Darkmark RPG Forum
Arianna's Creations - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: Arianna's Creations (/t-arianna-s-creations)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Arianna's Creations - Alina Potter - 24 Dec 2008

La mine se referea Bella cred.....si ce daca am fost dura...din greseli se invata....eu am primit dea critici...daca le ascultam pe toate deja eram la nebuni......

Re: Arianna's Creations - Katya Sokorov - 24 Dec 2008

si eu am tot 9 ani si lucrez tot in paint... dar e fff bine pt. tine, Alicia... numai sa nu mai folosesti brushul decat la desen si creearea scrisului artistic propriu(eu incerc in paint sa fac asta)... eu folosesc PS numai pt. crearea manualelor(p forum Harry e fratele mai mic cum ar veni... si el are magazinul iar eu creez carti dar asta e partea a doua) si a cartilor, deoarece pot sa fac "Artificii" cu textul(scrisul in arc, ca valurile etc.).
Iti urez noroc Alicia, si iti dau niste sfaturi:
1. Cand doresti sa faci ceva si nu stii, cere ajutorul unui adult cu experienta;
2. Cand scrii pe o culoare foloseste culoarea complementara culorii pe care scrii, deoarece, desi o sa fie putin tipator, o sa se vada destul de bine;
3. Daca vrei sa iti compui propriul font mai intai incearca simplele litere de mana, dar foloseste cercul, linia, patratul etc. Sa nu faci literele impreuna cu diacriticele. Diacriticele le faci separat,si le pui in text. La sfarsit incearca sa le unesti, dar foloseste copy si paste, ca literele sa iti ramana;
4. Daca fontul propriu care vrei sa il faci(in caz ca vrei asta) e de mana, atunci bazeaza-te pe ssimplele liter de mana, pe care apoi le retusezi cum vrei, le faci multicolore etc. Daca e de tipar atunci fa simple litere de tipar ca antrenament la inceput, si apoi le poti retusa, colora etc. Desigur, bazeaza-te cat mai mult pe formele geometrice;

Daca vrei sa te ajut da-mi prin PM ID-ul tau ori adresa de email in caz ca nu ai yahoo si o sa te ajut cum pot...

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 24 Dec 2008

Multumesc tuturor.Mary,Bella nu zicea de tine ca esti rea.Zicea de Alina.

Stiu cas rea da asta e adevaru daca vrei minciuni...nu te baza pe mine...

Re: Arianna's Creations - Ginny Malfoy - 24 Dec 2008

Mai fratilor.
Pe bune acum ca ma enervez.
Ce vedeti asa minunat aici nu stiu.
Si ce daca e incepatoare? Si ce daca are 9 ani? Se poate ceva mai bine. Nu asa, o poza luata pentru a se scrie ceva pe ea. Asta'i o creatie pentru cei de 4 ani.

"cred ca e cel mai frumos de pana acum" - vrei sa stii de ce? Pentru ca poza originala e frumoasa, de'aia.
Ca asa, nu aprea ai infrumusetat'o. I'ai pus un contur si ai facut'o alb-negru.

Deci e prea simplu tot ce faci .. Nici multe inimioare si chestii, dar incearca sa faci ceva acolo. Nu doar borders si scris. Uite, Reagan ti'a dat o gramada de sfaturi bune. Apropo.. culorile complementare se potrivesc, dar uneori chiar ca e foarte tipator. Ar trebui sa se tina cont de imaginea din creatie, in primul rand. Bine, daca se folosesc nuante pale, e ok.

Si daca voi credeti ca sunt rea caci nu o lingusesc si eu pe Alicia cum fac majoritatea celor de pe aici, asta e.
Duh.

Bravo Ginny insfarsit cineva care nu spune "vai ce frumos" sunt total deacord cu tine,pana si varmiu de 5 ani stie sa le faca mai bine in un minut o face si mai pune si ceva efecte speciale

Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 25 Dec 2008

Alina draga mea...nu am zis "vai ce frumos"...am zis ca incepe sa se descurce...hai gata...io nici nu mai vreau sa mai postez aici...nici daca Alicia posteaza o minunatie de care nu ai mai vazut...deci...io jur solemn...pe numele tatalui tatalui meu...ca nu mai postez aici...ca imi mananc nervii...si poa ma intalniti pe la nebuni..pe la sighet....pardon...Baia Mare...ca s-a mutat...ehhh...sunt la curent Finna....oricum...nu mai postez...si gata...doriti ceva...MP...sau exista si mess...

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 30 Dec 2008

am mai facut una

http://i44.tinypic.com/2j5l08.jpg

sunt facute pe "comanda" mi le-a cerut o prietena

Re: Arianna's Creations - Anna McNair - 30 Dec 2008

felicitari pentru ultima >Happywide<

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 30 Dec 2008

Multumesc mult Anna!