Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc I - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc I (/t-p-s-te-iubesc-i)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Re: P.S. - Te iubesc I - Jenny Spring - 06 Feb 2010

Stai sa imi acord locul II apoi citesc.

EDIT: DECI E CEA MAI TARE parte.Imi place la nebunie!!!! Deci sigur Jhonny O iubi putin pe Terry. Sunt sigura....si imi place la nebunie...sa pui curand continuarea.

Re: P.S. - Te iubesc I - Isabella River - 07 Feb 2010

Ok.. thanks June!
Mai astept cateva comentarii ca sa pot pune nextul.. Love

Re: P.S. - Te iubesc I - Ginny Malfoy - 07 Feb 2010

Imi place;Winkdesi ma enerveaza ca teressa e convinsa inca de la bun inceput ca Johnny o iubesteThinking as scoate unele faze:

„J.+T.” într-o inimã.
M-am holbat ceva timp la cele douã litere. [strike]fãrã sã înþeleg..[/strike] In mod normal, trec cu vederea inscriptiile de pe copaci, sunt atat de multe si greu de descifrat... sau nu. In minte se repeta incontinuu, obsedant, doua litere: J si T. Alaturi de comportamentul ciudat al... presupusului J.
- Hei..
Vocea lui Jennifer mã fãcu sã tresar.
- Bunã.. [strike]Ce[/strike] Mã bucur cã ai ajuns tu prima. Urcã, te rog.. trebuie sã-þi arãt ceva..
Jenny fãcu o faþã curioasã, apoi dãdu din cap ºi urcã.
- Uite.., am spus eu arãtând spre cele douã litere scrijelite pe scoarþa copacului.
Jenny se strâmbã puþin apoi spuse:
- „J.+T.” ? „Johnny + Tess” ?
M-am uitata la ea uimitã.
- Ce?!
- Pãi e evident..
- Doar nu crezi cã Johnny a scris asta. Nu?
- Tess.. Nu ºtiu. Poate însemna ºi altceva.. nu neapãrat „Johnny + Terressa”. [strike]Dar mã surprinde faptul cã..[/strike] Facu o scurta pauza urmarind cu varful degetului cele doua litere. Uitã-te mai atent la J. Are codiþa foarte scurtã. Aºa o face Johnny..
Am privit-o în continuare surprinsã.
- O gramada de oameni il scriu asa pe J, am spus intr'un final, dand din umeri.
- Tess, tu m'ai intrebat, zise Jen avand o privire pierduta si imitandu'mi gestul de mai devreme.
Ce putea insemna acea privire pierduta? Ca si ea e indragostita de Johnny? Urmeaza sa aflu ca Ray este in love cu tatal meu si totul o sa fie perfect.

adica da, chiar ca e strange cum Tess vrea sa faca pe nevinovata, prefacandu'se intr'una ca nu intelege ce e cu Johnny:-w innebunescFinna) ar fi ok daca si'ar da cu parerea din cand in cand, si fara "nu inteleg". Uite, mi'a placut introducerea capitoluluiWink) e bine ca a fost sincera cu ea insasi, dar daca ai inceput asa, ar fi bine sa fie unica oara cand Tess face aluzie la acel "ce e cu bro?"; )) adica in capitolul precedent sa se fi facut acele schimbari pe care le'am indicat in commul de dinainte..ma rog ala cu multe rectificari=)) nu mai cont:-j tot e frumos:>

neextLove

Re: P.S. - Te iubesc I - Ginny Anne Alden - 07 Feb 2010

Deci scuzati-mi nesimtirea Finna) mi-a zis June sa citesc da eu acm am terminat Finna)
Soo sa revenim la Fic.......imi place ....il ador defapt ....si nush de ce as prefera mai mult ca Tess sa fie cu Jony mdea i'm a freack i know
Butt...sa revin si la ideile mele ticnite ce ar fi sa faci un badboy pentru Tess? :-> si dupa sa se intample cv nush ce si ea sa revina la Ray sau Jhony? ar fi ceva
Da nu ma lua in seama la ora asta isi face efectul ciocolata de caramel so....
Vreau mai repede un next ca daca nu fac clabucei
hai pwpiki de la mn pentru tine fara numar (tot ciocolata e devina nu eu )

Re: P.S. - Te iubesc I - Bella Emily Rose - 07 Feb 2010

Scuze ca am intarziat
Asa...e foarte tare
Si azi nu intri pana nu pui nextul
Te bat la cap

Re: P.S. - Te iubesc I - Jenny Spring - 07 Feb 2010

Eu nu sunt June, eu sunt sora ei, Alice. Am urmarit-o pe ea si am vazut ficul tau. E foarte foarte grozav. Sunt deacord cu sor-me si te rog pune continuarea (cum o fi semnul ala?aaa. Scuze nu ma pricep pe chestia asta Incuiata)

Thanks, fetelor ..
Dar nu pot pune nextul in seara asta.. mai am de lucrat la el, si tre' sa ies.. Poate maine reusesc sa-l pun..
Thanks again..
And a hug for you, GinnyPooh!

Thanks, Ginny B. !
Mda.. pai.. azi nu pot pune nextul..
Mai am de lucrat la el, si putin mai tarziu plec undeva... :-(
Deci.. probabil luni seara..
Yup! (ahh.. fra'miu asta.. )

Re: P.S. - Te iubesc I - Bella Emily Rose - 07 Feb 2010

Pacat
Oricum astept nextul sis
Sper sa fie cat de curand Happywide

Re: P.S. - Te iubesc I - Ginny Malfoy - 07 Feb 2010

asteptaam
fac abuz de puterea mea suprema de admin daca nu;; ) Finna)