![]() |
Vise ciudate - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Vise ciudate (/t-vise-ciudate) |
Re: Vise ciudate - Jade A. Crawford - 15 Nov 2010 Waw....visuri sinucigase Eu nu imi amintesc ce-am visat aseara... Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 21 Nov 2010 Ciudat .. Am visat ca era ziua mea si m-am imbatat calumea, si m-am aruncat de la etaj .. Mda, stau la etajul 3. Rose stie, si anul trecut am vrut sa ma arunc de la etaj de ziua mea =))))) Deci, asta-i semn ca mai 1 luna si se apropie ziua mea. fac buletin, alea alea O sa pot sa beau oficial.Buletionasaaa Rose, anu asta ce facem de ziua mea? =))) Big PARTY \ ![]() Va invit pe toti Si totusi .. Ciudat visu. Asa fain ii sa zbori cand esti beat ![]() Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 21 Nov 2010 Da,Ash>;d< Da,anul trecut=]]] Dumnezeule mare,ce nebunie a fost! ![]() Te iubesc ![]() Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 21 Nov 2010 Stiuu =))))) Toate eram rosii ca rosiile si nu mai puteam =)))) ANUL ASTA VA DAU DE BEUT PANA VA RUPETZI FRATIILOR. Imi pare rau ca nu puteti sa veniti toti Asa v-as primii pe toti ,numai sa aveti cu ce sa veniti ![]() Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 21 Nov 2010 Wow,ar fi tare sa fie un party in rl cu tot DM-ul ![]() Beutura\m/ Re: Vise ciudate - Layla Wong - 23 Nov 2010 Am avut un vis in care am esit cu o gramada de oameni pe strada si radeam,ne distram.La un moment dat a inceput sa ploua,iar eu am inceut sa dansez bucurandu'ma de picaturile de apa pana am auzit o voce care striga: -Denise arzi! (numele meu real ![]() Si ma vedeam cum incep sa ard si ca sunt inconjurata de flacari! Stiu ca suna aiurea Da era ciudat ![]() Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 23 Nov 2010 Woww. Ciudat visu tau, Layla Oricu, visul meu, pe care l-am avut acuma cateva zile e cel mai tare Deci, e foartee tare Inca mai salivez ! =))) Ii un tip la sala, are 34 de ani, nevasta, copii, dar arata atat de bine, mai bine ca Brad Pitt in Troia SALIVEZ DUPA TIPUL ALA Tot timpu' cand merg la sala, si fac exercitii si il vad numa ma impiedic =))) Si faza e ca tot timpu cand ma vede , ma saluta, odata mo prins de picior,si odata mo batut prieteneste pe spate, zambindu-mi asa ;; ) MOR DUPA TIPU ALA Si am visat ca faceam eu banda, cu o viteza incredibila, si o intrat in sala, si era GOL PUSCA Si eu am zburat de pe banda, si m-am lovit fix in el Apoi s-a pus s afaca aparate GOL Ce vissss ![]() Re: Vise ciudate - Jessica F. Jersey - 23 Nov 2010 Quote:dar arata atat de bine, mai bine ca Brad Pitt in Troia vaaaai !! trebuie sa-l cunoscc=)) dragut vis, dar daca tipul era mai tanar cred ca era mult mai bine. ![]() Eu am visat aseara ceva ciudat. Se facea ca eram in skate-park cu sor'mea si ea ma invata sa cant la chitara. SI la un moment dat s-a enervat pentru ca eu nu ma prindeam de ce trebuie sa fac ![]() =)))) Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 23 Nov 2010 Ce niste vise aveti =)))))))))))) Baa =))) Jess TREBUIE sa il cunosti pe tip Da il intereb in seara asta daca are facebook =))))) Deci ii prea bun , frate, are .. o doamne Ma ia cu tremurat cand ma gandesc la el =)))))) Cand am aflat ca are copil am ramas masca Eu din vara l-am ochit asa, ca parea bun, si l-am vazut prin centru, si cand am inceput sala am aflat totul o.O Mi'o venit sa plang =)))) ROSE daca vine la sala o sa-l vada Deci Rose, uite un motiv ff bun ca sa vii la sala =)))) Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 23 Nov 2010 Hmm,sincer recunosc,motive as avea ![]() Poate vin,Ash! ![]() Apropo,ce vise aveti mai o.O Care de care mai ciiudate... Eu am visat aseara ca am dat un big party cu astia de pe forum;x In ultimul timp numai de asta s-a vorbit pe aici=]] |