Darkmark RPG Forum
O scurta plimbare - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: O scurta plimbare (/t-o-scurta-plimbare)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Re: O scurta plimbare - Ginny Malfoy - 29 Jul 2008

Ooc: dadada:> Finna)

totusi cativa puradei continuau sa se zgaiasca la indragostiti, asa ca ginny termina fericita toata mancarea cercetasilor.
"HEI!!!"
"scuze..nu am fost eu..:-s SMILEY A FOST" zise fugind sa se ascunda sub roba lui dumbledore
"...huh? :|" sp smiley nefericit sa ii dea drumul nereidei si trezindu'se cu carduri de oameni infometati care il trageau de haine
"GINNY :-L"
"bine bine nereida..oof:-< ma sacrific pentru pace.. " ofta ginny aruncandu'se in multimea care oricum plecase la masa viperinilor sa le fure mancarea (asa ca nu mai conta ca se oferise sa se sacrifice). "vedeti?:>" sp fericita. "am salvat situatia:>"
intre timp smiley terminase de mancat..ma rog..nu ramasese nimic asa ca rodea fata de masa.. si, fericit, o lua pe nereida cu un deget (superman) si pleca, rugand cerul si pamantul sa nu vina si ginny dupa ei, asa ca ginny veni dupa ei
"SMILEEYLoveLove de cand nu te'am mai vazuut"
"daa!!" ofta el resemnat si se aseza in iarba langa ada.
"bine..pai atunci..noi va lasam singuriSmile daca e ceva suntem dupa copacelul asta de aici" sp ada si ginny fugind sa se adaposteasca
intre timp, smiley si nereida purtau o conversatie tandra si romantica despre creioane si fabricanti, in timp ce ada ii soptea lui smiley ce sa ii zica nereidei
"complimenteaza'i ochii idiotule..si nu te mai uita la gagicile de pe domeniu" ,si ginny se certa cu nereida care voia sa ii spuna lui smiley ca ii plac brunetii (smiley e blond).
"SMILEY O SA O DEA PE SPATE PE NEREIDA:-L" zise ada nervoasa. "cu ajutorul meu desigur!! o sa ii dictez fiecare cuvant[-("
"CUM POTI SA SPUI ASTA?Bigeyes Bigeyes" contraataca ginny. "ba EU o sa o fac pe nereida sa il dea pe spate pe smiley!!"
"smiley o sa invinga!!"
"ba nu:-L vrei razboi?"
"BINE:-L"
"si..cmz?Smile" ii zise smiley nereidei, in timp ce ada si ginny le scriau replicile pe o foaie

Re: O scurta plimbare - Nereida Devon - 29 Jul 2008

OCC: Mi prea lene sa mai scriu acum...plus k inca sunt putin socata de faza de pe mess..sti tu care Ginny....Smiley, continua tu

Re: O scurta plimbare - Nereida Devon - 30 Jul 2008

OCC: mdaa...lol...ai facut-o pe Nereida cam altfel decat e...adik nah.ca mine mai acra si mai sarcastica...aici e cam noob...in fine
postez mai tarziu ca acuma mi lene xD

OCC: OK...bag acuma next...xD

Nereida il stranse de mana pe Smiley.
"Vorbesc cu Draco deseara si o sa lamuresc pentru totdeauna situatia...ce idiot."
"Bine...dar ai grija..sa nu cumva sa indrazneasca ceva ca il..."
"Il ce? Sunt perfect capabila sa folosesc Protego sau Expelliarmus si eu...si daca nu...ei bine...sa zicem k nu ii va placea..."
"Adica? Ce vrei sa spui? Doar nu te referi la blesteme de neiertat?"
"Aaa...trebuie sa plec! Ne mai vedem! Kiss" zise rapid Nereida si o lua la fuga catre camera de zi a Viperinilor (we ruleFinna ups )
Ginny aparu de dupa scari cu Ada.
"Ooh! Smiley! In sfarsit singurel! Mwhahha...ce bine...sa vezi ce ne-a povestit Lordul Smoala! Deci.." fetele il luara pe SMiley iar la povesti cu Lordul Smoala...sosete..biscuiti =)))
In camera de zi a Viperinilor, Draco statea intins pe o canapea...inca ii curgea sange din nas (uuh ce tare Love sangeeeeeeee...scuze)
"Ce te-a apucat Draco?"
"Ce m-a apucat pe mine? Ce naiba te-a apucat pe tine sa iesi cu ala? E la CERCETASI!"
"Si? Care ar fi problema? Ca nu inteleg.." zise Nereida si se aseza langa Draco.
"Pentru ca...pentru ca eu..eu..Te iubesc! deaia!"
"o_O wooh...ce? Draco...fii serios...am mai discutat asta!"
"Nu imi pasa! Nu suport sa te vad cu altu..." incepu el si dedu sa o imbratiseze pe Nereida dar se trase.
"Nu! Deal with it Draco!"
Nereida se intoarse si vru sa plece dar Draco o prinse de mana..o smuci catre el si o saruta cu forta (dude..nu ti-ar strica o bomboana mentolata...=)) scuze..ma apuca)

Re: O scurta plimbare - Smiley Potter - 30 Jul 2008

OCC : Mi-e km lene sa scriu,dar sunt dator,so...here it goes Smile

- Puteti sa fiti ce vreti voi,dar puteti sa ne lasati makr 5 min singuri [ x_x ]???sunteti tot timpu q noi...eu unul ma simt presat xD...vreau sa stau mai mult q ea,so cunosc mai bine Love...spuse Smiley,intr-un final..
- Sunt de acord q el...nu va suparati pe noi,dar avem nevoie de putin timp liberi,sa fim doar noi 2 Blush,si nimeni altcineva...intervenii si Nereida
- Destul de cinstit,zambi Ginny...Dak aveti nevoie de noi suntem in tufisu asta de langa voi...cred k 10 m distanta va ajung
Ada o trase pe Ginny de ureche..
- Ce?doar glumeam...ne gasiti in Hogsmead,la Trei Maturi Smile

- So...just the 2 of us,spuse Smiley...Ce vrei sa facem?
- Ce ai zice sa ma tii in brate,si sa stam aici pana apune soarele?
Smiley rosi...
- N-am nimic impotriva Tounge,si o saruta...

Deodata,cei 2 se trezira q Draco langa ei...
- Well,well...iar esti q ratatul asta de Cercetas?
- Ce?qm iti permiti sa-i spui asa?se rasti Nereida la el,aproape k i-ar fi dat si o palma...
- Iubita,ii spuse Smiley,linistete-te...nu ai ce sa-i ceri...adik,atat il duce mintea...lasa-l,si hai sa ne continuam discutia despre sosete [ sqze nu ma pot abtine Tounge ]...oriqm e mai interesanta dekt Draco....
Draco isi scoase bagheta..era pregatit pt o confruntare Shaolin [ sqze,asta e din alta poveste ]
- Cum de un sange-mal are atata tupeu in fata unui vrajitor pur-sange k mine?
Nereida,vruse sa-l loveask pe Draco,dar acesta o impinse,iar fata cazu in fund...[ Blush ]

In secunda urmatoare,Draco era jos,q nasul plin de sange...Smiley il lovise [ :>] si ii spuse :
- De mine poti sa zici ce vrei,dar dak te mai atingi de ea,vei pati si mai mult de atat...si se intoarse q spatele la el,k sa o ajute pe Nereida sa se ridice,moment in kre Draco se ridikse de jos,si in timp ce rostea un spell ktre Smiley,din spate se auzi "Expelliarmus",perfect executat de Ginny,iar Draco zbura din nou pe spate...

- Hey thx,spuse Smiley...ma buqr k v-ati intors...se pare k e bine sa va avem prin preajma [Blush ]
- Uitasem rucsaq q masina de spalat [ Tounge ],spuse Ada
- Iubituuu ;Wink..
- Da frumoaso...

Moment in kre Nereida rosi pt a nush kta oara [ Blush ]
- Hai sa plekm de aici...pt k situatia km pute pe aici...
- Cred k e de la Draco,spuse Smiley...fetelor hai la Trei Maturi...de data asta face Nereida cinste [ Tounge ]
Ada si Ginny se intoarsera ceva de genu [ ]..
- Smiley???ce???just joking..oriqm n-as lasao sa plateask [ ]

-Iubitu meu [Love ],spuse Nereida..
Fetele izbucnisera in ras,toti 4 indreptanduse spre poarta Hogwarstului...

Re: O scurta plimbare - Smiley Potter - 30 Jul 2008

OCC : are ceva dak nu ma duc la ore Finna?

Re: O scurta plimbare - Ginny Malfoy - 30 Jul 2008

Ooc [pt Smiley]: CE ORE?:-L da'le naiba:-j stai si tu mai mult cu nereida..va mai uitati unul la altul alea aleaFinna
Again ooc: hups, s'a mai postat xD zic si eo k s'a intors Nereida de la vipi.

Nereida ii dadu un pumn/palma/picior/ii scoase ochiul lui Draco (bad gurl:>)
"Nu, draco, esti prea..BLOND" spuse incepand sa planga isteric si aruncandu'se in bratele blondului ei preferat [glumeamFinna) da tot las asaFinna)))] soptind ca s'a rezolvat.
"smiley.." incepu ada, fluturand din gene [ii intrase praf in ochi]
"poti sa.." continua Ginny, atingandu'si timid parul cu subinteles [intrase o viespe in el]
"NU DIN NOUCrying" se arunca smiley in genunchi incepand sa se roage sa nu fie pus din nou sa le care rucsacurile.
"smolly are nevoie de cineva care sa'i spuna povesti noaptea, sa'l tina in brate pana adoarme..stii..nu e greu jobul asta..vreo 23 de ore pe zi si in weekend 24:-j ....iar tu, fiind prietenul meu cel mai bun... Kiss" zise Ginny fericita. "am zis ca Smiley e PERFECT pentru asta >Happywide<"
smiley isi trase o palma nefericit ca nu s'a trezit din cosmar, asa ca incerca sa isi smulga din nou mainile (desi parca nu aveai oricum=)))
"smileey" sp nereida la capatul unei discutii interesante cu ada despre robo-ciori, "sa nu ii spui povesti de groaza lui smolly"
"nu tre sa il sperii..uite hai sa iti explic cum se schimba carligele.." spuse ginny cu bunavointa in timp ce saracul parea ca hiberneaza. "asa..si dup'aia vezi sa nu uiti:>..." si continua asa cateva zile amintindu'si din cand in cand cate ceva in plus.. "si dupa asta..."
"HEI!! UITE'L PE CIOPPY" salva ada situatia
"cine/ce e cioppi.." incepu nereida nesigura
"Lordul CiorapilorLove stiti e deja un trend al Lorzilor:>"
Chiar atunci, o baltoaca bolborosi si din ea se ridica incet o soseta rosie, imbracata in niste pantaloni aurii, coroana din argint, aur si rubine, iar pe muscii si pectoralii lui impresionanti [de fapt era plin de ciuperci de talpi dar e cam acelasi lucru] scria cu ketch-up Lordul Ciorapilor. Norii se schimbara, se facura kakanii (ma rogFinna) si totul se intuneca. un curcubeu de ciorap enorm acoperi castelul hogwarts, punandu'l in umbra si facand intunericul sa cada deasupra astropufei...
"WOOOOW" sp ginny impresionata privind curcubeul de ciorap extrem de lung
"fta.."incepu ada.. "are patru centimetri si e pe capul tau si de'aia nu vezi tu lumina soareluiSmile...."
"am auzit ca vorbiti despre povesti si olite de noape." incepu Lordul Cioapilor ostentativ, pozand sexy pe o creanga si mangaindu'si Robo-Cioara din fundul peticit. "da, as fi interesat de o olita din aur si diamante noua." ceru el facand o mutra fioroasa (isi desena cu markerul un chip incruntat care scoate limba)
"Ce o sa ne faci, Cioppy?" facu Ada inspaimantata gandindu'se la ce avea sa urmeze....
"o sa...." incepu el gandindu'se la ceva cat mai malefic pentru eventualitatea in care se ascundeau paparazzi prin tufisuri... "va dau sa imi mirositi parfumul" continua el luand un aer de superioritate (in aceasta iposteaza e cel mai fotogenic)
toti (inclusiv profesorii din castel care se zgaiau pe la geamuri) isi pusera mainile la gura inspaimantati de aceasta perspectiva infioratoare.

OCC: Omg "Iuby"?? WTFF....dudes...=)) nici eu si nici Nereida nu folosesc asa cuvinte...xD

Re: O scurta plimbare - Ginny Malfoy - 30 Jul 2008

Of-topic: okey, atunci "sotzule" =] mrg, modific xD

OCC: ms xD eu in general knd am prieten nu vb asa k ii zic "boule" xD sau dinastea