Darkmark RPG Forum
Wind Chill - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Wind Chill (/t-wind-chill)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 09 Feb 2011

Hagrid avea vocea aspra si fata inca incruntata atunci cand incepu sa vorbeasca.
-Duceti-va sa-l cautati, daca tot i-ati dat drumul.

I-am aruncat o privire derutata. Despre ce naiba abera acolo? Credea ca noi am fost in stare sa dam monstrul acela afara? Sau poate se gandea ca ne-am oferit in secret sa il ducem la o plimbare si l-am scapat pe drum..
-Hagrid, despre ce vorbesti acolo? intreba Bell, precauta. Probabil avea si ea impresia vaga ca Hagrid si-a pierdut mintile.
Uriasul gesticula inspre culcusul acela gigantic, o urma de compasiune si nostalgie traversandu-i chipul.
-Atunci de ce a disparut atat de subit?

Re: Wind Chill - Bell Evans - 09 Feb 2011

Cercetasa intepeni; cum adica..a disparut subtil?! Asta inseamna ca era in libertate; ca putea sa'i urmareasca chiar in acea secunda. Nu ii placu prea mult ideea, asa ca se intoarse spre Hagrid si zambi; se simtea vinovata pentru ceva ce nu facuse. Si asta nu prea avea sens.

"-Aaa, Hagrid?" intreba ea.
Uriasul o privi cu atentie.
"-Nu noi ti'am eliberat micutul" sopti Bell.
"-Cred ca s'a eliberat singurel" pufni Desiree.
Hagrid ramase socat; okay - un urias socat era ceva mai rar intalnit.

Cele doua se uitara una la alta, dupa care isi indreptara privirile spre Hagrid. Parea trist; chiar daca in urma cu numai cateva minute era disperat, acum o umbra de suparare i se intiparise pe chip.
"-Nu te ingrijora, Hagrid" murmura Bell.
"-Da..il vom gasi" continua Desiree, cu o nuanta de sarcasm in voce.
"-Sau cred ca ne'a gasit el pe noi.." remarca cercetasa, intorcandu'se.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 13 Feb 2011

-Aaa...Hagrid, nu crezi ca tu cam exagerezi cu toate animalele astea distructive? am intrebat, in timp ce ma intorceam. Puteai lua si tu ceva mai pasnic..
Uriasul era vadit incruntat ca i-am jignit animalul de casa. Acum, in fata noastra, statea un dragon de marime, medie , care nu arata tocmai prietenos.

-Tintatul Maghiar, sopti Bell.
-Ne tinteste? am intrebat, incercand sa inteleg ce a zis Bell.
-...Hagrid, dragonul nici macar nu a ajuns la maturitate, continua ea, fara sa ma bage in seama. Si cum poti sa-l tii tocmai aici?
Zau, cel de-al doilea micut ma cam speria, avand in vedere ca putea sa ne dea imediat foc. Hagrid ridica din umeri, jenat.
-Scrisoarea, am zis brusc. Hagrid imi arunca o privire turmentata. Nu dragonul asta este animalul de care se pomenea in scrisoare..
As fi vrut sa adaug si : "Hagrid, ce bestie ti-ai mai tras acum? " , dar m-am abtinut. Uriasul trecu peste faptul ca ii furasem jigarita aceea de scrisoare si imi raspunse:
-Ah, pai este un pui de unicorn pentru urmatoarea lectie de Grija Fata De Creaturile Magice. Un vrajitor il vindea in mod ilegal pe Aleea Diagon, asa ca m-am dus sa fac contestatie la Minister.. si, desigur, nu am putut sa-l las acolo.
Pe fata lui Hagrid se asternu acea expresie de admiratie..ba nu, veneratie
.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 13 Feb 2011

Bell isi dadu ochii peste cap, pufnind; un unicorn?! Pardon..un pui de unicorn. Hagrid chiar o dadea dintr'o extrema in alta. De la platose infricosatoare, hibrizi rezultati dintre homari si dragoni, la dragoni in toata firea si acum la unicorni? Ce naiba, putea sa deschida o Gradina Zoologica, fara prea multe griji.

"-Sincer, Hagrid?" mormai ea.
Desiree privi Tintatul Maghiar cu o urma de teama citindu'i'se pe chip.
"-Nu va face nimic" chicoti uriasul, uitandu'se la cercetasa.
"-Daca zici tu" remarca Dess, ironica.
Bell privi in jur; totul era ars, aproape in intregime. Probabil "micutul" exersa zilnic.
"-Si ce ai de gand sa faci cu toti?!" intreba ea.

Uriasul paru incurcat; poate nu intelese intrebarea.
"-Cu toti? Cum adica, cu toti?!" repeta el.
Desiree pufni putin nervoasa.
"-Adica dragonul asta nevinovat, cum il numesti tu, puiul de unicorn si homarul ala dragonizat" spuse ea, repede.
"-L'ati vazut si pe aia?!" se balbai Hagrid.
"-Mda..sa vezi cand o sa'i vada cei de la Minister" mormai Bell, in soapta.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 13 Feb 2011

Hagrid mormai in barba, ca pentru sine. Cam banuiam ce aveam sa urmeze.
-Sunteti cele mai bagacioase fete pe care le-am vazut vreodata, se planse el, vadit incomodat. Va amestecati in treburile oamenilor de parca..

-Stim ca ne iubesti, Hagrid, am ranjit, facand un gest a lehamite cu mana. Numai ca noi nu o sa te iubim daca exista riscul sa fim ciopartite de dragoni adusi ilegali cat timp te vizitam.
Uriasul se inrosi. M-am intrebat de ce.
-Hagrid, zise Bell rar, cum ai facut rost de dragonul asta?
-Pai..
-Saracutul statea pe strada, si tu trebuia sa-l iei neaparat acasa ca sa nu inghete, am dezlegat eu povestea. Happy end pentru dragon, moarte curata pentru intreg castelul Hogwarts.
Hagrid imi arunca o privire ucigatoare in timp ce mangaia absent dragonul.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 14 Feb 2011

Bell isi intoarse privirile spre Desiree.
"-Nu ma ajuti cu nimic" sopti ea.
Desiree zambi ironica, in timp ce puiul de dragon se lasa alintat de Hagrid.
"-Acum..revenind, Hagrid" spuse Bell.
"-Revenind la ce?!" mormai uriasul.
"-Spune'ne de unde il ai pe..micut" mormai cercetasa facand o pauza.

Hagrid paru dezorientat; nu era o intrebare prea grea, nu?! Trebuia sa faca un efort minim de memorie - si ar trebui sa aiba asa ceva - ca sa le spuna adevarul.
"-Deci?!" intreba Desiree.
"-Era singur..acolo" ofta uriasul.
"-Dupa cum am spus eu" remarca cercetasa.
Bell tacu.
"-Bine, tac" replica fata, privind'o.

Uriasul se apleca, ajungand la nivelul "micutului"; acesta inchise ochii, scotand cativa aburi pe nari.
"-E incantat sau ce?!" mormai Bell, in soapta.
Hagrid zambi; parea prea fericit.
"-Deci l'ai gasit singurel..unde anume?" insista Desiree.
"-Nu va pot spune" ofta uriasul.
"-Stii ca vom afla oricum, nu?" intrebara cele doua, cu o spranceana ridicata.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 14 Feb 2011

Dragonul avea o expresie multumita asternuta pe fata; m-am intrebat daca cumva animalele astea reusesc sa toarca sau chestii de genul asta. Era normal sa-si exprime bucuria in felul lor...
-Hagrid, deja stim ce e adus ilegal, am oftat compasional. Nu trebuie sa-ti ascunzi greselile.

-V-am spus eu ca l-am adus ilegal? Se parea ca uriasul intra in defensiva.
-Se cunoaste pe fata ta, Hagrid, intari Bell. Si, in plus, nu poate fi atat de rau..
-Nu e ca si cum l-ai fi furat..stii tu. Pun pariu ca ai facut-o pentru o cauza nobila.
El continua sa se eschiveze, o umbra de nehotarare traversandu-i chipul.
- Dumbledore m-a ajutat sa-l aduc pana aici. Mare om, Dumbledore.. sigur nu era nici el de acord sa-l ascund aici, dar..

Re: Wind Chill - Bell Evans - 15 Feb 2011

ooc: Dumbledore e mort de mult Finna

Bell pufni; Hagrid continua sa se eschiveze, nerealizand ca de fapt Dumbledore nu mai era printre ei de mult. Ii lua cateva minute pana ce realiza ce spuse. Poate se gandise la primul dragon..dar nici acel Tintat nu il aduse la castel cu ajutorul bunului director. Pe acela il luase dintr'un bar.

"-Vai, mie ce am spus" mormai uriasul.
Bell si Dess schimbara cateva priviri.
"-Aha..stiam deja" replica cercetasa, cu un mic zambet.
Dumbledore nu s'ar fi implicat in asa ceva.
"-Deci, Hagrid? Asteptam in continuare.." remarca Desiree.

Uriasul se fastaci, privind in jur; probabil creierul lui [strike]cat o maslina[/strike] incerca sa gaseasca o minciuna suficient de buna, care sa le convinga pe fete.
"-Doamne, cat gandeste" sopti Bell, dandu'si ochii peste cap.
"-Haide, Hagrid!" mormai Desiree.
"-Spune'ne o data!" insista si Bell, privindu'l.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 15 Feb 2011

OOC: Mda.. in fine, daca spui tu.

-L-ai furat, am conchis eu , oftand. Si nu incerca sa nascocesti o minciuna...
Hagrid clatina absent din cap.

-Asta inseamna ca ar trebui sa ne ingrijoram de soarta noastra? intreba Bell, ridicand o spranceana in semn de dezaprobare.
-Deja stim ca bestia ta va da foc Castelului, Hagrid, asa ca nu-ti fa griji ca ne-am putea supara sau ceva de genul asta..
Uriasul pufni, vadit enervat. Una era sa-l jignesti pe el, iar alta era sa-i jignesti mult adorata bestie. Sau, ma rog... bestiile.
-Dragonul mi-a fost adus din Romania, de la Charlie Weasley, ofta el, avand pe fata o expresie aroganta. A trecut ceva timp pana l-am convins sa mi-l dea. Dar asta e cam tot ce va pot spune acum..

Re: Wind Chill - Bell Evans - 17 Feb 2011

Bell si Dess se uitara una la alta; ei bine, asta era cu totul altceva. Dar sincer..chiar se indoiau ca tocmai Charlie Weasley ar fi venit in Anglia, la Hogwarts, ca sa'i aduca lui Hagrid micuta..bestie. Totusi..era ceva mai credibil, deci cercetasele apreciara efortul. Aproape ca ajunsesera sa creada ca asta era adevarul.

Bell ofta incet, privind dragonul; intrebarea care urma acum era ce vor face cu el.
"-Doar nu ai de gand sa'l pastrezi" spuse ea.
Hagrid paru ofensat.
"-Cum sa nu?" remarca el, plin de naduf.
"-Aha, deci bestia asta.." incepu Dess, dar uriasul ii arunca o privire plina de dispret "pardon, micutul tau, va ramane aici, la Hogwarts..sa'l vada toti elevii si sa se plangas scumpilor parinti, nu?" continua ea.
Bell aproba incet din cap.

Cu siguranta viperinii ii vor chema imediat pe mami si tati la Hogwarts; cum sa fie tocmai ei, cei cu sange-pur, in pericol din vina unei corcituri?!
"-Putin imi pasa de ce vor spune ei" murmura Bell. "Problema e de ce vor spune cei de la Minister, cand vor vedea micutul asta" continua aceasta, accentuand ultimul cuvant.
Hagrid privi in jos, dezamagit.
"-Si eu care credeam ca ma veti ajuta.." ingana el, trist.