![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Re: Rottweiler - Isabella River - 04 Jul 2010 Nu se vede mai deloc bine in poze ca era intuneric.. Maine promit ca va pun poze mai reusite. ![]() Re: Rottweiler - Isabella River - 05 Jul 2010 OFF: Va rog sa ma iertati pentru dublu-post, insa daca dadeam edit nu vedea nimeni.. ON: Jenna sta cu lesa in gura acuma si se uita la mine dand din coada. Cred ca o sa ies cu ea putin. Dar inainte.,. sa va pun primele poze facaute acum.. jumatate de ora.. ~ Jenna Vom CuÂșnir House ~
That's a real Rott. ![]() Frumusica, nu? ![]() Asta ca sa vedeti cat am mai crescut. ![]() Ia sa mai pap eu putin.. ![]() Hihi.. ce canta Luna.. ![]() Portret de Campioana.. ![]() ![]() Ce poze artistice, dom'le.. ![]() ''Cineva se uita intr-o parte.. altcineva in alta parte.. Total opuse..'' But friends. ![]() Cu stapana.. ![]() Am auzit ceva.. ![]() ![]() Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 05 Jul 2010 It's so cute ![]() Re: Rottweiler - Bell Evans - 05 Jul 2010 sunt superbe, Iss cel putin aia cu voi 2, nuj care e mai frumoasa fasola si Rott'ul ei foarte draguta mai vrem poze Re: Rottweiler - Helena Daphne Rose - 05 Jul 2010 Ce sweet e Jenna Si mie imi place poza cu voi doua Una se uita intr-o parte , cealalta in alta ![]() Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 06 Jul 2010 Ce tari sunt pozele Vreau sa o vad si eu live =(( Re: Rottweiler - Bell Evans - 06 Jul 2010 prea tari e superba imi place aia in care iti da labutza yuu, o iubesc pe Jenna ta si pe stapana, fasola mai vrem poze Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 06 Jul 2010 Exact Jenna rullz Si tu cu ea sunteti perfecte Vreau sa o vad live Cred ca am mai spus asta inca odata Dar oricum , o vreau pe Jenna ![]() Re: Rottweiler - Isabella River - 06 Jul 2010 All right. Restul pozelor. Astazi Jennutza mea a implinit 5 luniiii.. [ Love you, my friend.. ] ~ Jenna Vom CuÂșnir House ~
![]() Jenna: Arr.. nu te apropia de stapana mea ca te fac stropitoare. ![]() Isa: Bravo, Jennutza.. Andrei: Waa.. nu-i corect.. se duce numai la tine.. Denisa: Normal ca la ea se duce, bah. E stapana ei. Jenna: Si imi iubesc stapana.. ![]() ![]() Jenna: E bine sa te odihnesti in fata blocului.. ![]() Isa: Bravo, iubitaa.. Jenna: Iiiip.. ![]() ![]() ![]() Jenna: La bunica. Iss.. da-mi si mie niste apa.. ![]() ![]() Friends.. P.S. - Ii iubesc laboantzeleee.. ![]() Somnik.. ![]() Like.. her. ![]() Jenna: Afaraa.. cu stapanaa. ![]() ![]() ![]() Jenna: Hey.. wow. Tu? Tu imi faci poza?! Vezi sa nu sar pe tine, bah, baiete.. Sunt gata de atac oricand.. Si.. parca tu m-ai calcat pe coada acum ceva timp, nu? :-w [Poza by Andrei ![]() ![]() I love this photo. ![]() Andrei: Pune-i cornitze. Isa: Daa.. Jenna: Bah, baiete, tu vrei sa te dobor aici? Ce noroc ai ca ma tine stapana.. Dar.. Iss.. tu de ce il asculti?! ![]() ![]() I love you, my best friend.. ![]() Asta e preferata mea.. ![]() Ne pregateam sa jucam ''Killer Preda-te''.. Si asteptam cartea mea.. Iar Denisa s-a hotarat sa-mi faca si o poza.. ba pardon.. sa ne faca.. ![]() Jenna: Ma odihnesc.. ![]() ~ Never let you go, my friend.. ~ Re: Rottweiler - Isabella River - 06 Jul 2010 Pai ieri Alina a trecut pe aici prin cartier si a vazut-o. Paai, astazi my daddy e la datorie.. aa.. scuze, e la servici. Deci, astazi nu. Sa vedem cum e vremea si poate o mai aduc in oras, Bells. Si.. thanks, Bell. O sa mai pun poze cu ea. 8-> |