![]() |
Taverna - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Taverna (/t-taverna) |
Re: Taverna - Fleur - 08 May 2007 Ron, care era intr-un colt se ridica si arunca cu o perna in Ashley car la randul ei arunca cu o perna in hermy care arunca in Cho si tot asa ... Incepu o bataie zdravana cu perne! Fleur care se retrasese sa bea un pahar de cola , fu lovita zdravan de o perna care fu aruncata de cho, si varsa cola pe hermy: Oh!imi pare rau! nu am vrut. nu-i nimic , iese.spuse hermy care se ridica si arunca cu perna in cho care cazu lata la pamant... Apoi hermy striga;'tia-m facut-o Cho!' dar cho nu se dadu batuta:incepu sa arunce cu perne in toti! Re: Taverna - Cho_Chang - 08 May 2007 A doua zi cho se trezi prima si se uita la ceas......CE? E ZECE?AZI AM SCOALA! Se duse repede la bucatarie manca o gogoasa si iesi in graba pe usa.La trei strazi distanta isi aminti ca e...VACANTA!Se intoarse acasa si dadu ochii cu toti in bucatarie care cu cate un zabbet mare pe ata o intrebara: au uitat ca e vacanta nu?da.... Re: Taverna - Fleur - 08 May 2007 haide-ti !azi sarbatorim! spuse hermy muscand zdravan dintr-o gogoasa mare umpluta cu ciocolata. IAR????intrebara toti. poi eu nu pot... se baga Fleur. de ce? trebuie sa merg la mare , saptamana asta! ce-ar fi sa mergem toti? se intuziasma Cho care isi puse ghiozdanul jos. Buna idee Cho, Fleur vrei? vocea lui Ron suna oarecum cidat ce intuziasmat sigur! trebuie sa vb cu parinti... Vin si parinti tai? intreba Luna. Nu ei ma trimit la mare si trebuie sa stiti ca sunt fffff stricti. acum plec sa vb cu ei, si a ii intreb,ne vedem peste o ora ca sa vb. peste o ora: Hei fleur ce zic parinti tai? spuse Luna... ma lasa ,vom pleca Miercuri dimineata la 8 fix. Re: Taverna - Andrei Malfoy - 08 May 2007 Miercuri dimineatza la ora 8 se intalnira totzi in fatza la Fleur acasa. va fi grazav...strigara totzi. drumul nu fu asa de lung. cand au ajuns acolo au observat ca fleur avea o casutza chiar tare dragutza... ron si harry stateau intr-o camera, iar fetele in alta. fetele stateau putzin mai inghiesuite, dar bine... si-au despachetat lucrurile si asta a durat destul de mult deoarece urma sa stea 1 saptamana. Re: Taverna - Lyra Dust - 08 May 2007 In seara aceea nu mai apucara sa faca nimica. Au jucat cartzi in casa si au spus bancuri. In dimineatza urmatoare s-au dus pe plaja. Era cald afara. Nisipul era chiar fierbinte. Si-au intins prosoapele in fatza marii si s-au uns cu crema dupa lungle teori ale lui hermy care le explica ca daca nu se ung o sa se arda si dupa aceea vor arata ca niste rosi Apoi au intrat in mare sa se balaceasca. Noroc ca Julia adusese o minge. S-au jucat cu ea in mare si apoi fetele s-au urcat in spatele baietzilor si baietzii le-au plimbat peste tot. Saraci... (Sper sa nu av suparatzi Ron si Harry). Chiar au facut si niste concursuri. Fetele care stateau sus trebuiau sa se imbinga si una dintre ele sa cada... Re: Taverna - Ashley - 09 May 2007 ^_^ ...yeeey!Si dupa aia toboganul cu apa: distractia principala ![]() Fiecare pe perechi...fetele cu fetele shi baietzii k baietzii.Numai k Luna shi Ashley si-au facut tupeu shi s-au dat pe burta...uhh...ce doare ._. Julia shi deeutza s-au dat pe spate shi au cazut in piscina in cap.Dar Hermy,cea mai curajoasa s-a dat in picioare shi cand a ajuns la piscina a sarit shi pleosc : toti erau uzi leoarca. Shi baietzii ceva shi mai shi: se dadeau in picioare k spatele. Cho shi fleur erau cele mai linistite. Re: Taverna - Harry_the_boy_who_lived - 09 May 2007 pentru hermione: nu m-am suparat. mijto!!! m-am dat cu spatele in picioare! luna le-a atras atentzia ca se vor arde daca mai stau mult in apa asa ca au iesit. s-au dus pe prosoape si au facut plaja. dupa ceva timp au inceput sa joace volei. totzi erau chiar priceputzi! ron a lovit odata mingea cu piciorul si a dat-o peste fileu si hermy cu capul! Re: Taverna - Cho_Chang - 09 May 2007 Bine distractia ca distractia dar a venit ora pranzulu.Eu si Fleur mergem dupa pizza cu ce vreti intreba Cho?Eu imi iau cu de toate spuse cho si fleur o aproba spunand ca vrea si ea.Pana la urma toti au luat la fel.Dupa masa toti se dusera la magazin isi luasera cate o pereche de ochelari de scafandru si facusera scufundari.A fost o zi pe cinste! Re: Taverna - Ashley - 09 May 2007 Doar lil' Ashley s-a retras acasa ca sa toceasca pt teza.Uhh...le urasc!Macar de s-ar fi dat o data pe an,shi tot era mai bine. ![]() Re: Taverna - Aylin Lovegood - 10 May 2007 dar ashley! eram in vacantza... hihi (am schimbat si noi putzin timpul) cu totzi s-au dus la casa lui fleur ca sa se odihneasca. s-au uitat la TV si au jucat mima. era randul lunei. isi schimonosi fatza si isi tot rotea un ochi. il mima pe Moody! |