22 Oct 2011, 16:01)Hayley M. Alden Wrote: India, dupa o pauza cam mare, am reusit sa iti refac setul (scuze ca a durat atat, am avut o problema cu calculatorul Happywide):

[Image: av1ax.png] [Image: sig1uo.png]

Scuze ca a iesit asa naspa, insa am pierdut toate fonturile si texturile X_X.
  • Genial. Am vazut ca ai evoluat mult si as avea si eu o comanda Blush
    IMAGINE && IMAGINE
    the price of beauty

RE: ❥ My fairytale - Hayley M. Alden - 28 Oct 2011

Ronnie, ti-am terminat semnatura: Imi pare rau daca a iesit atat de urata!

[Image: ronnieav1.png] [Image: ronniesig1.png]

Promit ca o sa ti-o refac curand.