![]() |
Carti...muuulte carti... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Carti...muuulte carti... (/t-carti-muuulte-carti) |
Re: Carti...muuulte carti... - Lyra Dust - 18 Oct 2007 "Poate ca a fost obligata... Adica mai mult ca sigur parintzii eiar fi fost nervosi daca ar fi fost la o alta casa in afara de Viperini. Cred ca daca ar fi fost pusa la Cercetasi ar fi fost alungata de acasa." spuse Ginny Potter cu o figura de a-tot-stiutoare. "Da. Este posibil. Dar eu nu intzeleg de ce te-a chemat DOAR pe tine Julia... Poate ca avea sa-ti spuna altceva. Nu ar fi trebuit sa ne dam jos pelerina Ginny Potter." spuse Ginny Weasley. "Eu cred ca trebuie sa te duci la ea si sa o intrebi daca asta a vrut cu adevarat sa-ti spuna. Si daca mai are ceva sa va intalnitzi doar voi doua." spuse Ginny Potter. "Ai inebunit? Si daca o blestema sau asa ceva..." spuse Ginny Weasley. "Statzi calme fetelor. O sa vorbesc cu ea si daca mai are ceva de spus ma voi duce singura." spuse Julia. Ginny Weasley deschise gura sa spuna ceva, dar inainte sa apuce Julia spuse: "Nu, Ginny Weasley." Re: Carti...muuulte carti... - Ginny Malfoy - 18 Oct 2007 "Aaa... vroiam doar sa spun k Miranda e inca aici.." Ginny P si Julia se intoarsera automat. Intr'adevar, Miranda era in spatele unui copac. I se putea vedea parul brunet, rasfirat. "Julia... dar tot nu te'as lasa singura. Dar e alegerea ta." Julia dadu din umeri. "Nu o cred in stare sa'mi arunce un blestem... o fi ea cum o fi, dar nu cred k e asa." "Nu zic... dar..." Ginny Weasley o privi pe Ginny Potter. (uau cum suna ![]() "u nu crezi k Miranda o sa'i faca ceva Juliei? Oricum.." Ginny Weasley se opri ganditoare. "De ce vrea sa mearga doar ea. De ce nu si noi?" brusc isi dadu o palma. "Desigur! Dak suntem singure suntem mai vulnerabile. aaa... pardon nu asta doream sa spun" adauga ea vazandu'o pe Ginny Potter deschizand gura. 'Doamne ce tampenie! hai k stiu planul perfect...' se gandi Ginny W. 'Le fac sa creada k ma intorc la castel si tot ma duc cu Julia in padurea Interzisa. Fata asta... Miranda... oare ce o vrea de la ea?' "Auziti... eu ma duc sa ma culc. Dar Julia te rog..." spuse Ginny W convingator "da da..." Ginny W si P plecara in acelasi timp. Julia se duse spre Miranda. ... "Si TU?" se mira Ginny Potter. Ea si Ginny W se nimerira in acelasi tufis, in timp ce le urmareau pe Julia si Miranda. "Eh... doar nu imi lasam eu prietena singura ![]() "Asa te vreau dar acum sst..." OOC: nu ne prinde nimeni ok? oricine scrie in continuare sa fie atent k noi sa ramanem ascunse in tufisuri si sa nu ne observe nimeni... plz ![]() Re: Carti...muuulte carti... - Julia Lilith Potter - 18 Oct 2007 " Intr-un final, ai avut curajul sa te arati... singura... " ingaima Miranda... " As fi vrut sa vin singura, dar normal ca eu si prietenele mele suntem ca surorile si tinem mult una la cealalta... pot sa stiu ce vrei de la mine? " Miranda isi cobori privirea amara in pamant... ii era deja teama de Julia... teama de ce avea sa spuna... " Blestemul Cruciatus a fost ... o greseala imensa din partea mea.. " reusi ea sa zica... Un zambet sfidator incolti pe buzele Juliei... " Mda... uite cine vorbeste... " zise ea. " Inainte sa-ncepi sa ma critici, mai bine m-ai asculta ... n-am vrut sa... o fac dar... " " Dar vei suporta consecintele..." " Mm... eu zic ca ar trebui sa te cam razgandesti... uiti cat de usor as putea scapa de gura lui Dumbledore prin tata... " " Si crezi ca Dumbledore va renunta la afirmatii? Nu ma face sa rad... " " Dumbledore va fi nevoit sa renunte... ministerul il va face sa renunte... " " Si cine esti tu ca sa lupte ministerul in apararea ta? " " Vrei sa spui.. cine e tatal meu... " Julia isi inghiti cuvintele... " Tu chiar... crezi ca un sclerozat mai are influente la minister? " " Dumbledore NU E SCLEROZAT ! Vezi cum vorbesti... " " Ei nu zau.. trebuia sa se pensioneze de mult... Hogwarts e in pericol cu el la conducere... " Julia nu o mai putu suporta.. isi scoase bagheta, amenintand-o pe Miranda cu ea... " Nu vreau sa mai aud nimic... Dumbledore mereu a stiut adevarul si mereu si-a sustinut partea, adica dreptatea... impreuna cu mine si Harry. " " Pai tocmai... si eu vreau sa am propria mea dreptate ! Crede-ma ... n-am facut blestemul cu intentie pe Malfoy ! N-as avea deloc de ce... Tocmai de-asta te-am chemat... vroiam sa ma ajuti.. Nu.. nu pot merge la Azkaban ! Pur si simplu... nu ... " Miranda se pierdea usor-usor in cuvinte... Julia cobori bagheta... " N-am cum sa te ajut decat sa-ti spun cat ai gresit... stii doar cine practica obiceiul de a face blesteme... " Re: Carti...muuulte carti... - Miranda Portilla - 19 Oct 2007 OOC:Miranda oium nu va merge la Azkaban... "-Nu...neaparat in sensul asta....numai as vrea sa fim prietene...adik daca parintii mei ii vor face pe unii sa taca,va fi doar sa nu-si strice EI reputatia...nu ma iubesc....sunt sigura de asta...si inainte sa ma trimita la Hogwarts m-au pus sa-l rog pe Joben sa ma puna la Viperini..a vrut a ma puna la Cercetasi,pentru ca a spus ca-s fff curajoasa....dar eu am facut asa cum m-au rugat ei....iti dai seama ca nici eu nu as fi vrut...si...sunt atat de singura...in vacanta de vara imi scriu pe mana indura.....ma critica tot timpul,niciodata nu sunt buna pentru ei.....si da,ei sunt Devoratori ai Mortii...dar asta nu inseamna ca si eu voi fi sau ca sunt de acord cu ce fac ei.... Re: Carti...muuulte carti... - Lyra Dust - 21 Oct 2007 In tufis. "Wow! Ce discurs!" sopti Ginny Potter. "Parca ma face sa-mi fie mila..." spuse si Ginny Weasley. Cele doua nu mai auzira restul conversatziei pentru ca decisera ca Julia nu va fi blestemata de catre Miranda asa ca se intoarsera repede la castel. "Ar trebui sa mergem la masa..." spuse Ginny Potter. Intrara in Marea Sala. Ginny Potter se duse la masa Cercetasilor si Ginny Weasley la masa Astropufilor. 'Oare va Julia o va accepta pe Miranda?' se intreba Ginny Potter in timp ce isi punea niste cartofi prajitzi. "Hei! Ce e chestia asta?" intreba ea aratand spre un castron cu un lichid verde. "Este sos de martofila" ii raspunse o fata cu parul blond si cu multzi pistrui. Ginny Potter se stramba si isi intoarse privirea carte usa. Tocmai atunci intrau Julia si Miranda. Re: Carti...muuulte carti... - Julia Lilith Potter - 21 Oct 2007 OOC : cu grija la dublu-posting, Ginny P ![]() BIC : Julia o lua rapid spre masa cercetasilor... Miranda o privi cum isi " lua zborul " , si abia se tarsai catre viperini. " Am intarziat? " zise Julia, asezandu-se langa Ginny P. " Nu chiar. Umh...cum... a fost? " " Binisor... adica, dupa cum vezi, nu mi-a facut nimic... Eram eu pe cale sa-i trantesc un Incarcerous in fata... " Cei din jurul celor doua fete rasera usor... " Altceva? " intreba curioasa Ginny P. " As.. prefera sa-ti spun in camera de zi " zise Julia... Cercetasii din jurul lor oftara dezamagiti... Iar la viperini... Miranda tocmai se asezase langa Pansy Parkinson, care-i dadu un ghiont... " Poti sa-mi spui si mie ce te-a apucat?! " zise ea... Miranda isi intoarse privirea catre cercetasi... o vazu pe Julia vesela, razand cu pofta langa Ginny P... " Absolut nimic nu m-a apucat, crede-ma... " Re: Carti...muuulte carti... - Lyra Dust - 21 Oct 2007 BIC: "Pai... mergem?" intreba Ginny Potter. Cele doua fete se ridicara de la masa. Ginny Potter incerca sa para cat mai curioasa de ceea ce discutasera cele doua pentru ca nu vroia ca Julia sa afle ca ea si cu Ginny Weasley ascultarera discutzia lor. "Haide! Spunem te rooog!" "Asteapta pana ajungem in camera de zi. Oricum, sa sti ca nu este mare lucru. Nu te astepta la cine stie ce secret. Daca ar fi fost un secret nu s-ar fi auzit in tot castelul la cat de tare a tzipat." Ginny Potter chicoti apoi spuse: "Turta dulce" si Doamna grasa le lasa pe cele doua inauntru. Se asezara intr-un coltz, dar observara ca multa lume le privea cu interes. "Mai bine urcam in dormitoare." spuse Julia. Fetele urcara si deschisara usa. Din fericire nu era nimeni in dormitor. Julia se tranti zgomotos in timp ce Ginny Potter se intindea pe patul ei. OOC: Sa incercam sa aducem dupa discutzia din nou la primul subiect cu cartea... Re: Carti...muuulte carti... - Julia Lilith Potter - 22 Oct 2007 " Mda.. si asta a fost tot... " zise Julia, incheind povestirea... " Pff.. plicticos.. " zise Ginny P... " Aa stii ce... am uitat ca trebuie sa-l rog pe Neville sa-mi imprumute o carte despre transfigurarea oamenilor... vreau sa vad cam ce-as putea aplica pe Miranda.. :-> " " Ouf Julia.. numai la asta te gandesti? " " S-a luat de Dumbledore.. DE DUMBLEDORE!!! Nu pot sa accept chestia asta ! Si Julia o lua la goana spre camera de zi.. Re: Carti...muuulte carti... - Miranda Portilla - 23 Oct 2007 Intre timp,in camera de zi a Viperinilor,Miranda discuta cu Pansy Parkinson: "-Cum ai putut intra cu Potter aia??Cand v-am vazut imi venea sa va strang de gat pe amandoua!Trezeste-te Miranda,doar nu vrei ca mironosita aia sa-ti fie prietena?" "-off,taca-ti gura,Parkinson!oricine ar fi ea,e mult mai buna ca tine.Barfitoareo,i-o tranti miranda si pleca repede...nu stia nici ea unde,nu vroia sa stie nimic,numai sa plece din camera de zi.." Re: Carti...muuulte carti... - Milena Laganas - 24 Oct 2007 Miranda fugi afara, pe coridor. Pe acolo trecea milena, care inca era mirata de zecile de lucruri noi pe care le le descoperea. Privea intr-o parte si in cealalta, fara a fi deloc atenta la Miranda. Cele doua se ciconira. Miranda, furioasa, se uita la Milena. fata se sperie... nu cunostea pe nimeni si nu voia sa inceapa totul cu stangul. Dupa cateva clipe de tacere, Miranda izbucni in ras. Milena se uita ciudat la ea. 'Ce a apucat-o?' Miranda se scuza si ii intinse fetei mana: "Am fost chiar ciudata nu, uitandu-ma asa la tine... Doar ca ma simt oribil..." apoi isi dadu ochii peste cap: "de ce iti spun toate astea tie, cand nici nu ne cunoastem? apropo, ma cheama Miranda!" Milena zambi incurcata: "Milena! Incantata... Cred" "esti noua aici, nu? Stai ca nu e asa de greu... sa te ajut sa te ridici..." "mersi" 'in sfarsit mi-am gasit si eu o prietena aici...' OOC: am citit tot ce ati scris si vreau sa intru si eu in poveste... nu uitati ca nu prea ma pricep la harry potter... asa ca mersi julia pentru toate explicatiile pe care mi le-a dat ![]() |