Darkmark RPG Forum
Ce ti-ar placea sa devi? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce ti-ar placea sa devi? (/t-ce-ti-ar-placea-sa-devi)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Shayera Holl - 08 Nov 2008

Hmmmm...multi zic ca o sa am succes sa fiu candtareata,deja am o formatie...avem manager,dar imi e zila sa fiu nush ce si nush ce.

Iubesc filmele,sa compun,sa imi las imaginatia sa zbuuuuurde...si vreau sa fiu regizor...iubesc regizia,scenariile,am regizat o piesa la scoala,acumvreo 3 ani...si chiar a iesit bine.Asta imi doresc,cu tot ca ar trebui sa merg la bucuresti,adica foarte departe de Viseu(orasul meu natal)...pentru a face facultatea de teatru.deci...mie asa imi place...HappywideHappywideHappywideHappywideHappywide

Surioara...sper sa nu imi faci si mie vreu virus...ca te...nush ce fac...dar e ceva de rau.Ok...e tare idea ta...te sustinWinkWinkWink

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Elizabeth Swann - 08 Nov 2008

Se umple tara de avocati. Succes in realizarea viselor voastre. Eu tot timpul mi-am dorit sa devin programatoare, ceva in domeniul calculatoarelor. Nu ma pasioneaza matematica, dar sunt buna la logica si, ce mai? Calculatoarele sunt viata mea. De acum incep sa fac forumuri, sa scriu cu coduri HTML, sa fac filmulete, virusi falsi, iar cand voi mai creste, poate voi putea lucra la o firma de programe pentru calculator. Visul meu e sa devin una din cei mai buni programatori din tara.

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Raizen Isildur - 08 Nov 2008

Nu cred ca vei reusi Elizabeth Eu iti sunt concurent direct.
Da asta voi fi[fara vise, doar certitudini Finna]....game programmer si web designer.

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Alicia Isabelle Blake - 04 Dec 2008

eu ma gandesc sa lucrez in banca,sau sa fiu patroana unui magazin mai mare(cum ar fi Quelle)

desi cred ca prima optiune e mai buna

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Gigi - 05 Dec 2008

Ah, la mine a fost zapaceala mare xD
In clasa a7a, bunica mea ma intreaba la ce liceu vreau sa dau, ce facultate sa-mi aleg, unde si la ce profil sa dau, bla bla bla. Eu i-am zis ca e nebuna, dar nu m-a crezut.
Termin clasa a8a si, desi eu vroiam la Rosetti sau Sincai, mi-a pus mama ( pentru k tampita de bunica mea vroia acolo k deh isi pusese pe lista si un idiot de fiu de-al unei prietene de-a ei si trebuia sa fie si nepoata sa, adik eu xD ) pe varianta 3 Xenopol ( fiind liceu de contabilitate, cu profil economic si 2,3 clase cu tuirism ).
Si ghiciti voi, unde a picat eu xD ... Unde altundeva decat acolo unde vroia baba : Xenopol.
Spunandu-mi k nu o sa regret,. k o sa invat o sa primesc hartie pt atestat, o sa ajung cineva in viata si toate cele.
O p.... k nu am voie sa scriu normal ;Wink doar e cuvant nepotrivit,nu?

Patru ani de zile mi-au mancat sufletul aia de la Xenopol (cei mai praf profesori, bodyguarzi,directori si elevii xD - praf, distrusi, cum vreti voi ). Ma rugam la Dumnezeu din primul an d liceu sa vina mai repede clasa a12a si sa scap

Si termin si liceul si bunica mea iar ma [cenzurat] la cap de nervi xD
Faza era k ea vroia sa merg la Ase- finante si banci, dar mai avea in cap sa dau si la medicina (sa devin ca fiisa in cadrul medical, ea e asistenta, iar eu sa devin doctorita). Ma pastea gandul, dar m-am gandit mai bine si nu avea nici un rost sa-mi sacrific 13 ani din viata k sa invat si sa invat si sa nu am timp deloc pt mn >.>

Pana la urma, am dat unde am vrut eu : limbi straine si sunt la romana-japoneza (desi dadusem pt chineza, da pt k nu erau destui, ne-a pus sa ne mutam ).

Si sa revin l intrebare. Ce vreau sa devin?
Well, orice are legatura cu limbi straine (mai putin profesoara ^^, prefer meditatoarea k nu ma deranjeaza ).
Da' mai mult as vrea sa devin traducator sau translator, cum vreti, la Ambasada Japoniei ;Wink ( k am niste cunostiinte, da k sa ajung acolo trebuie sa lucrez in Guvern, bla bla bla ). Si eu sper si cred ca voi ajunge, daca sunt fata isteata si invat ;Wink. Da va mai dura ^____^.
Sau sa fac cursuri pt ghid turistic si cu limba japoneza, sa devin ghid.
Am multe in cap Wink)

Anyway, eu va doresc succes la toti. Sa ajungeti acolo unde vreti voi, nu unde vor altii. K acei altii (fie ca sunt parinti, bunici, frati sau eu stiu ce cunostiinte) au ajuns deja cineva. Deveniti ceea ce vreti voi sa fiti ^________^

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Iseult Cromwell - 05 Dec 2008

Doctor veterinar scrie pe mine!FinnaFinna Ma rog, doctorita,...tot pe acolo...
Mda, am ideea asta ciudata de la trei-patru ani, cand m-a intrebat mama prima data ce doresc sa devin, iar euHappywideoctorita de animalutze, mami!LoveLoveFinna

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Anna McNair - 28 Dec 2008

Mi-ar placea la nebunie sa fiu scriitoare LoveLoveLove sau ceva in legatura cu arta si imaginatia...Love

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Chloe Wai - 28 Dec 2008

si mie anna la fel scriitoare sau fotograf daca nu ceva ghid turistic

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Anna McNair - 28 Dec 2008

nu m-am gandit la ghid turistic dar e super ideea..mi-ar placea sa fiu ghid undeva in alta tara..in anglia...intr-un autobuz rosu cu 2 etaje..Love.
Mi-ar mai placea sa scriu si piese de teatru..

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Helena Daphne Rose - 08 May 2010

Mi-ar placea mult sa devin psiholog , sau sa fiu profesoara de psihologie la scoala Sau o cercetatoare , nu stiu exact Finna