![]() |
Vesnica problema - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Aripa Spitalului (https://www.darkmark.ro/f-aripa-spitalului) +--- Thread: Vesnica problema (/t-vesnica-problema) |
Re: Vesnica problema - Bell Evans - 29 Jun 2010 Bell ramase in liniste, savurandu'si salata cu peste. "-Dar chiar credeti ca a adormit?!" intreba ea, dupa ce lua o inghititura din sucul de portocale. "-Pai, asa pare.." spuse Zoya, muscand cu pofta din sandwich'ul cu sunca. "-Stati asa.." zise Bell, ridicandu'se. Se indrepta cu pasi ezitanti spre patul baiatului, iar cand ajunse aproape de el, acesta sari ca ars. "-Vrei sa ma omori?!?" intreba el, urland. "-De fapt, vroiam sa te intreb daca nu vrei un sandwich" spuse Bell, plictisita. Helena izbucni in ras, iar Nick schita un mic zambet. "-Hai la noi" ii striga Helena, din patul ei. Bell ii adresa un zambet incurajator si il facu sa se ridice din pat. Asezandu'se in cer pe cele doua paturi, copiii mancau acum in liniste. "-Vezi ca poti fi si dragut?" ii spuse Helena, zambind. "-Da.." sopti Nick, in timp ce manca. Bell isi termina salata, si avea pofta de un desert. "-Cine vrea ceva dulce?" intreba ea, luand cutia cu broscute de ciocolata de pe noptiera. "-Wow, cine ti'a adus'o??" intreba Zoya, facand ochii mari. "-Niste prieteni" raspunse Bell, luand o broscuta. "-Ne ajunge la toti" remarca Helena, chicotind. "-Nu vrei??" il intreba Bell pe Nick. "-Ba da" sopti acesta, servindu'se si el cu o broscuta din ciocolata. "-Poti sa ne spui cum ai devenit..varcolac?" intreba Zoya, curioasa. "-Haide, va ramane intre noi" il asigura Bell, cand Nick facu o fata gen Da, va spun ca sa ziceti apoi la tot castelul, nu?! "-Pai, m'a muscat un varcolac adult..in Padure" spuse el, ezitand. "-Exista varcolaci in padure??" striga Zoya, iar Helena o prinse de mana. "-Daca urli asa, sigur Madam Pomfrey va veni la noi!!" spuse ea. "-Ok, scuze" sopti Zoya. "-Da, se pare ca exista. Dar era doar unul" spuse Nick, luand o alta broscuta. "-Dar tu ce faceai in padure noaptea?!" intreba Bell. "-Cine s'a gasit sa intrebe, Bellyshor" glumi Helena. "-Recunosc ca merg si eu noaptea acolo..dar nu singura" spuse cercetasa, razand. "-Pai. Vroiam sa ma plimb putin.." recunoscu Nick, inrosindu'se. "-O intalnire?!" chicoti Helena. "-Mmda.." sopti el, inrosindu'se si mai tare. "-Ia spune, cine e norocoasa!!" spuse Bell, vesela. "-Joanna Lee, de la Astropufi" recunoscu baiatul. "-Tipa aia din anul V cu parul lung si blond?" intreba Zoya, meditand. "-Exact.." aproba Nick. "-Wow, tare, felicitari!!" spuse Bell, zambind. Un zgomot se auzi din biroul asistentei. "-Repede, ascundeti'va!!" sopti Helena. Re: Vesnica problema - Helena Daphne Rose - 29 Jun 2010 Helena se prefacu ca se juca cu bagheta sa in mana , iar Bell se uita pe pereti , mai lipsea doar sa fluiere si era cadrul perfect. Nick statea tolanit in pat si cum totusi era voios , expresia sa de pe fata spunea clar ca e bolnav si nu era greu sa o ascunda. Zoya deja se obisnuise sa se ascunda pe sub paturi. Madam Pomfrey intra ca o furtuna in camera , ca de obicei grabita si cu treburi pe cap. Nici in veci nu avea sa ghiceasca ce faceau 4 studenti in lipsa ei , care erau de fapt 3 pentru ea. "-Buna ziua! Scularea somnorosilor! E ora doisprezece fara un sfert iar voi nici macar nu v-ati trezit!" "-Daca numai ai stii..."murmura Helena sarcastic , numai pentru ea. "-Buna dimineata , madam Pomfrey."o saluta Bell. "-Buna dimineata , domnisoara Evans. Sunteti mai bine? Ca sa numai tot stati internati."apoi stand cu spatele si aranjand niste cearsafuri de la paturi , Helena se intelese din priviri cu Bell ca o sa mai stea. Nick era prietenul lor acum , indiferent ca era varcolac , nu aveau sa il lase singur in Aripa Spitalului. Cel putin , mai era pana la luna plina... "-De fapt ne simtim cam rau. Cred ca o sa mai stam."spuse Bell. Cercetasa oricum avea chipul palid mereu , asa ca nu-i era greu sa joace teatru. Helena incerca sa schimonoseasca o fata bolanvicioasa , dar nu-i reusi. Infirmiera le lasa in pat , asigurandu-se ca macar au mancat ceva , mai discuta ceva cu Nick , iar apoi pleca , trantind usile. Zoya iesi de sub pat si izbucni: "-Frate , amorteam acolo si asa ramaneam , daca mai stateam mult!" "-Te cred. Iti ofer patul meu ca sa iti intinzi oasele in voie."spuse Helena. Bell chicoti iar Zoya se arunca pe pat si asa ramasese. "-Ce bine e!" "-Simte-te ca in Rai , draga mea!"spuse Helena iar cele trei fete rasera. Nick zambi la conversatia prietenelor si zise zambind: "-Mda , ai ramas aceeasi Helena care o stiam. Si tu Zoya , pari o fata de treaba , cum rezisti acolo in pivnita cu viperinii?"intreba acesta. "-Viata e grea , trebuie sa rezisti , nu Bell?" "-Exact." ofta aceasta glumet. "-Sper doar sa numai vina de o mie de ori madam Pomfrey pe aici."spuse Helena enervata. "-Cu mine aici...credeti-ma , o sa vina in mod sigur de multe ori."zise Nick. "-Off...ce mi-e dor sa ies pe afara...sa mai joc Vajhat , sa fac pozne...de escapade nocturne , cu toate ca am avut parte de una aseara , apropo Nick , te-am vazut azi-noapte. Si imi mai este dor si de ceilalti prieteni , cu toate ca ne viziteaza...Oh , si de ore , mai ales a lui Plesneala..." Cei trei se uitau confunzi la Helena. Se stia prea bine ca era prima in top a clubului neinfiintat "Jos cu Plesneala!". "-Glumeam doar!"rase aceasta. "-Mda , era cat pe ce sa te cred...Mie imi este dor de Transfigurare si sa iau notite la Istoria Magiei..."spuse Nick. "-Hai ma lesi? Ador Istoria Magiei! Atunci imi recuperez orele nedormite noaptea cand sunt intr-o escapada..."zise Helena , iar Bell spuse: "-Mie imi este dor de... OOC: Am scris cam mult , asa ca Bell , daca vrei tu ,continua Ce RPG activ Re: Vesnica problema - Bell Evans - 29 Jun 2010 "-Mie una, mi'e dor de orele de Tranfigurari..si de cele de Ierbologie..sa nu mai vorbim de orele de Aparare contra Magiei Negre" murmura Bell, pierduta in ganduri. "-Eu stiu de ce nu mi'e dor!" spuse Zoya, sarcastica. "-De ce?" intrebara Helena si Bell, aproape simultan. "-De orele de Previziuni despre viitor. O urasc pe baba aia care le preda!!" spuse viperina, dezgustata. "-Uhh, eu dorm in orele alea" raspunse Helena, zambind. "-Eu nu le mai fac" se lauda Bell. "-Mie unul, imi plac.." sopti Nick, care statuse tacut pana atunci. "-Ok..sa trecem peste asta. Astazi ce facem?" intreba Bell, zambind. "-Pai..as iesi afara" spuse Helena. "-Eu nu am ore, e sambata" spuse si Zoya, fericita. "-Deja e sambata? Frate, stau in spital de luni" protesta Bell, iar Nick izbucni in ras. "-Nici eu nu ma prea dau in vant dupa Aripa Spitalului, Bellyshor" spuse el, cu o voce calda. "-Nu stiu cine se da" completa Zoya. "-Madam Pomfrey?!" raspunse Helena, iar Bell incepu sa rada. "-Dap..e casa ei, normal ca e incantata sa stea aici" spuse si Nick, zambind. "-Sincer..ma bucur ca ne'am imprietenit" spuse Bell, aruncandu'i o privire lui Nick. "-Si eu ma bucur ca mi'am facut alti amici" spuse Nick, vesel. "-Zoya, ce faci acolo?!" intrerupse Helena. Viperina statea la fereastra, admirand domeniile. "-Dupa cine te uiti, eh?" intreba Bell, complice. "-Aaa, dupa nimeni" raspunse Zoya repede, inchizand fereastra. Veni sa se aseze pe pat, langa Bell. "-Nick, hai langa noi" striga Helena, iar baiatul veni alene spre ele. "-Mai povesteste'ne..de ce te'a muscat varcolacul?!" il intreba Zoya. "-Pai..cred ca era insetat. Sau ceva de genul" raspunse Nick, cu o privire trista. "-Si tocmai pe tine te'a luat?" intreba Helena, protestand. "-Aa..eram singurul om din padure?!" raspunse Nick, chicotind. "-Ai dreptate. Dar de ce nu ai fugit?" il intreba Bell. "-M'a luat prin surprindere..Nu mi'am dat seama ca e un lup in spatele meu" raspunse baiatul, oftand. "-Lasa..totul va fi bine" spuse Zoya, incurajator. "-Pana la urmatoarea luna plina, nu?" intreba Nick. "-..care e saptamana viitoare" completa Bell.. OOC: Nu cred ca se supara cineva ca e activ RPG'ul asta Re: Vesnica problema - Helena Daphne Rose - 30 Jun 2010 "-Si iubitica ta pe unde era? Sau nu a mai ajuns la intalnire?"intreba Zoya. "-Pai stiti...a cam fugit cand a vazut cum varcolacul ma musca." "-Auci , probabil se simtea ca intr-un film horror."zise Helena. "-Dar de ce nu s-a dus acolo sa te ajute? Noi asa am fi facut."zise Bell hotarata iar cele 2 fete incuviintara. "-Nu stiu."raspunse baiatul absent. "-Ok , ca tot lipseste madam Pomfrey cam toata ziua , ce ziceti sa dam o raita pe afara?"incerca Helena sa-i invioreze. "-Eu merg!"sari Bell prima. "-Si eu!"anunta Zoya. "-Ok , hai ca merg si eu..."spuse Nick. Vesela ca si-a atins scopul , adica sa iasa afara , Helena iesi impreuna cu cei 3 in pas vioi. Vroiau sa se duca la Hagrid , dar apoi se razgandira , asa ca o luara spre lac. Zoya se aseza pe o buturuga taiata de Hagrid si se facu confortabila. Ceilalti se asezara si ei , insa dupa un timp , Bell spuse prompt: "-Haideti mai bine sa ne plimbam."Helena si Zoya sarira imediat la auzul ideii prietenei sale. "-Si parca mai aveai piciorul rupt."zise Nick ridicandu-se. "-De o saptamana , crede-ma , a trecut." "-Ca si mana! Insa ai doar doua avantaje daca stai in Aripa Spitalului: scapi de teme si poti face escapade nocturne cand doarme madam Pomfrey. In rest , daca e ceva mai grav si nu te poti ridica din pat , e naspa..."spuse Helena meditand. "-Eu ma simt cam obosit , nu stiu de ce."zise Nick incruntat. "-E o caracteristica specifica varcolacilor!"spuse Bell atot-stiutoare. Re: Vesnica problema - Bell Evans - 30 Jun 2010 "-Nu zau" mormai Nick, iar Helena schita un mic suras. "-Haide, nu fi rau. Bell incerca sa fie draguta" spuse Zoya, razand. "-Ok, ok.." se comforma baiatul. Vazand ca mai bine stau la soare, in liniste, Bell se intinse pe nisipul umed si se lasa mangaiata de razele caldute ale soarelui. Deschise ochii larg si se lasa imbatata de seninul cerului ce o cuprindea intr'o imbratisare magica. Lacul isi unduia apele in vazduhul bland, iar soarele trimitea sarutari dulci in toate directiile. O liniste neobisnuita domnea peste castel si imprejurimi. Era abia dimineata..sambata. Deci majoritatea elevilor dormeau. "-Ai adormit?!" o intreba Helena, venind langa ea. "-Uhmm, nu..dar nici mult nu cred ca mai aveam" raspunse Bell, ridicandu'se de pe pamantul umed. "-Esti ok?!" o intreba Nick, uitandu'se atent la ea. "-Da, de ce nu as fi?!" raspunse fata, surazand. "-Pai..pari cam palida" spuse si Zoya. "-Bellyshor e mereu palida" anunta Helena, si toti izbucnira in ras. "-Paloarea e ceva normal pentru tine cum e si salata cu peste, nu?" o tachina Nick. "-Dap, si sunt mandra de ea" raspunse fata, razand. Helena si Zoya se ridicara, la fel si Nick. "-Mergem?" o intreba el pe Bell, care ramase jos. "-Unde?!" intreba ea, curioasa. "-Oriunde, m'am plictisit sa stau aici degeaba" anunta Zoya. Bell se ridica si incepura sa se plimbe pe domeniile imbracate in razele de soare. Sclipiri de safir se iveau peste tot in fata ochilor, facandu'i sa se creada intr'un labirint irlandez. "-Cred ca ar fi timpul sa ne intoarcem" ofta Nick, iar Bell incuviinta. "-Si pentru mine ar fi timpul sa mai merg si prin dormitorul din hruba viperinilor" spuse Zoya, intristandu'se. "-Sti ca poti veni oricand la noi" zise Bell, iar viperina zambi. "-Sa mergem!" spuse Helena, zorindu'i spre castel.. Re: Vesnica problema - Helena Daphne Rose - 01 Jul 2010 Cei patru se dusera in pas vioi spre castel , mai ales Helena si Zoya. In drum se intalnira cu Hagrid , care taia in doua niste buturugi. Zoya il vazuse pe prefectul de la viperini si dorind sa nu puna in suspiciuni lumea , isi lua ramas-bun de la cei trei si pleca in pas grabit si discret spre castel , in pivnita viperinilor. Copii se apropiara de Hagrid , iar acesta ridicandu-se , ii saluta: "-Buna ziua , ce mai faceti?"intreba acesta calduros ca intotdeauna. Dupa ce observa cine erau copii , ii privi sceptic , apoi zise glumet: "-Ehei , cine a iesit la plimbare?" "-Buna Hagrid...Noi am mai iesit din aripa spitalului , eu si Helena suntem internate de o saptamana."zise Bell. "-Aha. Iar tu Nick? Te simti bine?" "-Da."raspunse baiatul timid. "-Ok atunci. Bell , si tie Helena si lui Zoya , vroiam sa va multumesc ca ati alertat lumea aseara."spuse Hagrid. "-Cu placere. Hagrid , noi ne ducem inapoi in Aripa Spitalului , sa nu-si dea seama madam Pomfrey ca am lipsit."zise Bell. "-Bine ne mai vedem noi!"le spuse acesta facand din mana , in timp ce Bell , Helena si Nick se indepartau de el. "-La revedere!"graira Helena si Nick in cor , apoi se furisara printre putinii studenti ce erau afara , indreptandu-se spre spital. Ajungand , suflara usurati ca infirmiera nu era prin preajma. Nick se duse imediat spre patul sau si trantindu-se , le zise fetelor... Re: Vesnica problema - Bell Evans - 01 Jul 2010 "-Nu vreau sa vina luna plina.." sopti el cu glasul spart. "-Vei vedea ca va fi bine.." sopti Bell, in semn de incurajare. "-Cum sa fie bine?! Exista o parte buna in a fi varcolac? Pentru ca eu nu o cunosc!" se revolta el, ridicandu'se. "-Imi pare rau" murmura Bell, dupa care se baga in patul ei. "-Hey hey, fara certuri. Nick, Bell a vrut doar sa te faca sa te simti mai bine. Nu reactiona asa" spuse Helena, hotarata. "-Ok, scuze" murmura Nick, venind langa paturile lor. Bell schita un mic zambet, dupa care spuse: "-Si acum ce facem??" "-Pai..nu am nicio idee. Mi'e cam foame insa" spuse Helena. "-Si mie" aproba Nick, iar Bell il striga pe Dobby. "-Cu ce sa va servesc?" intreba micutul spiridus, de indata ce aparu langa patul Bellei. "-Eu vreau niste cartofi copti si un gratar de pui, voi?" spuse Bell. Dupa ce comandara si ceilalti mancare, Dobby disparu. Nu dura mai mult de zece minute, si spiridusul aparu din nou cu tavile pline cu mancare delicioasa. "-Multumim, Dobby" spuse Nick, incantat. Friptura in sange din fata lui arata foarte bine. "-Fara nicio problema" murmura spiridusul, dupa care disparu cu un mic pocnet. Prietenii incepura sa manance cu pofta.. Re: Vesnica problema - Helena Daphne Rose - 02 Jul 2010 Cercetasa incepu sa manance din friptura de pui si cartofii copti. Savura gustul delicios si crocant , apoi observa friptura in sange a lui Nick care se uita cu ochi flamanzi la ea si se puse indata pe mancat. "-Hmm , arata bine , asa-i?"concluziona Helena. "-U-hm!"reusi baiatul sa ingane printre imbucaturi. Adevarul e ca ii era foame si inca cum! Bell termina de mancat inaintea celorlalti , lasand niste resturi in farfurie ca de obicei si intreba: "-Stii...sunt curioasa , vroiam sa-ti pun intrebarea asta de mult timp. Ce gust are potiunea Lupis?" si incerca sa schiteze un zambet si ochi de catelus , sperand ca Nick nu se mai supara. Helena surase la intrebarea ei. Si ea era curioasa. Acesta se opri din mancat si parca cautand din franturi de amintiri si ganduri , spuse meditand: "-Are un gust ciudat. Parca beau metal topit si e foarte rece , imi trimite fiori de gheata in tot corpul." "-Ma asteptam la asa ceva."spuse Bell. "-Doar nu putea sa aiba gust de suc de dovleac sau portocale!"zise razand Helena , dand farfuria la o parte. Era lihnita , Bell de mult abandona mancarea , dar Nick nu dadea semne ca vroia sa se opreasca din mancat. "-Wow , nu te-am mai vazut niciodata mancand atat de mult! Instincte de om lup."spuse Helena. Nick o privi confunz si isi continua ocupatia. Zoya intra tiptil in salonul cel mare , iar Bell o observa prima si o saluta , facandu-i atenti pe cei doi care nu o zarira pe viperina. "-Hei Zoya!" "-Salut , ce mai faceti?" Re: Vesnica problema - Bell Evans - 02 Jul 2010 "-Pai, tocmai ne'am intors de la o plimbare" spuse Helena. "-Si ni s'a facut foame" completa Bell. "-Iar Bell a mancat cel mai mult" glumi Nick. "-Ha-ha, tu inca mananci" riposta Bell, iar baiatul zambi, lasand farfuria la o parte. "-Cum, lasi farfuria?! Credeam ca o mananci si pe aia" glumi Zoya. "-Foarte amuzant" raspunse Nick, chicotind. "-Deci, Madam Pomfrey e in biroul ei si ghiciti ce face?" spuse viperina, cu un zambet malitios. "-Ce face?" intrebara Nick si Bell in cor. "-Vorbeste cu Dumbledore. Si cred ca vorbesc despre tine, Nick" raspunse fata. "-Despre mine?!" intreba Nick, curios. "-Dar ce ar putea vorbi despre tine?" intreba si Bell. "-Poate vor sa il mute" sopti Helena, iar Bell o privi speriata. "-Unde sa il mute?!" zise Zoya, sarcastica. "-Ce'ar fi sa ascultam la usa?! Ca sa nu ne mai facem atatea pareri gresite!!" propuse Nick. "-Nici eu nu o puteam spune mai bine" chicoti Helena. "-Cred ca totul va fi bine, sa nu ne ingrijoram degeaba" incerca Bell sa linisteasca atmosfera. Cei trei iesira din salon si se indreptara spre biroul asistentei.. Re: Vesnica problema - Helena Daphne Rose - 03 Jul 2010 Cei patru se apropiara tiptil de usa asistentei , care era usor intredeschisa. Bell privi cu discret inauntru si ii vazu pe Dumbledore si madam Pomfrey , asa cum i-a anuntat Zoya. Copii auzira discutia: "-Numai e mult pana la luna plina. Oh Doamne , simt ca numai pot!"tot zicea infirmiera cu o nuanta de ingrijorare exagerata in glas. "-Fii fara griji , Poppy. Daca o sa-ti faci timp si pentru a gandi limpede , poate nu o sa uiti sa-i dai potiunea Lupis si nu o sa mai fie nici-un pericol. " spuse acesta bland si linistit. Avea un dar special de a linisti lumea. Pana la urma , a mai avut un varcolac in scoala si stia cum stau treburile. "-Bine. Da , am sa-i dau potiunea si diseara."zise aceasta si ofta. "-Ok Poppy , eu ma duc sa mai mananc ceva ca tare imi este foame."chicoti Dumbledore si madam Pomfrey iesi din birou ca o furtuna , neobservandu-i pe copii ce ascultau discutia , iesind din Aripa Spitalului. Dumbledore mergea incet , fredonand un cantec in sinea sa si zambi la vederea copiilor. "-Buna ziua , copii! Adevarul e ca a fost tentant , nu?"si le facu din ochi. "-Pai , e vorba despre Nick , stiti , ne facem griji pentru el , e prietenul nostru..."incepuse Bell , insa directorul o intrerupse bland: "-Oo , prieten? Nick , sa-ti spun un lucru. Tu n-ai nevoie de garzi speciale si de potiunea Lupis pentru ca esti varcolac , ci de prieteni pentru a nu te simti singur." spuse cu vocea calda Dumbledore si isi facu drum spre iesire. In ochii lui Nick se citeau acum fericirea si nu tristetea. Avea nevoie de prieteni mai mult ca niciodata atunci. "-Sa ne intoarcem inapoi."zise Zoya iar ceilalti o urmara. "-Hei , unde imi este tava?"intreba Nick de indata ce intra in salon. "-Probabil o fii luat-o Dobby...Doar nu era sa astepte o mie de ani ca tu sa mananci."chicoti Helena. "-Oricum , ai mancat destul!" spuse razand Bell. |