Darkmark RPG Forum
Teze unice - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Teze unice (/t-teze-unice)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Re: Teze unice - Hermione McGonagall - 12 Dec 2008

Eu am luat la romana 9.30 adica 9.Dar la mate mi-e teama ca nu o sa iau o nota extraordinara.l

Re: Teze unice - Charlotte Ambrosine - 12 Dec 2008

Felicitari tuturor >Happywide<
Din pacate, cu mine are ceva profesoara de la clasa
Daca nu imi scadea aiurea cu siguranta luam mai mult
Cum va puteti imagina ca cealalta profesoara mi`a pus mai mult decat ea?Finna
Asa ceva nu mi se pare normal, mai ales ca tuturor ea le`a dat mai mult

Re: Teze unice - Julia Lilith Potter - 21 Dec 2008

Anny, asa mi s-a intamplat si mie la romana. Profesoara de la clasa mi-a pus 9.50 si corectorul II, 9.60. Si-am luat 9.55.

La mate, in schimb, nu prea au avut unde sa-mi scada. Am luat 10 in cap. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de febra asta senseless a tezelor.. in vacanta, pot ,in sfarsit, sa ma relaxez

Re: Teze unice - Briana Brighton - 21 Dec 2008

S-au terminat in sfarsit tezele de pe semestrul 1. Dupa cum am mai spus, la romana am luat 10 curat. La matematica am luat 9.95 Proful de la clasa mi-a dat 9,90, iar celalalt mi-a dat 10....
La geografie s-au afisat vineri rezultatele si din fericire am luat 10 curat si aici.
Imi pare rau ca din cauza a 0.05 sutimi pe care le-am pierdut la mate(chiar materia la care ma pricep cel mai bine dintre cele 3 Finna... au fost prea usoare subiectele, ca sa le dau atentie ), nu am reusit sa am o linie de 10 curat....

Re: Teze unice - Alina Potter - 21 Dec 2008

Pai eu am luat 10 curat la mate si la romana am luat 9.55 imi venea sa ma spanzur cand am aflat ce nota mica am luat la romana

Re: Teze unice - Raizen Isildur - 21 Dec 2008

Alina Potter Wrote:Pai eu am luat 10 curat la mate si la romana am luat 9.55 imi venea sa ma spanzur cand am aflat ce nota mica am luat la romana Finna

Toci...

Re: Teze unice - Hermione McGonagall - 21 Dec 2008

Raizen sunt de acord cu tine.Scuze fetelor,dar cat ati invatat?Pe bune,in curand va veti pierde mintile.Am o intrebare-voi va distrati?Iesiti undeva cu parintii,cititi vreo carte?Nici prea multa invatatura nu este buna.Eu am numai 9 si 10 la aproate toate materiile,exceptand matematica-care nu prea imi place,romana-unde am o profa super tampita si imi da numai 8 si 9 si istoria-care nu imi place absolut deloc,dar eu nu stau cu nasul in carti 24/24.Eu invay in clasa in timpul orei.Anul trecut la fizica am avut numai 10,iar mama mi-a zis "cum pot sa am aceste note?Eu nu te-am vazut niciodata invatand acasa."Pentru ca eu invat in timpul orei.La teze am luat 9.30 la romana si 7.30 la matematica,si sunt mandra de asta.Pentru mine nu conteaza ca nu am luat 10 curat.Nu asta ar trebui sa va fie proritatea.Scoala nu a fost creata numai pentru notele de 10 curat la teza sau la teste.

Distrati-va si voi.In curand va veti pierde mintile.

Re: Teze unice - Alina Potter - 21 Dec 2008

Pai invatam cand aveam timp adica am nevoie de note mari la teze ca sa intru la cel mai bun liceu din oras la romana mam chinuit sa invat ca la mate stiam tot din clasa dar mie mie usor sa invat am memorie vizuala asa am reusit sa invat harta lumii pentru testu la geogra......

Re: Teze unice - Ginny Malfoy - 21 Dec 2008

Alino..
9.55 nota mica??
Eu as fi in culmea fericirii sa iau macar 9.50.. ca tot 10 e, ce ma stresez ca nu e curat
Doar mama poate considera o nota peste 9.50 mica.. de fapt nici ea=] doar daca are R. [tocilarul clasei] mai mult ca mine.

Aici e vorba doar de teze unice?=]
Ca vreau sa plang pe umarul cuiva pentru nota de la matematica.. nu la teza de'asta, ci la teza normala..
9 nu e o nota mica, si mai ales pentru ca media imi iese tot 10, dar pentru mama un 9 la mate in timp ce altii au mai mult ca mine suna cam asa "nu ai invatat, ti'a luat'o R. inainte, stai in vacanta de iarna si lucrezi . 4-5 ore pe zi, si asta fiindca sunt indulgenta "
CE SOARTA CRUDA!

Aa, si printr'un miracol am luat 10 curat la romana=] si R. a luat 9.90 la romanaLove mai putin ca mineDevil [si tot nu e mama multumita..]

Ooc: da da, e vorba de tezele unice.. de fapt care e diferenta?Thinking tezele unice se dau parca in clasele VII-VIII.. mrg:-j nu imi bat capul acum.. inca ma gandesc salivand la un 9.55 la mate=P~

EDIT [de fapt inca nu am dat Trimiteti, ca a scris Hermione inaintea mea]: oh Hermione.. deci tu poate ai parintii de treaba, dar mama mea e o scorpie. Vrea 10, 10, 10, si nimic altceva. Bunica se inspaimanta pe orice nota mai mica ca 10, iar mama ma pedepseste pentru una ca asta.. odata am avut un 4 la info, pentru ca proful nostru e un tut tut tut si nu am inteles ce kkceala de tema ne'a dat si nush ce am gresit pe'acolo si noah.. atunci nu m'a pedepsit, dar bunica nu mi'a vorbit 2 saptamani.. ohh doamne.. tatal meu sigur mi'ar fi luat apararea:[

Re: Teze unice - Briana Brighton - 22 Dec 2008

La noi in scoala exista o concurenta foarte mare si de aceea conteaza orice zecime, Hermione.
Sa ai note de 10 nu inseamna sa stai tot timpul si sa inveti.
Pentru matematica nu am invatat mai nimic pentru ca teza este mult prea usoara.
Pentru teza la geografie am invatat lectie de lectie(pentru ca profa noastra ne asculta foarte greu.... esti norocos daca iti pune 10) si am mai recapitulat in duminica dinaintea tezei, deci nu am invatat prea mult.
La romana nu am invatat practic aproape nimic, doar am facut exerciti,teste si compuneri...
Nu mi se pare asta invatat mult.... Sa invati mult, fara sa te distrezi este cu totul altceva si cred ca putini fac acest lucru sau poate chiar nimeni deoarece ar fi foarte obositor.
Stiu cum e sa inveti incontinuu si foarte mult, insa acest lucru nu l-am facut decat in clasa a4-a pentru examen(practic am facut exerciti) si pentru olimpiada de bio si cea de romana de anul trecut....