![]() |
I'll see you soon then - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri) +--- Thread: I'll see you soon then (/t-i-ll-see-you-soon-then) |
Re: I'll see you soon then - Bell Evans - 06 Jul 2010 am sa ma ocup eu de decoratiuni pot sa fie si albastre?? albastru cu roz, merge combinatia Re: I'll see you soon then - Isabella River - 06 Jul 2010 Daa. Mie imi place albastrul. Si mai stiu pe cineva caruia ii place. :"> ; )) Re: I'll see you soon then - Bell Evans - 08 Jul 2010 Offf, ce dor imi e de Al a mea Re: I'll see you soon then - Desiree Rose Goth - 09 Jul 2010 Daa E pustiu forumul fara Al si Sophy Re: I'll see you soon then - Bella Emily Rose - 09 Jul 2010 Mi'e dor si de ficurile lor Dar cel mai tare de ele > ![]() Re: I'll see you soon then - Alice Morris - 10 Jul 2010 deci, oameni buni, am aterizat si eu mia fost foarte dor de voi toti mia fost dor sa stau pana tarziu in fata calculatorului si sa fac off-topic, si sa nu ma pot duce in pat din cauza voastra mia fost dor sa postez si eu mesaje, sa vad ce melodii mai asculta poporul sa mai stau pe mess mia fost dor de tot si telefonul Sophiei merge in reluare cand vine vorba de net si stateam cocotata pe cea mai ramas din castanul de vizavi de vecini doar ca sa prind semnal nu va bucurati prea tare, am venit azi acasa, la ziua unui verisor care implineste azi 5 ani si face urat aca nu suntem si noi la ziua lui cred ca o sa plec pentru inca o saptamana maine dimineata dar cel putin la bunica am net si poate o sa pot intra as avea cateva anunturi de facut: 1.numi vina sa cred cat am scris si cat mai am inca de scris 2.in saptamana asta am invatat sa joc volei pe langa datile cand ratam milimetric mingea 3.am terminat Alice in tara din oglinda, si a fost super cartea, dar cam naucitoare 4.am inceput sa citesc Blonde de milione de Plum Sykes, si cartea este super haioasa, abia astept sa o termin 5.am terminat capitolul 12 din Peripetii la Hogwarts, si am multe idei pentru capitolele urmatoare, si am modificat putin punctul culminant al ficului, este acum mult mai periculos, si va fi o peripetie mult mai mare 6.mai am putin si termin si capitolul 2 la Not myself anymore si, ca sa fie in ton cu Shery: 7.cate anunturi cam atat, si ma bucur mult sa vad ca ni se simte lipsa pe forum Re: I'll see you soon then - Desiree Rose Goth - 10 Jul 2010 Alice Stii cat de dor ne era de tine? De acum sper ca o sa stai mai des la calculator Si asteptam nextul la fic Re: I'll see you soon then - Alice Morris - 10 Jul 2010 Dess esti extraordinara cum sa stau la comp daca o sa fiu la tara incepand de maine dimineata chiar crezi ca nu am ce face la tara Re: I'll see you soon then - Desiree Rose Goth - 10 Jul 2010 Eu nu am ce face la tara Daca la tine e altfel.... Re: I'll see you soon then - Alice Morris - 10 Jul 2010 pai eu am ce face serile trecute stateam "in poienita" cum spun verisoarele mele, in curtea unei case parasite si am jucat volei, flori, fete sau baieti..., adevar sau provocare, ma provocat un baiat sai spun cal iubesc si am ziso eu citesc la tara, ma uit la televizor, scriu, ma mai pune mamaia la treaba, "alea alea" |