Darkmark RPG Forum
Profesori - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Profesori (/t-profesori)

Pages: 1 2 3 4 5

Re: Profesori - Hayley M. Alden - 24 Sep 2010

Am decis ca nu se poate trimite PM-ul, din moment ce am asteptat o ora si tot nu s-a trimis sper ca nu e o problema sa scriu aici prima lectie. in caz contrar, voi edita mesajul.

Prima lectie

Eram emotionata de intalnirea cu elevii. Nu stiam ce aveam sa le spun- speram ca urma sa se rezolve asta pana atunci. Am intrat in clasa si primul lucru pe care l-am vazut a fost un profesor nu prea batran, cu un carnetel de notite in mana.
-Buna ziua, copii! le-am spus fericita elevilor.
-Bunaaa-ziuaaaa! au zis ei pe un ton plictisit.
Stiam ca sunt in centrul atentiei, ca toate privirile se concentrau asupra mea- un lucru neobisnuit pentru mine.
-Ei bine, astazi vreau sa facem cunostinta si apoi va voi face o materie introductiva in Aritmantie.
Unii copii se uitau cu fete ciudate la mine, de parca se intrebau de ce au mai ales acest curs plictisitor. Nu i-am bagat in seama, stiind ca daca ma straduiam, poate reuseam sa-i fac sa placa si Aritmantia. Cativa s-au straduit sa faca cunostinta cu mine, cat mai politicos posibil, desi citeam pe chipul unora ca nu le placea de mine.
-Sper ca nu aveti de la inceput o parere proasta despre Aritmantie, el este un lucru complex- de asemenea foarte greu.
Stiam ca toti cunosteau aceste lucruri, dar vroiam sa le mai repet inca o data. Profesorul din ultima banca isi scrise cateva notite.
-Deci, stie cineva cate ceva despre Aritmantie? am intrebat, fiind sigura ca nimeni nu va raspunde.
Dar spre uimirea mea, o mana se ridica.
-Da? am intrebat pe un ton politicos, pentru a masca mirarea.
-Aritmantia este un subiect care se ocupa cu numerele.
-Foarte bine! Exista un infinit de numere. Unele numere in magie au o insemnatate anume...

Aceeasi mana se ridica din nou.
-Da?
-Este adevarat ca numarul 7 este norocul pur?
-Desigur... Dar norocul are si el un capat, deci 7 este finit.

Copiii se uitau ciudat la mine din nou, neintelegandu-ma.
-Dupa cum v-am spus, Aritmantia este un subiect greu. Imaginati-va lucrul cel mai pretuit de voi, iar apoi analizati-l si va veti da seama ca, de fapt, are si un defect oricat de mic ar fi el. La fel este si cu norocul, adica 7.
Profesorul isi lua iarasi alte notite. Clopotelul se suna. Nici macar nu-mi dadusem seama ca se terminase ora.
-Bine. Tema pentru acasa: spuneti voi, cu propriile voastre cuvinte de ce norocul este finit.
Elevii au plecat pe rand, dupa ce profesorul isi mai lua alte cateva notite. Am ramas cu el in clasa, in timp ce asteptam nerabdatoare raspunsul daca fusesem acceptata ca profesoara de Aritmantie.

OOC: Sper ca e bine ce am scris...

Edit later: PM-ul a fost trimis in sfarsit

Re: Profesori - Katya Sokorov - 24 Sep 2010

Raizen, am si eu o intrebare... ce se face cu catalogul ? ...

Re: Profesori - Hayley M. Alden - 26 Sep 2010

ok. raizen, unde esti cand am nevoie de tine? deci, da sau nu??!!! mor de curiozitate... nu ma mai lasa asa, ca pana la urma voi ajunge la o criza pe creier, deci la prostie, si chiar nu-mi doresc asta!!x(

P.S.

Re: Profesori - Raizen Isildur - 26 Sep 2010

- Aparare contra Magiei Negre: Alice Morris
- Transfigurare: Arwen Isildur
- Potiuni: Lucas Jade
- Farmece: Bella Cullen
- Ierbologie: Isabella Isildur
- Grija fata de Creaturile Magice: Aimi Rawkuro
- Previziuni despre viitor: Rosalie Andrews
- Istoria Magiei: Yuuki Rawkuro
- Aritmatie: Hayley Andrews
- Studiul Incuiatilor: Ashlyn Meester

Re: Profesori - Kennya Allen - 26 Sep 2010

Ma dezamagesti...

Ai uitat de mine

Re: Profesori - Raizen Isildur - 26 Sep 2010

- Aparare contra Magiei Negre: Alice Morris
- Transfigurare: Arwen Isildur
- Potiuni: Lucas Jade
- Farmece: Bella Cullen
- Ierbologie: Isabella Isildur
- Grija fata de Creaturile Magice: Aimi Rawkuro
- Previziuni despre viitor: Rosalie Andrews
- Istoria Magiei: Yuuki Rawkuro
- Aritmatie: Hayley Andrews
- Studiul Incuiatilor: Ashlyn Meester
- Vajhat: Kennya Isildur

;Wink

Re: Profesori - Hayley M. Alden - 27 Sep 2010

Raizen, ti-am zis vreodata cat esti de tare? mersi din nou KissKissKiss

Re: Profesori - Clynton Wesley - 02 Oct 2010

Raizen, sa ma pui moderator la ora de pe acest cont (este clona mea )