Darkmark RPG Forum
Melodia care te seaca :| - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Melodia care te seaca :| (/t-melodia-care-te-seaca)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Re: Melodia care te seaca :| - Helena Daphne Rose - 22 Jul 2010

Crede-ma , de cate ori l-am ascultat pe Justin asta Si asta de la telefonul colegelor mele care sunt innebunite dupa el.
Alta melodie care ma enerveaza e "V.I.P" care o canta Kamelia si numai stiu cine. Mai mult e manea , nu alta. Finna

Re: Melodia care te seaca :| - Alice Morris - 22 Jul 2010

Puya si Kamelia
mie imi place melodia, si videoclipul e prea penal dar tot plictisitoare devine dupa un timp

Re: Melodia care te seaca :| - Desiree Rose Goth - 22 Jul 2010

Colega mea ma tot inebunea cu melodia aceea Replay de la Yiaz Pe cuvant,cred ca m-am imbolnavit la cat de mult a ascultat-o incontinuu

Re: Melodia care te seaca :| - Helena Daphne Rose - 22 Jul 2010

Aoleu , melodia aia ma seaca la maxim! Si mai sunt o gramada pe care le urasc, dar acu' ma duc sa ma joc HP COS Happywide

Re: Melodia care te seaca :| - Matt I. River - 22 Jul 2010

Maiii, nu-l cheama Biberon >Tounge Il cheama...ei, nu pot spune asta aici Blush Eu nu am nimic impotriva lui dar...nu prea imi plac melodiile adolescentilor Adica..gen J.B. , Hannah Montana si Miley Cyrus, (desi are vreo 2 melodii care pot spune ca imi plac) Selena Gomez si tot restul Thinking? Pur si simplu nu imi plac Thinking? Nu stiu de ce si nici nu prea ma obosesc sa inteleg Thinking? Cat despre Lady Baba (sau cum i-ar spune unii mai nesimtiti "Lord" Gaga ) nu stiu, melodiile ei... e ca si cum ar fi aceeasi melodie dar cu versurile schimbate Thinking? Dar asta e doar parerea mea Ah si o melodie care..mna, nu ma enerveaza dar...ma amuza rau de tot =))))

Alexandra Stan ~ Lollipop OMG =))))) Caz aim dalishas =)))))))))) Ciaclet =)))))))) Cineva sa o opreasca, va rooog Crying( =)))))

Re: Melodia care te seaca :| - Isabella River - 22 Jul 2010

God, am murit de ras aseara, Matt..
Nu.. Nu ma face sa ma uit din nou la videoclipul asta. Finna

Re: Melodia care te seaca :| - Bella Emily Rose - 23 Jul 2010

Matt
Melodia aia e prea penala

Ah da. Cat despre Justin Bieber .

Sophie Adeline Clement Wrote:[PS : puteti sa imi rupeti gatul dar nu il cheama Biberon . Are 16 ani si face 17. Si il cheama [b][i]Bieber. Si acum i s-a mai maturizat vocea, cautati melodiile mai recente sau asa ceva ... si cred ca mai fitoasa e Lady Gaga [are cele mai scumpe haine, spre exemplu] ... plus ca el a avut o copilarie grea - voi chiar nu cititi ? - ]

Sincer. Pur si simplu nu sunt interesata sa citesc despre el . Nu'mi place fata lui si nici fitele lui .
Am citit un articol in care isi demonstra fitele de vedeta , asa ca nu'mi place.
Si melodia aia " Never say Never ".
The Fray are o melodie care se numeste la fel
Dar daca Justin Biberon nu a gasit ceva mai original , n'ai ce sa faci .

Re: Melodia care te seaca :| - Ginny Malfoy - 23 Jul 2010

I'au gresit numele in certificat ca voiau sa il treaca BiberonSmile
nimeni (cu scaun la cap) nu citeste despre el, DE CE? pentru ca STIM! scrie peste tot, crede'ma. nu poti cumpara o revista in ziua de azi (exceptii: Cosmo, Joy, Glamour - cel putin dintre revistele pe care le citesc..si in reviste de moda ca Look se mai fac referiri la vedete, dar nu apare nimeni de teapa astuia) fara sa vezi cate ceva despre elSmile ce talentat si ce dragut e. pe naiba.
nu, sincer, nu imi place pentru ca numai fetele mai mici ca el il venereaza. de la 8 ani in sus le vezi cu tricouri JB:| nu am nicio chestie cu el, duca'se pnm. dar..stilul lui pur si simplu SUX.. o fi el talentat, dar pentru mine, e exact ca si un tip care a fost inzestrat cu voce si din nefericire se apuca de manele: TOATE melodiile lui bieber sunt la fel, si ma doare undeva ca a avut o copilarie nefericita - apropo, nu a fost deloc nefericita, scria undeva ca are 2 familii de pe urma parintilor saiSmile i'au murit cumva tatal si mama? a flamanzit in copilarie? nu avea prieteni din cauza cosurilor [haha]? nuSmile adica, nu, o ducea bine mersiFinna

stiu ca ma intind, dar bieber e foarte aiureaSmile nu zic, a ajuns departe, dar e ca si cu hannah montana - totul aduce a disney si e prea pt fete la varsta la care viseaza la o nunta fastuoasa si o casa ca un palat...

nu te mai lasa convinsa de fiecare articol din reviste.lady gaga nu isi cumpara haine mai scumpe ca ale altor vip'uri. ii place sa socheze doar, si acum..putea macar sa recunoasca faptul ca s'a inspirat mai mult sau mai putin din madonna in clipul melodiei alejandro.. dansul si ideea sunt destul de similare.

end of oocFinna
deci..penala mi se pare aia cu " Ai laic da chendi, za aiscrim, za ciaclit, bat ai lav mai lali-lalipap"=)))) in rest, foarte naspa mi s'au parut takin' back my love, shakira(parca) - gypsy e preaa lenta, si TOATE melodiile astea de club, care sunt identiceSmile nu mai fac diferenta intre ele O__O adica sunt dragute sa dansezi pe ele..dar numai cand esti undeva cu gasca sau ceva.. asa luate singure ma enerveaza[-x

Re: Melodia care te seaca :| - Helena Daphne Rose - 24 Jul 2010

Frate...eu doar noaptea imi aduc aminte daca uit ceva
Mi-am adus aminte de melodia aia enervanta
http://www.youtube.com/watch?v=466VHt8KldM
Ma seaca :-l

Re: Melodia care te seaca :| - Bella Emily Rose - 24 Jul 2010

Ma crezi ca ieri am ascultat melodia asta , Helena ?
Mi'a dat'o cineva
Sincer..nu mi se pare asa naspa .
Dar nu e nici ok .
Adica. eu prefer sa nu o ascult si gata Happywide