Darkmark RPG Forum
La ce casa ati fost sortati? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Pottermore (https://www.darkmark.ro/f-pottermore)
+--- Thread: La ce casa ati fost sortati? (/t-la-ce-casa-ati-fost-sortati)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: La ce casa ati fost sortati? - Valentino Gaunt - 25 Sep 2011

mia mers putin pana la capitolu 4...acum iara overwhelming demand....

RE: La ce casa ati fost sortati? - Ginny Anne Alden - 25 Sep 2011

Mda,acum nici mie nu imi merge. E aiurea vorba lui Ev cred ca lucreaza la site Smile

RE: La ce casa ati fost sortati? - Jennifer L. Campbell - 25 Sep 2011

Bravo Ginny si Valentino >Happywide<

Deci am primit si eu mail`uuu LoveLove deabea astept sa mearga sa trec de primul capitol si sa ma sortezz LoveLove ahh, ce fericitaa sunt LoveLove

Ma bucur pentru tine zuza >Happywide< Stiam cat de mult asteptai mailul asta Love
Deabia astept sa vad la ce casa ai picat Love :>

RE: La ce casa ati fost sortati? - Evelyn Steel - 25 Sep 2011

(25 Sep 2011, 19:08)Ginny Alden Wrote: Mda,acum nici mie nu imi merge. E aiurea vorba lui Ev cred ca lucreaza la site Smile

Mda,se lucreaza la site.Si deja devine enervant.Acum pot sa intru,acum nu pot.Si vreau sa o ajut pe Jenn sa inteleaga si ea mai bine si ei s-au apucat sa lucreze la site :-t.Mda,daca ne asteptam sa fie totul roz,ne inselam Finna).Sa speram ca termina mai repede.

RE: La ce casa ati fost sortati? - Valentino Gaunt - 25 Sep 2011

Si io mi-am luat bagheta si astept sa isi revina sa ma sortez.....go slytherin Love ar fi culmea sa pic in alta parte :|

(25 Sep 2011, 20:34)Eveline Leanne Carter Wrote:
(25 Sep 2011, 19:08)Ginny Alden Wrote: Mda,acum nici mie nu imi merge. E aiurea vorba lui Ev cred ca lucreaza la site Smile

Mda,se lucreaza la site.Si deja devine enervant.Acum pot sa intru,acum nu pot.Si vreau sa o ajut pe Jenn sa inteleaga si ea mai bine si ei s-au apucat sa lucreze la site :-t.Mda,daca ne asteptam sa fie totul roz,ne inselam Finna).Sa speram ca termina mai repede.

Total de acord cu tine Ev Finna adica duuh exersam si eu niste vraji,si poc! Imi da chestia aia,haii ma serios? Finna Vreau sa ma antrenez ce naiba Finna

Mersi zuz`o >Happywide< si tie Eve, ca ma ajuti =)) asta mi`a amintit de azi cand i`am zis lui Ginny ca te stresez pe tine ca sa invat care`i treaba pe acolo si imi zice ea vreau sa ma stresezi si pe mine =))))

Deabea astept sa ma Sortezzzz !!! LoveLoveLove

RE: La ce casa ati fost sortati? - Evelyn Steel - 25 Sep 2011

Deal with it Cool.Ne stresezi pe amandoua :>.Gin' te poate invata sa faci potiuni,cum ea e experta,la fel ca si mine Cool=))).

Jumate tu, jumate ea=))) dar sa nu vad cearta care sa fie prima =)))