Darkmark RPG Forum
Dezvaluirile Profetului - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Dezvaluirile Profetului (/t-dezvaluirile-profetului)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Dezvaluirile Profetului - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010

Am zarit'o pe Ashlyn la masa Cercetasilor , acolo unde defapt ii era si locul . Unde ar fi trebuit sa fie si locul meu , dar din momentul asta , nu mai era .
Am observat ca nu aflase noutatile , pana cand cineva ii intinse un ziar .
Dintr'o data , fata i s'a albit . In timp ce o priveam , mi'am dat seama ca Isa nu mai era langa mine .
Plecase mai aproape se Shery , iar acum aveau o discutie destul de interesanta . Imi placea sa o vad zambind , chiar si in astfel de momente tensionate .
Mi'am intors din nou privirea spre masa Cercetasilor . Toti pareau speriati de ce urma sa se intample . In sinea mea , si eu eram .
Am simtit o mana , batandu'ma pe umar , apoi am auzit o soapta slaba :

" - Cei slabi nu au loc printre noi . "

Re: Dezvaluirile Profetului - Kennya Allen - 08 Sep 2010

O mare parte din viata viperinei a crezut ca este buna. Insa totul era o iluzie. Era chiar rautacioasa si plina de sine, incapatanata si mereu avea impresia ca poate sa controleze orice si pe oricine. Era o perfectionista. Iar acum simtea nevoia sa se razbune mai mult ca oricand. Se plictisise de atata "bunatate" si... drepturi pentru cei care nu merita. Lumea vrajitoreasca se deteriora cu fiecare respiratie de-a lui Potter si sustinatorii lui. Nu era oare o cauza pierduta? Iubirea si loialitatea. Niste sentimente care descriu un caracter slab ce traieste doar din speranta. Kennya prefera de o mie de ori sa se faca temuta decat iubita.

Micul de jun din acea dimineata trecuse barierele normalitatii de mult. Unii elevi erau in picioare pe banci strigand unii la altii cuvinte neintelese peste vrajile altora care se duelau. Profesorii se agitau sa ii desparta si imparteau detentii in stanga si in dreapta.Kennya rase in sinea ei. Se transformase totul intr-o revolta. Stia ca nu o sa mai tina mult circul asta, insa nu putea sa nu se bucure cand vazu rezultatul duelului dintre ea si cercetasa aia netrebnica. Ca tot veni vorba de ea, viperina o cauta din priviri la masa cercetasilor. Dupa cateva clipe indelungate o observa si apoi isi indrepta privirea si la masa viperinilor.

Era de-a dreptul scandalizata. Observa o mare de culoare rosie, galbena si albastra amestecata cu verdele viperinilor si nu intelegea cum aveau toti atata tupeu sa se aseze la aceasi masa ca ea. Era deja prea mult. Trebuia cat mai curand sa vada cine ii este aliat si cine dusman. Nu putea sa atinga aceasi bucata de lemn cu niste sange mali si tradatori de sange. Dar sa mai manance cu ei atat de aproape. Isi infrana cu greu dorinta sa-i blesteme pe toti si se uita in jurul ei ca sa intrebe cine era alaturi de ea si cine nu.

Re: Dezvaluirile Profetului - Isabella River - 08 Sep 2010

Isabella îºi roti privirea prin salã.
Toþi de la masa Viperinilor se oprirã din vorbit ºi îºi îndreptaserã atenþia cãtre Kennya. Nimeni nu mai fãcea nimic. Toþi o urmãreau atenþi.
Isa râse ºi se ridicã în picioare.

"- Eu. Eu sunt cu tine." sublinie fata.
Fu urmatã de multe alte mâini ridicate ºi aprobãri. Mii de "Da!" se auzeau în jur. Dar Kennya pãrea cã nu le aude.
"- Tu ? Tu ?!" întrebã în batjocurã ºi un rânjet i se întinse pe faþã. "Nici mãcar nu eºti o Viperinã."

Isa se sãturase pânã peste cap de aceste vorbe. Toþi îi spuseserã asta. Nu mai era nici Cercetaºã.

"- Dar sunt de partea voastrã." îi rãspunse fata.

Re: Dezvaluirile Profetului - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010

Nu suportam sa vad cum Isa se umilea in fata Kennyei . Mereu am apreciat'o pe fata de la Viperini . Mi se parea perfecta , dar in momentul asta , nu stiam ce sa mai cred .
Desi Isa nu era de la Viperini , ar fi trebuit sa o aprecieze ; sa aprecieze ca este de partea lor .
M'am ridicat si eu in picioare . Pentru prima data mi'am facut curaj si am vorbit cu glas tare :

" - Uite , Kennya . Daca vrei , te putem ajuta , daca nu , atunci eu una renunt . Nu am venit aici sa ma umilesc . "

Nu credeam ca voi fi in stare sa vorbesc , insa simteam cum inima imi pulseaza cu putere , iar cuvintele imi ieseau din gura fara sa vreau .

Re: Dezvaluirile Profetului - Shayera Holl - 08 Sep 2010

"Bella!...chiar crezi ca vrea sa ne umilim?Nu...nu vrea asta! Dar vrea sa vada cine are curajul sa isi lase casa si prietenii...Daca as fi in locul ei as gandi la fel! Daca ne lasam casa pentru asta...suntem numiti tradatori! Cum ne tradam colegii,asa putem sa o tradam si pe ea! E precauta..." Se auzi o voce.Era Shayera care inca statea pe scaun,si nici nu avea de gand sa se ridice.Nu era din cauza ca o cam dureau picioarele...ci fiindca nu se simtea nevoita sa respire aerul multora.

Ii placea ideea Kennyei...si mai presus de tot,ii intelegea reactia.Era sigura ca cei care vor alege,o vor face definitiv.Ca si ea...si multi altii.
Era sigura ca va fi privita cu dispret,ca va fi un vierme tradator pentru unii care avusesera incredere in ea.Dar...nu se simtea obligata sa aleaga ceva doar de dragul prietenilor.Prefera sa isi asculte subcontientul si hormonii sau dragostea fata de nasul Lordului Intunericului.

"Nimeni nu trebuie sa se umileasca cu nimic...dar trebuie sa avem incredere unii in altii! "Adauga Cercetasa si se ridica intr-un sfarsit pentru a merge langa Isabella si pentru a sustine cauza multora din incapere.Probabil a minoritatii...dar nu o prea interesa.Esentele puternice se tin in sticlute mici.Adeptii lui Harry erau multi,foarte multi,mult prea multi...dar in acelasi timp fricosi si nu prea puternici,poate chiar prostuti.
'Cei destepti stiu ce trebuie sa aleaga...de aceea m-a facut mama geniu' Isi spuse cercetasa si zambi in sinea ei,si pe dinafara...desii avea o fata de posedata sau de isterica.

Re: Dezvaluirile Profetului - Kennya Allen - 08 Sep 2010

" - Uite , Kennya . Daca vrei , te putem ajuta , daca nu , atunci eu una renunt . Nu am venit aici sa ma umilesc . "

“Taci! Taci fata netrebnica ce esti! Taci din gura!”

Kennya se uita in jur ingrijorata. O lasa pe Shayera sa-i vorbeasca cat timp ea isi punea in ordine gandurile. Ce naiba se dadeau toti de gol?! Era atat e greu sa iti tii gura? De partea mea? Sa auda un profesor asta si s-a zis cu totul. Tot ce vroia sa realizeze. Putea sa se termine totul intr-o secunda. Regreta din ce in ce mai mult ca se luase la harta cu cercetasa aia buna de nimic. Acum toti credeau ca va fi un razboi intre elevi de la Hogwarts. Ce imbecilitate. Trebuia sa fie totul cat mai ascuns. Nu stia cum de situatia ajunsese pe buzele tuturor. Acum toti elevii se imparteau pe tabere si pareau sa se pregateasca de lupta.

Intre timp, profesorii reusisera sa readuca pacea intre elevi. Stateau toti cuminti, cu urechile ciulite la orice soapta sau orice semn care putea sa iste din nou cearta intre ei. Kennya trase aer adanc in piept incercand sa-si limpezeasca din nou gandurile. Trebuia sa se miste repede. Extrem de repede. Acum toti profesorii erau cu ochii pe ea. Stia ca era foarte periculos, poate ajungea chiar exmatriculata. Ea si ceilalti are aveau de gand sa riste. Dar trebuia sa faca pasul asta. Trebuia sa arate cine merita sa fie la putere. Era gata sa faca acel pas. Le sopti celor din jurul ei ca avea sa ii anunte la noapte. Deja stia cine se va ridica alaturi de ea, chiar si cercetasele. Va dobandi loialitate din partea lor, iar ea, Kennya, le va rasplati cum se cuvine.

Re: Dezvaluirile Profetului - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010

In tot acest timp o priveam pe Bella. De ce ajunsese de parte viperinilor? Se putea numii asa? .. Intr-un fel, credeam ca facuse acest lucru din frica. Si eu eram speriata, pentru ca stiam, stiam sigur ca Harry Potter nu mai era viu. Scapase de prea multe ori din ghearele lor, ca sa mai fie in viata acum. Nu stiam ce v-a urma, dar eram sigura ca din acest Hogwarts linistit si calm, avea sa devina un loc de batalie. Stiam ca se vor sperge prietenii, stiam ca totul se v-a schimba. Stiam ca vot avea loc multe revolte. Nici eu nu stiam de care parte eram. De fapt, nu vroiam sa fiu prea implicata. Eram neutra. Nu-mi pasa nici de Harry Potter, pentru ca in timpul in care fusese el la scoala, multe persoane nevinovate au murit, insa nici de Devoratorii ai Mortii. Nu stiam ce sa cred. Asteptam cu sufletul la gura raspunsul Kennyei.

Re: Dezvaluirile Profetului - Bell Evans - 08 Sep 2010

Bell statea alaturi de Rose si Alice la masa cercetasilor. Simtea cum ii fierbe sangele in vene, desi era o fire foarte calma. Dar asta era picatura care umpluse paharul. Iar petrecerea pe care erau capabili..ceilalti sa o dea in cinstea mortii lui Harry Potter o enerva la culme.
"-Nu e mort!" spuse Bell, cu un ton rece.
"-De unde esti atat de sigura?!" o intreba repede Rose.
"-Pentru ca nu poate fi mort..si ce daca a fost un copil si a scapat de Voldemort?! Si ce daca a folosit doar ~Expeliarmus!~? Conteaza? Nu! Si de ce spun asta? Pentru ca el a avut suflet..a avut sentimente diferite de ura si sete de putere. Voldemort a fost un om incomplet..asta daca se poate numi om..niciodata nu a cunoscut dragostea sau macar simpatia..si lucrurile astea ii vor face si pe ei la fel de vulnerabili. Nu se vad cum ajung in mrejele orgoliului, cum isi vand sufletele" murmura Bell, cu ochii scaparand. Rose o privi pret de cateva secunde, dupa care spuse..

Re: Dezvaluirile Profetului - Rose Evans - 08 Sep 2010

" - De cand ai devenit un psiholog atat de infocat, Bellyshor?? " zambi Rose, dar parca nici asta nu putea sa faca avand in vedere situatia.
Chiar ii parea rau de Harry. Niciodata nu il considerase un erou, adica, ea nu considerase pe nimeni, niciodata vreaun erou, poate doar vreun coreean, insa il respecta pe Harry pentru ceea ce facuse. Pentru ca reusise ca le dea oamenilor speranta in timpuri intunecata ca acelea. Nu multi au crezut in el, dar el a continuat sa lupte.
" - Nu stiu, dar asta e parerea mea si chiar daca multi nu o accepta eu nu o sa mi-o schimb. " raspunse Bell afectata de nepasarea cu care tratau unii moartea lui Harry Potter.
" - Te inteleg, nunim, adica si eu simt la fel. Si indiferent ce o sa se spuna eu nu am sa-mi schimb pledoaria. Il respect pe Harry mai ales pentru faptul ca putea fugi, putea fugi departe, unde Voldemort nu l-ar gasi, sau cel putin nu i-ar pasa atata timp cat nu i-ar sta in cale. Dar el a ales sa lupte pentru putinii oameni care credeau in el. Asta l-a facut erou. Nu faptul ca l-a distrus pe Voldemort. Faptul ca a ridicat capul sus si a gandit cu sufletul, il face de neatins, si asa va ramane pentru totdeauna. Asa ca lasa-i sa creada ce vor, nunim. Dar eu stiu in inima mea ca Harry Potter nu e mort. Nu au scapat ei de el! Sa fie siguri de asta!" termina Rose si observa ca ridicase ata de tare glasul incat in sala se facuse liniste si toata lumea asculta.
Apoi galagia s-a reinstaurat, prin aprobari sau huiduieli, bineinteles. Bellyshor o aproba pe sora ei si spuse : ...

Re: Dezvaluirile Profetului - Briana Brighton - 08 Sep 2010

Pentru Bree, aceea parea cea mai frumoasa dimineata pe care o avusese in ultimul timp, primise chiar la fereastra camerei sale doua scrisori si "Profetul Zilei", aduse de bufnita sa, Herley.Primele doua ii vesteau vizita prietenelor sale, Dianne si Irenne, in vacanta, in casuta lor din Pestera lui Godric.Cele doua fete erau doar niste Incuiate, dar ce ii pasa ei, conta daca esti vrajitor sau nu, daca ai sangele pur sau nu? Cel putin, pentru Bree lucrurile acestea nu aveau nicio relevanta, daca ar fi putut alege nu si-ar fi schimbat niciodata viata sa de muritoare obisnuita.

Citirea celor doua scrisori ii luase destul timp, Bree observa ca era destul de tarziu, intarziase la micul dejun. 'Sa imi arunc o privire si prin ziar totusi.' gandi aceasta si imediat lua ziarul aruncat pe jos.

“Fostul elev Harry Potter, in varsta de 24 de ani, a fost atacat si, se pare, ranit grav in casa sa din Pestera lui Godric in aceasta noapte. Investigatorii au gasit urme de violenta si picaturi de sange ca urmare a confruntarii. Momentan, nu se cunoaste faptasul, dar se presupune ca ar exista mai multe personae ce au luat parte la aceasta rafuiala. Suspectii principali sunt Devoratorii Mortii. Ancheta continua pana cand Potter sau trupul sau va fi descoperit.”

Cu fiecare cuvant pe care il citea, fata i se distorsiona si mai mult, strangea din ce in se mai tare ziarul, iar apoi il arunca enervata pe podea, strigand:
"Stupid!", continuandu-si in gand fraza: 'Vor doar sa isi vanda ziarul asta imbecil!' dar ceva ii spunea ca nu era asa, Harry Potter putea fi mort in acel moment si asta nu era cel mai grav. Bree stia ca asta ar insemna pretextul unui nou razboi dintre Devoratorii Mortii si ceilalti vrajitorii, un razboi care clotea inca din momentul prabusirii lui Voldemort.

'Trebuie sa vad ce se intampla jos!' isi spuse Cercetasa, iesind val-vartej din dormitor si indreptandu-se spre Marea Sala.Prima imagine care o izbi fu amalgamul de culori care nu se mai imparteau ca de obicei in 4 grupuri simetrice.
"Asta nu e bine, Viperinii deja au inceput sa atraga noi adepti!" murmura Bree, indreptandu-se spre masa Cercetasilor si cautand cateva chipuri cunoscute.Le zari pe cele doua surori Evans si se aseza langa ele.Rose tocmai sustinuse ca Harry traieste, Bree stia ca este adevarat, Harry Potter nu putea fi mort! Uitand si sa le salute, Cercetasa, le zise:
"Nici eu nu cred ca este mort, sunt sigura ca traieste..." Vroia sa spuna mult mai mult, ca si ea simte acelasi lucru, ca o durea sa vada robele Cercetasilor la masa Viperinilor, sa vada ca unora nu le pasa ca poate nu ar mai fi fost in viata daca Voldemort inca mai traia, ca unii sprijineau inca o fiinta care a distrus mii de suflete.